YAR SAÇLARIN LÜLE LÜLE ÇAĞLAYAN BİLGEN SANA GÜLE GÜLE

SİYASET 19.07.2023 - 11:59, Güncelleme: 19.07.2023 - 12:02 29079+ kez okundu.
 

YAR SAÇLARIN LÜLE LÜLE ÇAĞLAYAN BİLGEN SANA GÜLE GÜLE

SIKIŞINCA ÇAREYİ 'ADAY OLMAYACAĞIM' DEMEKTE BULDU
TEMİZELLER‘in iki haftadır gündeme getirdiği Güzelbahçe CHP İlçe Başkanı Çağlayan Bilgen aday olmayacağını açıkladı. CHP Güzelbahçe'de sular durulmuyor. Adı hileli olduğu ve rüşvet gibi satış olduğu iddia edilen bir araç satışına karışan CHP Güzelbahçe İlçe Başkanı Çağlayan Bilgen, ağustos ayında yapılacak ilçe kongresinde aday olmayacağını açıkladı. CHP Güzelbahçe'de 2018 yılında yönetim kurulu içerisinde İlçe başkanlığına seçilen, 15 Aralık 2019 yılında tekrar aynı göreve getirilen Çağlayan Bilgen ilçe yönetimiyle yaptığı toplantıda yeni dönemde aday olmayacağını açıkladı. HİLE KOKAN RÜŞVET GİBİ ARAÇ SATIŞI TEMİZELLER Haber Programı Yapımcısı ve Sunucusu Ahmet TÜBCEL, iki haftadır, CHP Güzelbahçe İlçe Başkanı Çağlayan Bilgen ile ilgili skandal belgeleri ekrana getirerek ilçe başkanı bilgene çalışmadığı yerlerden sorular soruyordu.  TÜBCEL, CHP Güzelbahçe İlçe Başkanlığına İzmirli iş insanının 141.662 TL lik aracı nasıl KDV dahil 10.000 TL sattığını CHP ilçe yönetiminin 141.662 TL lik aracı KDV dahil 10.000 TL ye nasıl aldığını kamuoyu ile paylaşmıştı.  Ahmet TÜBCEL 14 kişilik satış tarihinde değeri 141.662 bin lira olarak evraklarda gösterilen midibüsün İzmirli iş insanı tarafından Güzelbahçe CHP İlçe Başkanlığına KDV dahil 10 bin liraya satıldığını söylemişti. TÜBCEL yalnız söylem ile kalmayıp aracın satışını gösteren noter belgesini de ekranlardan kamuoyu ile paylaşmıştı.  TEMİZELLER Haber Programı Yapımcısı ve Sunucusu Gazeteci Ahmet TÜBCEL, CHP Genel Başkanlığını ve aynı zamanda hesap uzmanı olan Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu ‘nu güç duruma düşürecek satışın devletin kurumları tarafından acilen incelenmesi gerektiğini vurgulamıştı.  İSTİFA ET ÇAĞLAYAN BİLGEN Canlı yayında izlenme rekoru kıran programda Ahmet TÜBCEL, rüşvet gibi satış karşısında sessiz kalan, partisini zora sokacağını bildiği halde bu satışı sorgulamayan ve denetleme görevi olduğu halde denetlemeyen CHP Güzelbahçe İlçe Başkanı Çağlayan Bilgen'e istifa çağrısında bulunmuştu. Çağlayan Bilgen TEMİZELLER programında yayınlanan iddialara sessiz kalmıştı. Bilgen çözümü tekrar aday olmayacağım açıklamasıyla buldu. Konu hakkında konuşan Gazeteci Ahmet TÜBCEL yaptığı açıklamada 'Çağlayan Bilgen'in istifası bundan sonra konunun üzerine gitmemizi engellemeyecek. aslında ilçe başkanı bilgenin sadece ilçe başkanlığından ayrılması yetmez önce Türk halkından özür dilemesi gerektiğine inanıyorum ve  Bu konu yargıya taşınana kadar haberlerimiz devam edecek' dedi. Whatsapp İhbar Hattı : 0 533 263 43 78 mail: temizelleranaliz@gmail.com
SIKIŞINCA ÇAREYİ 'ADAY OLMAYACAĞIM' DEMEKTE BULDU

TEMİZELLER‘in iki haftadır gündeme getirdiği Güzelbahçe CHP İlçe Başkanı Çağlayan Bilgen aday olmayacağını açıkladı.

