ARKAN VARSA MAKAM DA VAR

EĞİTİM 24.10.2023 - 09:01, Güncelleme: 24.10.2023 - 11:45
 

ARKAN VARSA MAKAM DA VAR

NE LİYAKAT NE DENEYİM SENDİKALI OL YETER
Aynen başlıkta yazdığımı gibi, arkan varsa makamda var! Ya da ne liyakat ne deneyim sendikalı ol yeter. İşte bu başlıkların tıpa tıp uygulanması İzmir İl Milli Eğitim Müdürlüğü’nde gerçekleşti. Parmak ısırtan, birikimi ve donanımıyla üst düzey görev bekleyen yılların eğitim emekçileri küstürüldü. Nasıl mı? Buyurun haberimizi arkanıza yaslanarak bir okuyun PARAŞÜTLÜ ATAMA Gaziemir ilçesinde bir okulda müdürlük yapan evet yanlış duymadınız ‘okulda müdürlük’ yapan Hasan Vermez, İzmir İl Milli Eğitim Müdürlüğü bünyesinde yaklaşık 150 tane şube müdürü varken, 30 ilçe müdürü varken bir anda paraşütle kendisinin de birçok kez isteyip gelemediği il müdür yardımcılığına beklenmedik bir atama ile sonunda hayallerine kavuştu ve İzmir Milli Eğitim İl Müdür Yardımcılığı görevine getirildi. Hasan Vermez ’in etik olarak hiç te kabul edilemeyen bu ataması İzmir İl Milli Eğitim Müdürlüğü camiası içerisinde tepkiyle karşılandı. Yılların verdiği liyakat ve donanımla bu göreve atama bekleyen onlarca eğitim ustası bu atama karşısında küstürüldü. LİYAKAT DA ÖNEMLİ DEĞİL DENEYİM DE Hasan Vermez Gaziemir’de okul müdür olarak hem görev yapıyor hem de aktif olarak eğitim bir sendikasının başkan yardımcılığını yapıyor  Şimdi aklımıza şu sorular neden gelmesin  Bir sendikanın aktif olarak başkan yardımcısını il müdür yardımcısı olarak atanması eğitimi bir sendikaya teslim etmek değil midir? Bir sendikanın başkan yardımcısını il müdür yardımcı olarak atadıktan sonra objektif kriterlere ne kadar ve nasıl uyulacak? Atanan kişi eğitim çalışanları arasında nasıl objektifliğini koruyacak? İş barışı ve huzuru nasıl sağlanacak? Peki Gaziemir İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü’ndeki bir okulda müdür olarak görev yapan Hasan Vermez nasıl kendini İzmir İl Milli Eğitim Müdür Yardımcılığı görevinde buldu? .   Nasıl kendisinin bile hayal edemeyeceği bu göreve getirilmişti. Arkasında kim veya kimler vardı ?  Hasan Vermez’i paraşütle İzmir İl Müdür Yardımcılığı görevine getiren yapının İzmir eğitimine yaptığı son 10 yıldır katkısı neydi ? Bu yapı eğitime katkı mı veriyor, yoksa zarar mı veriyor ? Dedik ya başlıkta;   NE LİYAKAT NE DENEYİM SENDİKALI OL YETER TEMİZELLER Notu: Bu atama ile ilgili çok öneli detayları yine TEMİZELLER farkıyla kamuoyu ile paylaşacağız. TEMİZELLER YİNE GÜNDEM OLACAK TEFTİŞ KURULUNDA DEPREM YAŞANACAK   TEMİZELLER İzmir'de bir defa daha yılın haberine imza atmaya hazırlanıyor. TEMİZELLER İzmir eğitim camiasında yaşanan tüyler ürpertecek ve vicdanları kanatan bir habere imza atacak. Haberi kulaktan duyma ile değil belgelere dayanarak hazırlayan TEMİZELLER bu haberi de hazırlarken ilkelerinden şaşmadı. Haberin tüm detayları devletin resmi belgeleriyle tamamlandı.   İzmir Teftiş Kurulunda adeta deprem etkisi yaratacak haber çok yakında belgeleri ile birlikte TEMİZELLER'de olacak...   BİZİ İZLEMEYE DEVAM EDİN...   HABERSİZ KALMAYIN...   Temizeller Whatsapp İhbar Hattı: 0 533 263 43 78 E-Mail: temizelleranaliz@gmail.com
NE LİYAKAT NE DENEYİM SENDİKALI OL YETER

Aynen başlıkta yazdığımı gibi, arkan varsa makamda var! Ya da ne liyakat ne deneyim sendikalı ol yeter.

