TEMİZELLER UYARIYOR

EĞİTİM 31.10.2023 - 11:20, Güncelleme: 16.11.2023 - 11:39 99992+ kez okundu.
 

TEMİZELLER UYARIYOR

İZMİR MEM TEFTİŞ KURULU'NDA KIYAMET KOPACAK
Yanlış okumadınız ! Gerçekten de İzmir Teftiş Kurulu'nda bu cuma saat 16.00'de gürleyecek, şimşekler çakacak ve kıyamet kopacak. Yılların haber programı TEMİZELLER, bu cuma günü yapacağı canlı yayınla İzmir Teftiş Kurulu'nda bomba etkisi yaratacak. O dosya hem eğitim camiası içerisinde hem de kamuoyunda çok konuşulacak.  Sorumlular ayıplanacak, Cumhuriyet Başsavcılığı o sorumlulardan hesap soracak. Vicdanları kanatan olaylar zincirinin tamamen devletin belgelerine dayalı haberi Milli Eğitim Bakanlığı'nı harekete geçirecek.  Cuma günü kimseye randevu vermeyin.  TEMİZELLER ‘in titizlikle hazırladığı bu dosyayı sakın ama sakın kaçırmayın Cuma günü saat 16.00'da tüm detayları ile TEMİZELLER ‘de Temizeller Whatsapp İhbar Hattı:   0 533 263 43 78 Mail: temizelleranaliz@gmail.com
İZMİR MEM TEFTİŞ KURULU'NDA KIYAMET KOPACAK

Yanlış okumadınız !
Gerçekten de İzmir Teftiş Kurulu'nda bu cuma saat 16.00'de gürleyecek, şimşekler çakacak ve kıyamet kopacak. Yılların haber programı TEMİZELLER, bu cuma günü yapacağı canlı yayınla İzmir Teftiş Kurulu'nda bomba etkisi yaratacak. O dosya hem eğitim camiası içerisinde hem de kamuoyunda çok konuşulacak. 
Sorumlular ayıplanacak, Cumhuriyet Başsavcılığı o sorumlulardan hesap soracak. Vicdanları kanatan olaylar zincirinin tamamen devletin belgelerine dayalı haberi Milli Eğitim Bakanlığı'nı harekete geçirecek. 

Cuma günü kimseye randevu vermeyin. 

TEMİZELLER ‘in titizlikle hazırladığı bu dosyayı sakın ama sakın kaçırmayın

Cuma günü saat 16.00'da tüm detayları ile TEMİZELLER ‘de

Temizeller Whatsapp İhbar Hattı:
 

0 533 263 43 78

Mail: temizelleranaliz@gmail.com

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve temizellergazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.