TÜRKİYE GÜZELBAHÇE CHP'Yİ KONUŞACAK

SİYASET 23.06.2023 - 15:38, Güncelleme: 23.06.2023 - 15:38 29162+ kez okundu.
 

TÜRKİYE GÜZELBAHÇE CHP'Yİ KONUŞACAK

BU BAŞKAN CHP'DE KAOS ÇIKARACAK
CHP İzmir Güzelbahçe İlçe Başkanlığında yaşanan skandallar  7 temmuzdan sonra Türkiye’de siyaset gündemini belirleyecek … Türkiye CHP Güzelbahçe’yi konuşacak… TEMİZELLER ‘in 7 Temmuz’da gündeme getireceği belge, CHP Güzelbahçe İlçe Başkanı Çağlayan Bilgen ve yönetiminin kendi genel başkanına siyasi kumpas mı kurdu sorularını kamuoyunun ve CHP Genel Merkezi’nin gündemine getirdi. TEMİZELLER ‘in ulaşıp ortaya çıkardığı belgeye apaçık gösteriyor ki belge üzerinde yapılan resmi işlemler CHP Genel Başkanı aynı zamanda hesap uzmanı olan Kemal Kılıçdaroğlu’nun canını sıkacak ve başını ağrıtacak cinsten. Yaşanan olayı derinlemesine araştıran TEMİZELLER konunun Kemal Kılıçdaroğlu’nun bilgisi dışında yaşandığını, ancak bu yaşanan olayın Kılıçdaroğlu’nun Genel Başkanlığını kaybedecek cinsten olduğu belirledi.  Aynı kanıya TEMİZELLER ’in ulaştığı CHP yetkilileri de hak verdi. CHP’li yetkililer bu olayın partiye de zarar verebileceği görüşünde birleşti. TEMİZELLER ‘in ulaştığı CHP’li üst düzey yöneticiler ‘Belgenin yayınlanmasının ardından halen CHP Güzelbahçe İlçe Başkanı olan Çağlayan Bilgen’in ivedi olarak görevden alınması ve ihraç edilmesi gerektiği, Güzelbahçe’de bu yaşanan olaya karışan bütün isimlerin partiden ihraç edilmesi gerektiğini’ savundular.  Parti yöneticileri, HAK- HUKUK- ADALET sloganı ile 400 kilometre yürüyen, yaptığı yürüyüş dünya kamuoyu önünde geniş yankı bulan Kemal Kılıçdaroğlu’nun böylesine bir belgeye isminin bulaştırılmasının sadece Türkiye’de değil dünya kamuoyu önünde Kılıçdaroğlu’nun çok zorda bırakacağını dile getirdiler. TEMİZELLER PROGRAMI TARİHİ BELGEYİ  7 TEMMUZ’DA AÇIKLAYACAK Hem CHP’yi hem de onun Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ’nu zor duruma düşürecek belgeyi ortaya çıkaran TEMİZELLER Haber Programı Yapımcısı Usta Gazeteci Ahmet Tübcel ise yaşanan olaylar ile ilgili sürekli ceza hukukçuları ile görüş alışverişinde bulunduklarını, TEMİZELLER programının yayın tarihini 23 Haziran olarak yayınladıklarını ancak belgeyi yayınlamak için doğru zamanın Kurban Bayramından hemen sonraki ilk hafta olduğunun görüşünde birleştiklerini söyledi. Türkiye’ de siyasi gündemini sarsacak belge TEMİZELLER ekranlarından 7 Temmuz saat 16.00’da tüm kamuoyu ile paylaşılacak dedi. 7 TEMMUZDA TEMİZELLERİ SAKIN KAÇIRMAYIN İHBAR.0 533 263 43 78 MAİL. temizelleranaliz@gmail.com
BU BAŞKAN CHP'DE KAOS ÇIKARACAK

CHP İzmir Güzelbahçe İlçe Başkanlığında yaşanan skandallar 

7 temmuzdan sonra Türkiye’de siyaset gündemini belirleyecek …

Türkiye CHP Güzelbahçe’yi konuşacak…

TEMİZELLER ‘in 7 Temmuz’da gündeme getireceği belge, CHP Güzelbahçe İlçe Başkanı Çağlayan Bilgen ve yönetiminin kendi genel başkanına siyasi kumpas mı kurdu sorularını kamuoyunun ve CHP Genel Merkezi’nin gündemine getirdi.

TEMİZELLER ‘in ulaşıp ortaya çıkardığı belgeye apaçık gösteriyor ki belge üzerinde yapılan resmi işlemler CHP Genel Başkanı aynı zamanda hesap uzmanı olan Kemal Kılıçdaroğlu’nun canını sıkacak ve başını ağrıtacak cinsten.

Yaşanan olayı derinlemesine araştıran TEMİZELLER konunun Kemal Kılıçdaroğlu’nun bilgisi dışında yaşandığını, ancak bu yaşanan olayın Kılıçdaroğlu’nun Genel Başkanlığını kaybedecek cinsten olduğu belirledi. 

Aynı kanıya TEMİZELLER ’in ulaştığı CHP yetkilileri de hak verdi. CHP’li yetkililer bu olayın partiye de zarar verebileceği görüşünde birleşti.
TEMİZELLER ‘in ulaştığı CHP’li üst düzey yöneticiler ‘Belgenin yayınlanmasının ardından halen CHP Güzelbahçe İlçe Başkanı olan Çağlayan Bilgen’in ivedi olarak görevden alınması ve ihraç edilmesi gerektiği, Güzelbahçe’de bu yaşanan olaya karışan bütün isimlerin partiden ihraç edilmesi gerektiğini’ savundular. 

Parti yöneticileri, HAK- HUKUK- ADALET sloganı ile 400 kilometre yürüyen, yaptığı yürüyüş dünya kamuoyu önünde geniş yankı bulan Kemal Kılıçdaroğlu’nun böylesine bir belgeye isminin bulaştırılmasının sadece Türkiye’de değil dünya kamuoyu önünde Kılıçdaroğlu’nun çok zorda bırakacağını dile getirdiler.

TEMİZELLER PROGRAMI TARİHİ BELGEYİ  7 TEMMUZ’DA AÇIKLAYACAK

Hem CHP’yi hem de onun Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ’nu zor duruma düşürecek belgeyi ortaya çıkaran TEMİZELLER Haber Programı Yapımcısı Usta Gazeteci Ahmet Tübcel ise yaşanan olaylar ile ilgili sürekli ceza hukukçuları ile görüş alışverişinde bulunduklarını, TEMİZELLER programının yayın tarihini 23 Haziran olarak yayınladıklarını ancak belgeyi yayınlamak için doğru zamanın Kurban Bayramından hemen sonraki ilk hafta olduğunun görüşünde birleştiklerini söyledi. Türkiye’ de siyasi gündemini sarsacak belge TEMİZELLER ekranlarından 7 Temmuz saat 16.00’da tüm kamuoyu ile paylaşılacak dedi.

7 TEMMUZDA TEMİZELLERİ SAKIN KAÇIRMAYIN

İHBAR.0 533 263 43 78

MAİL. temizelleranaliz@gmail.com

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve temizellergazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.