SARUHANLI BELEDİYE BAŞKANI BİLGİN, SEÇİM KURULUNA LİSTEYİ YETİŞTİREMEDİ!

SİYASET 21.02.2024 - 15:37, Güncelleme: 21.02.2024 - 15:40
 

SARUHANLI BELEDİYE BAŞKANI BİLGİN, SEÇİM KURULUNA LİSTEYİ YETİŞTİREMEDİ!

BECERİKSİZ, İŞ BİLMEZ, TEMBEL BAŞKAN!
Temizeller programında Saruhanlı Belediye Başkanı Zeki Bilgin'in kamuyu nasıl zarara uğrattığını ve yolsuzluk iddialarını gündeme taşıyarak infial oluşturmuştu. Saruhanlı Belediye Başkanı Zeki Bilgin’in yöneticilik vasfına sahip olmadığını bir kez daha şahit oluyoruz. 2024 mahalli idareler yerel seçimlerinde tekrar CHP’den Saruhanlı Belediye Başkan Adayı olan Zeki Bilgin 20 Şubat saat 17.00 da İlçe Seçim Kuruluna verilmesi gereken listeleri yetiştiremeyip seçim kuruluna teslim edemedi. Yakın kaynaklardan aldığımız bilgilere göre belediye başkanlık makamında Dem Parti adaylarıyla seçim pazarlığı yapmaktan listeleri yetiştiremeyen CHP İlçe yöneticileri ve belediye başkanı Bilgin, ilçe seçim kuruluna sunmak için hazırladıkları listeleri saat 17:08 de İlçe Seçim Kuruluna teslim etti. İlçe seçim kuruluna 17:00 da teslim edilmesi gereken listeler zamanında teslim edilmediği için seçim kurulunca tutanak altına alındı.
BECERİKSİZ, İŞ BİLMEZ, TEMBEL BAŞKAN!

Temizeller programında Saruhanlı Belediye Başkanı Zeki Bilgin'in kamuyu nasıl zarara uğrattığını ve yolsuzluk iddialarını gündeme taşıyarak infial oluşturmuştu.

Saruhanlı Belediye Başkanı Zeki Bilgin’in yöneticilik vasfına sahip olmadığını bir kez daha şahit oluyoruz. 2024 mahalli idareler yerel seçimlerinde tekrar CHP’den Saruhanlı Belediye Başkan Adayı olan Zeki Bilgin 20 Şubat saat 17.00 da İlçe Seçim Kuruluna verilmesi gereken listeleri yetiştiremeyip seçim kuruluna teslim edemedi.

Yakın kaynaklardan aldığımız bilgilere göre belediye başkanlık makamında Dem Parti adaylarıyla seçim pazarlığı yapmaktan listeleri yetiştiremeyen CHP İlçe yöneticileri ve belediye başkanı Bilgin, ilçe seçim kuruluna sunmak için hazırladıkları listeleri saat 17:08 de İlçe Seçim Kuruluna teslim etti.

İlçe seçim kuruluna 17:00 da teslim edilmesi gereken listeler zamanında teslim edilmediği için seçim kurulunca tutanak altına alındı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve temizellergazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.