SAHİBİNDEN SATILIK, KARABAĞLAR BELEDİYESİ LOGOLARI

SİYASET 24.07.2023 - 16:16, Güncelleme: 24.07.2023 - 16:18 35515+ kez okundu.
 

SAHİBİNDEN SATILIK, KARABAĞLAR BELEDİYESİ LOGOLARI

KARABAĞLAR'DA ALAY KONUSU OLDUNUZ...
TEMİZELLER Haber Programı 14 Temmuz’da yayınlanan Karabağlar Belediyesi programı belediye içerisinde tam bir kaosa sebep oldu.   GÖREVLERİNİ İHMAL ETTİLER Programda, Usta gazeteci Ahmet Tübcel, Karabağlar Belediyesi Başkanı Muhittin Selvitopu başta olmak üzere başkan yardımcılarının belediyeye hakim olamadığını ve kurumsallık adına hiçbir şey yapmadıklarını ve bu nedenle görevlerini ihmal ettiklerini belgelemişti.   KARABAĞLAR BELEDİYESİ'NİN LOGO MARKA TESCİLİNİ YAPTIRMADILAR Ahmet TÜBCEL gazetecilik etiği gereği yaptığı araştırmada Karabağlar Belediyesi’nin marka tescillini yaptırmadıklarını logosunun boşta olduğunu her an ark niyetli insanların eline geçebileceğini öngörerek marka tescilini alarak belediyeyi büyük bir kamu zarından kurtarmayı hedeflemişti.   KAMU ZARARINA SEBEBİYET VERİYORLAR Karabağlar Belediyesi’nin logosunun marka tescilini yaptırarak bunu da canlı yayında açıklayan Tübcel logonun TEMİZELLER adına kendisinin tescil ettiğini bu sebeple Belediye Başkanı Muhittin Selvitopu ile başkan yardımcılarının kamu zararlarına sebebiyet verdiklerini ortaya koydu.   LOGONUN MARKA TESCİLİNİ TEMİZELLER ÜZERİNE ALDI Karabağlar Belediyesine ait logonun marka tescilinin olmadığını yaptığı araştırmalar sonuncunda öğrenen Usta Gazeteci Tübcel, Türk Patent Marka Kurumuna yasal yollardan başvurarak gerekli prosedürleri yerine getirmiş ve logonun marka tescilini TEMİZELLER programı üzerine almıştı.   ŞUAN DA LOGOLARIN KULLANIMI HUKUKEN YASAL DEĞİL Canlı yayın programında yaşanılanları dile getiren Ahmet Tübcel belediye başkanı ve yardımlarına seslenerek şunları söylemişti: ‘Karabağlar Belediye Başkanı Muhittin Selvitopu sizin ne kadar belediyeye hâkim olduğunuzu gördük. Belediyenin logosu şu anda kaçak durumda. Logo TEMİZELLER ’in üzerine kayıtlı. Şu anda bu logoyu kullanmanız bile hukuken yasal değil. Sizler kendi yaptığınız logoya sahip çıkamayacak kadar acizsiniz daha değil ki Karabağlara hizmet edeceksiniz. Bugün kendi yaptığı logosuna sahip çıkamayan belediye Karabağlarda yaşayan 500.000 kişinin hakkını, hukukunu nasıl koruyacak sizler karar verin’’ dedi. Gazeteci Ahmet Tübcel ‘‘Öte yandan bu logonun marka tescilini bir başkası yani art niyetli insanlar alsaydı şimdi sizlerle pazarlık masasına oturmuştu birde milyonluk kamu zararı oluşmuştu. Ama ben Karabağlar da doğdum büyüdüm. Ben Karabağlar evladıyım. Belediye yöneticilerin sebep olacağı milyonluk kamu zararlarının milletin omuzuna yükleyeceğinizden hiç kuşkum olmamıştır. Bu yüzden gelin sayın başkan bu marka tescilini hiçbir bedel ödemeden ben sizlere canlı yayında vermeye hazırım yeter ki kamu zararı oluşmasın’’ diye konuştu.   İŞTE O KAÇAK LOGO VE TESCİLİ LOGOLAR        
KARABAĞLAR'DA ALAY KONUSU OLDUNUZ...

