MUSTAFA İNCE'DEN TEMİZELLER'E SANSÜR

SİYASET 03.10.2022 - 16:32, Güncelleme: 03.10.2022 - 17:17 37997+ kez okundu.
 

MUSTAFA İNCE'DEN TEMİZELLER'E SANSÜR

MUSTAFA İNCE'DEN BASINA SANSÜR
Cumhuriyet Halk Partisinin olmazsa olmazları arasında olan, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun yerel medyanın güçlenmesi ve sansürün kaldırılması için değişik il ve ilçelerde toplantı ardına toplantılar düzenlediği partinin Güzelbahçe Belediyesi, TEMİZELLER Haber Programına sansür koydu. Güzelbahçe Belediyesi, Temizellere belediye içerisinden gelen bilgilere bizzat Mustafa İnce’nin talimatı üzerine twetter'da erişim yasağı getirdi. Hakkındaki sayısız iddiaları gündeme taşıyan ve sadece kamu görevini yerine getiren Temizelleri sosyal medya hesaplarından engellenmesi talimatını veren Mustafa İnce’ye partisinden de tepki geldi. Cumhuriyet halk partisinin duayenleri haber merkezimizi arayarak bu yapılan hareketin çok basit bir hareket olduğu bu engellemenin aslında Mustafa İnce  kendi düşüncelerini ve karakterini ortaya koyduğunu belirttiler. Öte yandan haber merkezimizi arayarak bu konu hakkında görüşlerini dile getiren vatandaşların ortak vurgusu madem bu konulardan rahatsız olacaktın haftalardır yüksek sesle gündeme getirilen iddialara çıkıp cevap verecektin. Öncelikle seni yani belediye başkanını bağış adı altında rüşvet istemekle itham eden şahsı NEDEN MAHKEMEYE VEREMEDİN ÇIK ÖNCE ONU HESABINI VER MUSTAFA İNCE  diye düşüncelerini dile getirdiler. Mustafa İnce’yi sansür uygulaması nedeniyle kınıyor ve Atatürk’ün şu sözleriyle protesto ediyoruz.... ATATÜRK'ÜN BASIN HÜRRİYETİ VURGUSU “Gazeteciler, gördüklerini, düşündüklerini, bildiklerini samimiyetle yazmalıdır. Gazeteciler, kanunun ve umumun menfaatlerinin aksine muamelelere şahit ve vakıf oldukları takdirde gerekli yayında bulunmalıdır. Matbuat hiçbir sebeple tahakküm ve nüfuza tabi tutulamaz. Basının tam ve geniş hürriyeti iyi kullanmasının, ne derecede nazik bir vaziyet olduğunu söylemeye lüzum görmem. Her türlü kanuni kayıtlardan evvel bir kalem sahibinin ilme, ihtiyaca ve kendi siyasi telakkilerine olduğu kadar vatandaşların hukukuna ve memleketin, her türlü hususi telakkilerin üstünde olan, yüksek menfaatlerine de dikkat ve hürmet etmek manevi zorunluluğu, asıl bu mecburiyettir ki umumi düzeni temin edebilir. Bununla beraber bu yolda yanılma ve kusur olsa bile; bu kusuru düzeltecek etken ve vasıta, basın hürriyetinden doğan mahzurların giderilme vasıtası, yine basın hürriyetidir
MUSTAFA İNCE'DEN BASINA SANSÜR

Cumhuriyet Halk Partisinin olmazsa olmazları arasında olan, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun yerel medyanın güçlenmesi ve sansürün kaldırılması için değişik il ve ilçelerde toplantı ardına toplantılar düzenlediği partinin Güzelbahçe Belediyesi, TEMİZELLER Haber Programına sansür koydu. Güzelbahçe Belediyesi, Temizellere belediye içerisinden gelen bilgilere bizzat Mustafa İnce’nin talimatı üzerine twetter'da erişim yasağı getirdi. Hakkındaki sayısız iddiaları gündeme taşıyan ve sadece kamu görevini yerine getiren Temizelleri sosyal medya hesaplarından engellenmesi talimatını veren Mustafa İnce’ye partisinden de tepki geldi.

Cumhuriyet halk partisinin duayenleri haber merkezimizi arayarak bu yapılan hareketin çok basit bir hareket olduğu bu engellemenin aslında Mustafa İnce  kendi düşüncelerini ve karakterini ortaya koyduğunu belirttiler. Öte yandan haber merkezimizi arayarak bu konu hakkında görüşlerini dile getiren vatandaşların ortak vurgusu madem bu konulardan rahatsız olacaktın haftalardır yüksek sesle gündeme getirilen iddialara çıkıp cevap verecektin. Öncelikle seni yani belediye başkanını bağış adı altında rüşvet istemekle itham eden şahsı NEDEN MAHKEMEYE VEREMEDİN ÇIK ÖNCE ONU HESABINI VER MUSTAFA İNCE  diye düşüncelerini dile getirdiler.

Mustafa İnce’yi sansür uygulaması nedeniyle kınıyor ve Atatürk’ün şu sözleriyle protesto ediyoruz....

ATATÜRK'ÜN BASIN HÜRRİYETİ VURGUSU

“Gazeteciler, gördüklerini, düşündüklerini, bildiklerini samimiyetle yazmalıdır. Gazeteciler, kanunun ve umumun menfaatlerinin aksine muamelelere şahit ve vakıf oldukları takdirde gerekli yayında bulunmalıdır. Matbuat hiçbir sebeple tahakküm ve nüfuza tabi tutulamaz. Basının tam ve geniş hürriyeti iyi kullanmasının, ne derecede nazik bir vaziyet olduğunu söylemeye lüzum görmem. Her türlü kanuni kayıtlardan evvel bir kalem sahibinin ilme, ihtiyaca ve kendi siyasi telakkilerine olduğu kadar vatandaşların hukukuna ve memleketin, her türlü hususi telakkilerin üstünde olan, yüksek menfaatlerine de dikkat ve hürmet etmek manevi zorunluluğu, asıl bu mecburiyettir ki umumi düzeni temin edebilir. Bununla beraber bu yolda yanılma ve kusur olsa bile; bu kusuru düzeltecek etken ve vasıta, basın hürriyetinden doğan mahzurların giderilme vasıtası, yine basın hürriyetidir

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve temizellergazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.