ÇİĞLİ İLÇE MİLLİ EĞİTİM'İ 'DİNGONUN AHIRI'NA ÇEVİRDİLER

EĞİTİM 20.03.2024 - 16:40, Güncelleme: 20.03.2024 - 16:40 73622+ kez okundu.
 

ÇİĞLİ İLÇE MİLLİ EĞİTİM'İ 'DİNGONUN AHIRI'NA ÇEVİRDİLER

TOPUNUZ İSTİFA EDİN!
Temizeller program yapımcısı ve sunucusu usta gazeteci Ahmet Tübcel in Temizeller programında gündeme getirip kamuoyunla paylaştığı Çiğli İlçe Milli Eğitim Müdürlüğünde yaşanan skandallar zinciri haber dosyası oldukça ses getirdi Çiğli İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü bünyesinde görevli olan şube müdürü Ramazan Yılmaz ve eşi Ebru Dünyagüzeli Yılmaz İlçe Milli Eğitim Müdürlüğünde kanunlara ve kurallara uygun hareket etmemeleri daire içerisinde çalışan tüm personeli huzursuz etmiş vaziyette. Temizeller programı 250.000 Euroluk Erasmus projesini gündeme getirdikten sonra İlçe Müdürlüğü içerisinde oluşan kaos her geçen gün işin içinden çıkılmaz bir şekilde büyüyor. İlçe Milli Eğitim Müdürlüğüne yakın haber kaynaklarımızdan gelen bilgilere göre Erasmus projesinin yürütücüsü Ebru Dünyagüzeli Yılmazın şube müdürü eşinden kaynaklı ita amirlerini ciddiye almaması istediği gibi rahat davranması istediği zaman işe gelip istediği zaman gelmemesi, istediği zaman sağlık raporu alıp istediği zaman yurtdışına çıkması İlçe Milli Eğitim çalışanları arasında bu ikilinin daireyi adeta “Dingonun Ahırına Çevirdiği” izlenimi veriyor sitemlerini dile getirerek oysaki tam tamına 12 gündür valilik makamının olur verdiği bir tebligatı bir memura yapılmaması veya yapılamaması on yıldır aynı ilçede ilçe müdürlüğü yapan  bir  Müdürünün içine düştüğü acziyeti göstermektedir. Ramazan Yılmaz ve eşi Ebru Yılmaz’ın aynı yerde çalışmasının getireceği negatif olumsuzlukları düşünemeyen ilçe yöneticileri şimdi oluşan kaosun çözümü için çaba harcıyorlar. Özel büroda görevli olan ve Görevlendirmesi iptal edilen ebru yılmaz adlı öğretmenin valilik tarafından görevlendirmesi 12 gündür iptal edilmesine rağmen tebligatı almamak için sürekli sağlık bahane ederek sağlık raporu alması bardağı taşıran son damla oldu. İlçe yöneticilerini iş bilmemekle suçlayan gazeteci Ahmet Tübcel Çiğli İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü içerisinde yaşanan tiyatroyu ibretle izliyoruz. Gazeteci Tübcel son yıllarda göremediğim bir film seyreder gibiyim, bir öğretmenin ve şube müdürünün bir ilçeyi nasıl kaosa soktuklarını, nasıl iş huzurunu kaçırdıklarını, nasıl ilçe müdürünü adeta parlaklarında oynaklıklarını, devletin kurumuyla nasıl dalga geçtiklerini ibretle izliyoruz ve notlarımızı alıyoruz dedi.   Whatsapp İhbar Hattımız: 0 533 263 43 78 Mail: temizelleranaliz@gmail.com  
TOPUNUZ İSTİFA EDİN!

Temizeller program yapımcısı ve sunucusu usta gazeteci Ahmet Tübcel in Temizeller programında gündeme getirip kamuoyunla paylaştığı Çiğli İlçe Milli Eğitim Müdürlüğünde yaşanan skandallar zinciri haber dosyası oldukça ses getirdi

Çiğli İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü bünyesinde görevli olan şube müdürü Ramazan Yılmaz ve eşi Ebru Dünyagüzeli Yılmaz İlçe Milli Eğitim Müdürlüğünde kanunlara ve kurallara uygun hareket etmemeleri daire içerisinde çalışan tüm personeli huzursuz etmiş vaziyette.

Temizeller programı 250.000 Euroluk Erasmus projesini gündeme getirdikten sonra İlçe Müdürlüğü içerisinde oluşan kaos her geçen gün işin içinden çıkılmaz bir şekilde büyüyor.

İlçe Milli Eğitim Müdürlüğüne yakın haber kaynaklarımızdan gelen bilgilere göre Erasmus projesinin yürütücüsü Ebru Dünyagüzeli Yılmazın şube müdürü eşinden kaynaklı ita amirlerini ciddiye almaması istediği gibi rahat davranması istediği zaman işe gelip istediği zaman gelmemesi, istediği zaman sağlık raporu alıp istediği zaman yurtdışına çıkması İlçe Milli Eğitim çalışanları arasında bu ikilinin daireyi adeta “Dingonun Ahırına Çevirdiği” izlenimi veriyor sitemlerini dile getirerek oysaki tam tamına 12 gündür valilik makamının olur verdiği bir tebligatı bir memura yapılmaması veya yapılamaması on yıldır aynı ilçede ilçe müdürlüğü yapan  bir  Müdürünün içine düştüğü acziyeti göstermektedir.

Ramazan Yılmaz ve eşi Ebru Yılmaz’ın aynı yerde çalışmasının getireceği negatif olumsuzlukları düşünemeyen ilçe yöneticileri şimdi oluşan kaosun çözümü için çaba harcıyorlar.

Özel büroda görevli olan ve Görevlendirmesi iptal edilen ebru yılmaz adlı öğretmenin valilik tarafından görevlendirmesi 12 gündür iptal edilmesine rağmen tebligatı almamak için sürekli sağlık bahane ederek sağlık raporu alması bardağı taşıran son damla oldu.

İlçe yöneticilerini iş bilmemekle suçlayan gazeteci Ahmet Tübcel Çiğli İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü içerisinde yaşanan tiyatroyu ibretle izliyoruz.

Gazeteci Tübcel son yıllarda göremediğim bir film seyreder gibiyim, bir öğretmenin ve şube müdürünün bir ilçeyi nasıl kaosa soktuklarını, nasıl iş huzurunu kaçırdıklarını, nasıl ilçe müdürünü adeta parlaklarında oynaklıklarını, devletin kurumuyla nasıl dalga geçtiklerini ibretle izliyoruz ve notlarımızı alıyoruz dedi.

 

Whatsapp İhbar Hattımız: 0 533 263 43 78

Mail: temizelleranaliz@gmail.com

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve temizellergazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.