HELİL KINAY KARABAĞLAR'DA İSTENMİYORSUNUZ!

SİYASET 01.02.2024 - 15:45, Güncelleme: 01.02.2024 - 15:51
 

HELİL KINAY KARABAĞLAR'DA İSTENMİYORSUNUZ!

"ZURNAVA PEŞREV OLMAZ, NE ÇIKARSA BAHTINA"
Bu ne perhiz bu ne lahana turşusu?  Gel gelelim geçtiğimiz günlerde uzun kavgalar sonucunda CHP İzmir adaylarını açıkladı. Ne hikmettir bilinmez ama İzmir CHP’li belediyelerde tam bir siyasi katliam yaşandı. İsyan eden edene... Değişim cümlesi yanlış anlaşılmış olmalı ki İzmir değişime değil eşe dosta yandaşa peşkeş çekildi. Uzun süredir bizleri yani Temizeller programını ve Temizeller gazetesini takip edenler bilir Karabağlar Belediyesin'deki yolsuzlukları usulsüzlükleri yaşanan kamu zararlarını belgeleriyle tek tek çıkıp ekranlardan dilimiz döndüğünce BİR GAZETECİ ve Karabağlarda doğmuş büyümüş yetişmiş olan bir birey olarak anlatmaya çalışmıştım. Gel gelelim; Asmalıkave durağı nerede, Kapalı durak nerede, Cumhuriyet Lisesi nerede, İş Bankası nerede, Pirketçi durağı nerede, Eski postane durağı nerede , YENİ ÇAMLIK neresi, ESKİ ÇAMLIK neresi, BOZYAKA ZİNCİRLİKUYU neresi, LİMONTEPE neresi, olduğunu bilmeyen hayatında Karabağlara gelmeyen gezmeyen Karabağlar ’da tanıdığı hiçbir esnaf olmayan, Karabağların kanaat önderlerini hiçbirini tanımayan bilmeyen, Karabağlar meslek lisesinin önüne koysan yolunu kaybedecek adayı CHP Karabağlara uygun gördü. Karabağların CHP adayı olan Helil Kınay önce Bornova’dan aday olup sonra Karabağlara aday gösterilmesi Karabağlar halkı arasında infiale sebep oldu.   Aday ile ilgili detaylı yazımızı bir sonra ki hafta yayınlayacağız.  
"ZURNAVA PEŞREV OLMAZ, NE ÇIKARSA BAHTINA"

Bu ne perhiz bu ne lahana turşusu? 

Gel gelelim geçtiğimiz günlerde uzun kavgalar sonucunda CHP İzmir adaylarını açıkladı.

Ne hikmettir bilinmez ama İzmir CHP’li belediyelerde tam bir siyasi katliam yaşandı.

İsyan eden edene...

Değişim cümlesi yanlış anlaşılmış olmalı ki İzmir değişime değil eşe dosta yandaşa peşkeş çekildi.

Uzun süredir bizleri yani Temizeller programını ve Temizeller gazetesini takip edenler bilir Karabağlar Belediyesin'deki yolsuzlukları usulsüzlükleri yaşanan kamu zararlarını belgeleriyle tek tek çıkıp ekranlardan dilimiz döndüğünce BİR GAZETECİ ve Karabağlarda doğmuş büyümüş yetişmiş olan bir birey olarak anlatmaya çalışmıştım.

Gel gelelim; Asmalıkave durağı nerede, Kapalı durak nerede, Cumhuriyet Lisesi nerede, İş Bankası nerede, Pirketçi durağı nerede, Eski postane durağı nerede , YENİ ÇAMLIK neresi, ESKİ ÇAMLIK neresi, BOZYAKA ZİNCİRLİKUYU neresi, LİMONTEPE neresi, olduğunu bilmeyen hayatında Karabağlara gelmeyen gezmeyen Karabağlar ’da tanıdığı hiçbir esnaf olmayan, Karabağların kanaat önderlerini hiçbirini tanımayan bilmeyen, Karabağlar meslek lisesinin önüne koysan yolunu kaybedecek adayı CHP Karabağlara uygun gördü.

Karabağların CHP adayı olan Helil Kınay önce Bornova’dan aday olup sonra Karabağlara aday gösterilmesi Karabağlar halkı arasında infiale sebep oldu.

 

Aday ile ilgili detaylı yazımızı bir sonra ki hafta yayınlayacağız.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve temizellergazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.