HEM HUKUKEN HEMDE GÖNÜLLERDE AKLANDI

GÜNDEM 25.03.2022 - 09:31, Güncelleme: 01.04.2022 - 12:46 161626+ kez okundu.
 

HEM HUKUKEN HEMDE GÖNÜLLERDE AKLANDI

Ünlü İş İnsanı Necdet Özer Hukuken ve Gönüllerde Aklanan ancak geçtiğimiz süreçte talihsiz olaylar yaşayan Ünlü İş İnsanı Necdet Özer mahkeme kararı ile hakkında ki suçlamalardan beraat etti.
Kararı sonrası yaptığı basın toplantısında süreci gelişmeleri ve detaylarını basın mensupları ile paylaşan Özer iş çevresi ve sevenlerini gönlünde de aklanmış olmasının manevi huzuruna dikkat çekti.  Hukukun üstünlüğüne inan biri olarak yargı önünde beraat etmiş olmanın da sevincini paylaşırken yaşadığı talihsizliklerin geride kaldığını kamuoyuna aktardığı açıklamalara yer verdi. Basın mensuplarıyla kahvaltılı toplantısında konuşan Ünlü İş insanı Necdet Özer açıklamasında “2021 yılından bu yana Saygın İş İnsanı Necdet Özer’in karşı karşıya kaldığı, kişisel ve ticari itibarını zedeleyen soruşturma ve kovuşturma süreci sonucunda “masumiyet karinesinin” ve “adil yargılanma ilkesinin” önemini bir kez daha anlamış bulunmaktayız. Kişilerin salt bulundukları konum, sahip oldukları variyet nedeniyle hedef tahtasına konulmasının, kamuoyu nezdinde peşinen suçlu ilan edilmesine yönelik bir atmosfer yaratılmasının ne kadar vahim sonuçlar doğurabileceği net bir şekilde ortaya çıkmıştır. Müvekkilimiz maruz kaldığı haksız suçlama sonucu Yüksek mahkeme önüne çıkmış, İzmir Bölge Adliye Mahkemesi 15. Ceza Dairesinin 02/03/2022 tarihli ilk celsesinde Cumhuriyet savcısının beraat talebiyle uyumlu olarak Mahkeme Heyetinin oybirliğiyle vermiş olduğu beraat kararıyla aklanmış ve bu karar istinaf aşamasında kesinleşmiştir. Burada en çarpıcı nokta ise hakkında verilmiş olan beraat kararının ”suçun unsurları itibariyle oluşmadığı” gerekçesiyle verilmiş olmasıdır. Yani en başından beri ortada oluşmuş bir suç bulunmamasına karşın müvekkilimizin korkunç haksızlıklara uğradığı mahkeme kararıyla tescillenmiştir. Müvekkilimiz, her zerresinde teri ve emeği bulunan, gece gündüz çalışarak sıfırdan meydana getirdiği şirketiyle yüzlerce kişinin evine ekmek götürmesini sağlamıştır ve sağlamaya da devam edecektir. Bu makus olay Didim’in bir evladı olarak memleketine olan yatırımlarını engellemeyeceği gibi Didim’e daha büyük yatırımlarda bulunma konusunda kararlılığını da arttırmıştır. Ülkesinin ve vatandaşlarının kalkınmasına büyük katkı sağlayan öncü bir işadamının başına gelenler ancak “meyve veren ağaç taşlanır” şeklinde açıklanabilir. Ayrıca ülkemizde; işini hakkıyla yerine getiren, ön yargılı olmayan, empati yeteneğinden yoksun bulunmayan, bilgili, vakur, adil ve donanımlı hakimler ve Cumhuriyet savcıları yetiştirilmesi amacıyla Müvekkilimiz üniversitelerimizde hukuk öğrenimi alan öğrencilere de burs verilmesine karar vermiştir. Kamuoyuna saygılarımızla duyurulur.” Dedi.
Ünlü İş İnsanı Necdet Özer Hukuken ve Gönüllerde Aklanan ancak geçtiğimiz süreçte talihsiz olaylar yaşayan Ünlü İş İnsanı Necdet Özer mahkeme kararı ile hakkında ki suçlamalardan beraat etti.

Kararı sonrası yaptığı basın toplantısında süreci gelişmeleri ve detaylarını basın mensupları ile paylaşan Özer iş çevresi ve sevenlerini gönlünde de aklanmış olmasının manevi huzuruna dikkat çekti.

 Hukukun üstünlüğüne inan biri olarak yargı önünde beraat etmiş olmanın da sevincini paylaşırken yaşadığı talihsizliklerin geride kaldığını kamuoyuna aktardığı açıklamalara yer verdi.

Basın mensuplarıyla kahvaltılı toplantısında konuşan Ünlü İş insanı Necdet Özer açıklamasında

“2021 yılından bu yana Saygın İş İnsanı Necdet Özer’in karşı karşıya kaldığı, kişisel ve ticari itibarını zedeleyen soruşturma ve kovuşturma süreci sonucunda “masumiyet karinesinin” ve “adil yargılanma ilkesinin” önemini bir kez daha anlamış bulunmaktayız.

Kişilerin salt bulundukları konum, sahip oldukları variyet nedeniyle hedef tahtasına konulmasının, kamuoyu nezdinde peşinen suçlu ilan edilmesine yönelik bir atmosfer yaratılmasının ne kadar vahim sonuçlar doğurabileceği net bir şekilde ortaya çıkmıştır.

Müvekkilimiz maruz kaldığı haksız suçlama sonucu Yüksek mahkeme önüne çıkmış, İzmir Bölge Adliye Mahkemesi 15. Ceza Dairesinin 02/03/2022 tarihli ilk celsesinde Cumhuriyet savcısının beraat talebiyle uyumlu olarak Mahkeme Heyetinin oybirliğiyle vermiş olduğu beraat kararıyla aklanmış ve bu karar istinaf aşamasında kesinleşmiştir. Burada en çarpıcı nokta ise hakkında verilmiş olan beraat kararının ”suçun unsurları itibariyle oluşmadığı” gerekçesiyle verilmiş olmasıdır. Yani en başından beri ortada oluşmuş bir suç bulunmamasına karşın müvekkilimizin korkunç haksızlıklara uğradığı mahkeme kararıyla tescillenmiştir.

Müvekkilimiz, her zerresinde teri ve emeği bulunan, gece gündüz çalışarak sıfırdan meydana getirdiği şirketiyle yüzlerce kişinin evine ekmek götürmesini sağlamıştır ve sağlamaya da devam edecektir. Bu makus olay Didim’in bir evladı olarak memleketine olan yatırımlarını engellemeyeceği gibi Didim’e daha büyük yatırımlarda bulunma konusunda kararlılığını da arttırmıştır.

Ülkesinin ve vatandaşlarının kalkınmasına büyük katkı sağlayan öncü bir işadamının başına gelenler ancak “meyve veren ağaç taşlanır” şeklinde açıklanabilir.

Ayrıca ülkemizde; işini hakkıyla yerine getiren, ön yargılı olmayan, empati yeteneğinden yoksun bulunmayan, bilgili, vakur, adil ve donanımlı hakimler ve Cumhuriyet savcıları yetiştirilmesi amacıyla Müvekkilimiz üniversitelerimizde hukuk öğrenimi alan öğrencilere de burs verilmesine karar vermiştir.

Kamuoyuna saygılarımızla duyurulur.” Dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve temizellergazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.