CHP Güzelbahçe'de sular durulmuyor. Adı hileli olduğu ve rüşvet gibi satış olduğu iddia edilen bir araç satışına karışan CHP Güzelbahçe İlçe Başkanı Çağlayan Bilgen, ağustos ayında yapılacak ilçe kongresinde aday olmayacağını açıkladı. CHP Güzelbahçe'de 2018 yılında yönetim kurulu içerisinde İlçe başkanlığına seçilen, 15 Aralık 2019 yılında tekrar aynı göreve getirilen Çağlayan Bilgen ilçe yönetimiyle yaptığı toplantıda yeni dönemde aday olmayacağını açıkladı.

HİLE KOKAN RÜŞVET GİBİ ARAÇ SATIŞI

TEMİZELLER  Haber Programı Yapımcısı ve Sunucusu Ahmet TÜBCEL, iki haftadır, CHP Güzelbahçe İlçe Başkanı Çağlayan Bilgen ile ilgili skandal belgeleri ekrana getirerek ilçe başkanı bilgene çalışmadığı yerlerden sorular soruyordu.

 TÜBCEL, CHP Güzelbahçe İlçe Başkanlığına İzmirli iş insanının 141.662 TL lik aracı nasıl KDV dahil 10.000 TL sattığını CHP ilçe yönetiminin 141.662 TL lik aracı KDV dahil 10.000 TL ye nasıl aldığını kamuoyu ile paylaşmıştı. 

Ahmet TÜBCEL 14 kişilik satış tarihinde değeri 141.662 bin lira olarak evraklarda gösterilen midibüsün İzmirli iş insanı tarafından Güzelbahçe CHP İlçe Başkanlığına KDV dahil 10 bin liraya satıldığını söylemişti. TÜBCEL yalnız söylem ile kalmayıp aracın satışını gösteren noter belgesini de ekranlardan kamuoyu ile paylaşmıştı. 

TEMİZELLER  Haber Programı Yapımcısı ve Sunucusu Gazeteci Ahmet TÜBCEL, CHP Genel Başkanlığını ve aynı zamanda hesap uzmanı olan Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu ‘nu güç duruma düşürecek satışın devletin kurumları tarafından acilen incelenmesi gerektiğini vurgulamıştı. 

İSTİFA ET ÇAĞLAYAN BİLGEN

Canlı yayında izlenme rekoru kıran programda Ahmet TÜBCEL, rüşvet gibi satış karşısında sessiz kalan, partisini zora sokacağını bildiği halde bu satışı sorgulamayan ve denetleme görevi olduğu halde denetlemeyen CHP Güzelbahçe İlçe Başkanı Çağlayan Bilgen'e istifa çağrısında bulunmuştu.

Çağlayan Bilgen TEMİZELLER programında yayınlanan iddialara sessiz kalmıştı. Bilgen çözümü tekrar aday olmayacağım açıklamasıyla buldu. Konu hakkında konuşan Gazeteci  Ahmet TÜBCEL yaptığı açıklamada 'Çağlayan Bilgen'in istifası bundan sonra konunun üzerine gitmemizi engellemeyecek. aslında ilçe başkanı bilgenin sadece ilçe başkanlığından ayrılması yetmez önce Türk halkından özür dilemesi gerektiğine inanıyorum ve  Bu konu yargıya taşınana kadar haberlerimiz devam edecek' dedi.

Whatsapp İhbar Hattı : 0 533 263 43 78

mail: temizelleranaliz@gmail.com

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve temizellergazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.