HİÇ Mİ VİCDANIN YOK SENİN...

SİYASET 03.01.2022 - 11:58, Güncelleme: 03.01.2022 - 12:10 11209+ kez okundu.
 

HİÇ Mİ VİCDANIN YOK SENİN...

ŞEHİT BABASINA DAİRE BAŞKANI ZULMÜ
HİÇ Mİ VİCDANIN YOK SENİN ŞEHİT BABASINA İZSU ZULMÜ Usta Gazeteci Ahmet Tübcel'in hazırlayıp sunduğu yılların haber programı TEMİZELLER, unutulmayacak, kendi içinizde vicdan muhasebesi yapacağınız  belki de gözyaşlarınızı tutamayacağınız bir habere daha imza atıyor.  TEMİZELLER, oğlunu çocuk katili terör örgütü PKK'ya kurban vermiş bir şehit babasının, hem de İzmir'in orta yerinde yaşadığı zulmü kamuoyuyla paylaşıyor.  'Yok böyle işkence' dedirten haberde, bütçesi 3,5 milyar lira olan İZSU'da Daire Başkanlığı koltuğunda oturan Aydın Korkmaz'ın şehit babasına karşı vicdanları yaralayan tavrı tüm detayları, röportajları ile TEMİZELLER'de yankı bulmaya hazırlanıyor. Ahmet Tübcel'in sunumuyla, TEMİZELLER Programı, Cuma saat 16.00'da,TIME 35 TV'de ... Kaçırmayın...   
ŞEHİT BABASINA DAİRE BAŞKANI ZULMÜ


HİÇ Mİ VİCDANIN YOK SENİN

ŞEHİT BABASINA İZSU ZULMÜ

Usta Gazeteci Ahmet Tübcel'in hazırlayıp sunduğu yılların haber programı TEMİZELLER, unutulmayacak, kendi içinizde vicdan muhasebesi yapacağınız  belki de gözyaşlarınızı tutamayacağınız bir habere daha imza atıyor.  TEMİZELLER, oğlunu çocuk katili terör örgütü PKK'ya kurban vermiş bir şehit babasının, hem de İzmir'in orta yerinde yaşadığı zulmü kamuoyuyla paylaşıyor. 

'Yok böyle işkence' dedirten haberde, bütçesi 3,5 milyar lira olan İZSU'da Daire Başkanlığı koltuğunda oturan Aydın Korkmaz'ın şehit babasına karşı vicdanları yaralayan tavrı tüm detayları, röportajları ile TEMİZELLER'de yankı bulmaya hazırlanıyor. Ahmet Tübcel'in sunumuyla, TEMİZELLER Programı, Cuma saat 16.00'da,TIME 35 TV'de ...

Kaçırmayın... 
 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve temizellergazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.