BORNOVA BELEDİYESİ KAYNAYAN KAZAN

SİYASET 29.12.2021 - 10:45, Güncelleme: 29.12.2021 - 11:35 9118+ kez okundu.
 

BORNOVA BELEDİYESİ KAYNAYAN KAZAN

SENDİKACI'DAN GÜVENLİK AMİRİNE 'BAK İTE HELE'
Mustafa İduğ başkanlığındaki Bornova Belediyesi'nde sular durulmuyor. Ard arda patlayan skandal olaylarla sarsılan belediyedeki kavgalar sosyal medyaya kadar düştü. İş bugünlerde ölüm tehditlerine kadar vardı. TEMİZELLER'e başta belediye başkanı Mustafa İduğ olmak üzere belediye ile ilgili adeta ihbar yağmuru başladı. Son ihbarlar ise belediyede gelinen son noktayı gözler önüne serdi. KORUMA AMİRİNDEN SENDİKACIYA ÖLÜM TEHDİTİ Bornova Belediyesi'nde yaşanan son skandal ise akıllara durgunluk verecek nitelikte. İddiaya göre adı taciz skandalına karışan Bornova Belediyesi Güvenlik Amiri Alişan Han olayın üzerine hem bir kadın hem de sendikacı olarak dahil olan Özgür Genç'i ölümle tehdit etti. Özgür Genç'in taciz iddiası mağduru güvenlik görevlisi G.Y'yi koruması, olayın aydınlığa kavuşması için girişimlerde bulunması Alişan Han'ı rahatsız etti. Güvenlik Amiri Alihan Han iddiaya göre DİSK'e bağlı Genel İş Sendikası 7 nolu şube üyesi Özgür Genç'i ölümle tehdit etti. Genç'i korkutacağını zanneden Alişan Han ise beklenmedik bir tepki ile karşılaştı İTE BAK HELE Sendikacı Özgür Genç tepkisini sosyal medyadan kamuoyu, Bornova Belediyesi çalışanları ve sendikacı arkadaşlarıyla paylaştı. Sosyal medyası üzerinden iddiaya göre Güvenlik Amiri Alişan Han'a cevap veren Özgür Genç aynen şu cümleleri paylaştı. 'BENİ VURACAKMIŞ BAK İTE HELE' Bornova Belediyesi'ndeki tüm gelişmeler çok yakında Ahmet TÜBCEL ile TEMİZELLER Programı'nda olacak...      
SENDİKACI'DAN GÜVENLİK AMİRİNE 'BAK İTE HELE'


Mustafa İduğ başkanlığındaki Bornova Belediyesi'nde sular durulmuyor. Ard arda patlayan skandal olaylarla sarsılan belediyedeki kavgalar sosyal medyaya kadar düştü. İş bugünlerde ölüm tehditlerine kadar vardı. TEMİZELLER'e başta belediye başkanı Mustafa İduğ olmak üzere belediye ile ilgili adeta ihbar yağmuru başladı. Son ihbarlar ise belediyede gelinen son noktayı gözler önüne serdi.

KORUMA AMİRİNDEN SENDİKACIYA ÖLÜM TEHDİTİ

Bornova Belediyesi'nde yaşanan son skandal ise akıllara durgunluk verecek nitelikte. İddiaya göre adı taciz skandalına karışan Bornova Belediyesi Güvenlik Amiri Alişan Han olayın üzerine hem bir kadın hem de sendikacı olarak dahil olan Özgür Genç'i ölümle tehdit etti. Özgür Genç'in taciz iddiası mağduru güvenlik görevlisi G.Y'yi koruması, olayın aydınlığa kavuşması için girişimlerde bulunması Alişan Han'ı rahatsız etti. Güvenlik Amiri Alihan Han iddiaya göre DİSK'e bağlı Genel İş Sendikası 7 nolu şube üyesi Özgür Genç'i ölümle tehdit etti. Genç'i korkutacağını zanneden Alişan Han ise beklenmedik bir tepki ile karşılaştı

İTE BAK HELE

Sendikacı Özgür Genç tepkisini sosyal medyadan kamuoyu, Bornova Belediyesi çalışanları ve sendikacı arkadaşlarıyla paylaştı. Sosyal medyası üzerinden iddiaya göre Güvenlik Amiri Alişan Han'a cevap veren Özgür Genç aynen şu cümleleri paylaştı.
'BENİ VURACAKMIŞ BAK İTE HELE'

Bornova Belediyesi'ndeki tüm gelişmeler çok yakında Ahmet TÜBCEL ile TEMİZELLER Programı'nda olacak...    
 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve temizellergazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.