TEMİZELLER Haber Programı 14 Temmuz’da yayınlanan Karabağlar Belediyesi programı belediye içerisinde tam bir kaosa sebep oldu.

 

GÖREVLERİNİ İHMAL ETTİLER

Programda, Usta gazeteci Ahmet Tübcel, Karabağlar Belediyesi Başkanı Muhittin Selvitopu başta olmak üzere başkan yardımcılarının belediyeye hakim olamadığını ve kurumsallık adına hiçbir şey yapmadıklarını ve bu nedenle görevlerini ihmal ettiklerini belgelemişti.

 

KARABAĞLAR BELEDİYESİ'NİN LOGO MARKA TESCİLİNİ YAPTIRMADILAR

Ahmet TÜBCEL gazetecilik etiği gereği yaptığı araştırmada Karabağlar Belediyesi’nin marka tescillini yaptırmadıklarını logosunun boşta olduğunu her an ark niyetli insanların eline geçebileceğini öngörerek marka tescilini alarak belediyeyi büyük bir kamu zarından kurtarmayı hedeflemişti.

 

KAMU ZARARINA SEBEBİYET VERİYORLAR

Karabağlar Belediyesi’nin logosunun marka tescilini yaptırarak bunu da canlı yayında açıklayan Tübcel logonun TEMİZELLER adına kendisinin tescil ettiğini bu sebeple Belediye Başkanı Muhittin Selvitopu ile başkan yardımcılarının kamu zararlarına sebebiyet verdiklerini ortaya koydu.

 

LOGONUN MARKA TESCİLİNİ TEMİZELLER ÜZERİNE ALDI

Karabağlar Belediyesine ait logonun marka tescilinin olmadığını yaptığı araştırmalar sonuncunda öğrenen Usta Gazeteci Tübcel, Türk Patent Marka Kurumuna yasal yollardan başvurarak gerekli prosedürleri yerine getirmiş ve logonun marka tescilini TEMİZELLER programı üzerine almıştı.

 

ŞUAN DA LOGOLARIN KULLANIMI HUKUKEN YASAL DEĞİL

Canlı yayın programında yaşanılanları dile getiren Ahmet Tübcel belediye başkanı ve yardımlarına seslenerek şunları söylemişti:

‘Karabağlar Belediye Başkanı Muhittin Selvitopu sizin ne kadar belediyeye hâkim olduğunuzu gördük. Belediyenin logosu şu anda kaçak durumda. Logo TEMİZELLER ’in üzerine kayıtlı.

Şu anda bu logoyu kullanmanız bile hukuken yasal değil. Sizler kendi yaptığınız logoya sahip çıkamayacak kadar acizsiniz daha değil ki Karabağlara hizmet edeceksiniz. Bugün kendi yaptığı logosuna sahip çıkamayan belediye Karabağlarda yaşayan 500.000 kişinin hakkını, hukukunu nasıl koruyacak sizler karar verin’’ dedi.

Gazeteci Ahmet Tübcel ‘‘Öte yandan bu logonun marka tescilini bir başkası yani art niyetli insanlar alsaydı şimdi sizlerle pazarlık masasına oturmuştu birde milyonluk kamu zararı oluşmuştu.

Ama ben Karabağlar da doğdum büyüdüm. Ben Karabağlar evladıyım. Belediye yöneticilerin sebep olacağı milyonluk kamu zararlarının milletin omuzuna yükleyeceğinizden hiç kuşkum olmamıştır.

Bu yüzden gelin sayın başkan bu marka tescilini hiçbir bedel ödemeden ben sizlere canlı yayında vermeye hazırım yeter ki kamu zararı oluşmasın’’ diye konuştu.

 

İŞTE O KAÇAK LOGO VE TESCİLİ LOGOLAR 

 

    

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve temizellergazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.