İZMİR FEN LİSESİ'NDE ÖĞRENCİLERİN FERYADI

EĞİTİM 02.02.2023 - 12:28, Güncelleme: 02.02.2023 - 12:28 63023+ kez okundu.
 

İZMİR FEN LİSESİ'NDE ÖĞRENCİLERİN FERYADI

İZMİR FEN LİSESİ'NDE ÖĞRENCİLERİN FERYADI
  İzmir'in ve Türk eğitiminin en önemli okullarından olan İzmir Fen Lisesi bugünlerde başarıları ile değil ardı ardına yaşanan iddialar ile sarsılıyor. Kabiliyetleri ve zeka üstünlükleri ile her biri ülkemiz açısından önemli değere sahip adeta milli servet olan İzmir Fen Lisesi öğrencileri  yaşadıkları karşısında feryat ediyor.  İzmir Fen Lisesinin dosyasını açmaya hazırlanan TEMİZELLER' e bahse konu okul ile ilgili ihbar yağıyor. Öğrenciler ve veliler yaşanan bu konular ile alakalı TEMİZELLER Haber Programı Yapımcısı ve Sunucusu usta gazeteci Ahmet TÜBCEL e bilgi ve belge yağdırdılar.  Tübcel kendisine iletilen her türlü belge, görüntü ve bilgiyi titizlikle araştırıyor. Okulun öğrencileri yaşananları şöyle özetliyor. TEHDİT EDİLİYORUZ, FİZİKSEL ŞİDDET GÖRÜYORUZ, AÇIZ, ÜŞÜYORUZ VE KORKUYORUZ Tüm ayrıntılar ve detaylar belgeler ve görüntüler eşliğinde Cuma saat 16.00' da canlı yayında TEMİZELLER ‘de Bize her türlü ihbar, şikayet ve yaşadıklarınızı temizelleranaliz@gmail.com ve 0533 263 43 78 WhatsApp hattımıza gönderebilirsiniz.
İZMİR FEN LİSESİ'NDE ÖĞRENCİLERİN FERYADI

 

İzmir'in ve Türk eğitiminin en önemli okullarından olan İzmir Fen Lisesi bugünlerde başarıları ile değil ardı ardına yaşanan iddialar ile sarsılıyor. Kabiliyetleri ve zeka üstünlükleri ile her biri ülkemiz açısından önemli değere sahip adeta milli servet olan İzmir Fen Lisesi öğrencileri  yaşadıkları karşısında feryat ediyor.  İzmir Fen Lisesinin dosyasını açmaya hazırlanan TEMİZELLER' e bahse konu okul ile ilgili ihbar yağıyor. Öğrenciler ve veliler yaşanan bu konular ile alakalı TEMİZELLER Haber Programı Yapımcısı ve Sunucusu usta gazeteci Ahmet TÜBCEL e bilgi ve belge yağdırdılar.

 Tübcel kendisine iletilen her türlü belge, görüntü ve bilgiyi titizlikle araştırıyor. Okulun öğrencileri yaşananları şöyle özetliyor.

TEHDİT EDİLİYORUZ, FİZİKSEL ŞİDDET GÖRÜYORUZ, AÇIZ, ÜŞÜYORUZ VE KORKUYORUZ

Tüm ayrıntılar ve detaylar belgeler ve görüntüler eşliğinde Cuma saat 16.00' da canlı yayında TEMİZELLER ‘de

Bize her türlü ihbar, şikayet ve yaşadıklarınızı

temizelleranaliz@gmail.com ve 0533 263 43 78 WhatsApp hattımıza gönderebilirsiniz.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve temizellergazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.