İşte bu başlıkların tıpa tıp uygulanması İzmir İl Milli Eğitim Müdürlüğü’nde gerçekleşti. Parmak ısırtan, birikimi ve donanımıyla üst düzey görev bekleyen yılların eğitim emekçileri küstürüldü. Nasıl mı? Buyurun haberimizi arkanıza yaslanarak bir okuyun

PARAŞÜTLÜ ATAMA

Gaziemir ilçesinde bir okulda müdürlük yapan evet yanlış duymadınız ‘okulda müdürlük’ yapan Hasan Vermez, İzmir İl Milli Eğitim Müdürlüğü bünyesinde yaklaşık 150 tane şube müdürü varken, 30 ilçe müdürü varken bir anda paraşütle kendisinin de birçok kez isteyip gelemediği il müdür yardımcılığına beklenmedik bir atama ile sonunda hayallerine kavuştu ve İzmir Milli Eğitim İl Müdür Yardımcılığı görevine getirildi. Hasan Vermez ’in etik olarak hiç te kabul edilemeyen bu ataması İzmir İl Milli Eğitim Müdürlüğü camiası içerisinde tepkiyle karşılandı.


Yılların verdiği liyakat ve donanımla bu göreve atama bekleyen onlarca eğitim ustası bu atama karşısında küstürüldü.

LİYAKAT DA ÖNEMLİ DEĞİL DENEYİM DE

Hasan Vermez Gaziemir’de okul müdür olarak hem görev yapıyor hem de aktif olarak eğitim bir sendikasının başkan yardımcılığını yapıyor 
Şimdi aklımıza şu sorular neden gelmesin 
Bir sendikanın aktif olarak başkan yardımcısını il müdür yardımcısı olarak atanması eğitimi bir sendikaya teslim etmek değil midir?
Bir sendikanın başkan yardımcısını il müdür yardımcı olarak atadıktan sonra objektif kriterlere ne kadar ve nasıl uyulacak?
Atanan kişi eğitim çalışanları arasında nasıl objektifliğini koruyacak?
İş barışı ve huzuru nasıl sağlanacak?

Peki Gaziemir İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü’ndeki bir okulda müdür olarak görev yapan Hasan Vermez nasıl kendini İzmir İl Milli Eğitim Müdür Yardımcılığı görevinde buldu? .  

Nasıl kendisinin bile hayal edemeyeceği bu göreve getirilmişti. Arkasında kim veya kimler vardı ? 

Hasan Vermez’i paraşütle İzmir İl Müdür Yardımcılığı görevine getiren yapının İzmir eğitimine yaptığı son 10 yıldır katkısı neydi ?

Bu yapı eğitime katkı mı veriyor, yoksa zarar mı veriyor ?

Dedik ya başlıkta;

 

NE LİYAKAT NE DENEYİM SENDİKALI OL YETER

TEMİZELLER Notu: Bu atama ile ilgili çok öneli detayları yine TEMİZELLER farkıyla kamuoyu ile paylaşacağız.

TEMİZELLER YİNE GÜNDEM OLACAK

TEFTİŞ KURULUNDA DEPREM YAŞANACAK
 
TEMİZELLER İzmir'de bir defa daha yılın haberine imza atmaya hazırlanıyor. TEMİZELLER İzmir eğitim camiasında yaşanan tüyler ürpertecek ve vicdanları kanatan bir habere imza atacak. Haberi kulaktan duyma ile değil belgelere dayanarak hazırlayan TEMİZELLER bu haberi de hazırlarken ilkelerinden şaşmadı. Haberin tüm detayları devletin resmi belgeleriyle tamamlandı.
 
İzmir Teftiş Kurulunda adeta deprem etkisi yaratacak haber çok yakında belgeleri ile birlikte TEMİZELLER'de olacak...
 
BİZİ İZLEMEYE DEVAM EDİN...
 
HABERSİZ KALMAYIN...
 

Temizeller Whatsapp İhbar Hattı: 0 533 263 43 78

E-Mail: temizelleranaliz@gmail.com

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve temizellergazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.