İZMİR VALİLİĞİNDEN TEMİZELER'E AÇIKLAMA!

GÜNDEM 15.01.2024 - 12:14, Güncelleme: 17.01.2024 - 11:15 85486+ kez okundu.
 

İZMİR VALİLİĞİNDEN TEMİZELER'E AÇIKLAMA!

İZMİR VALİLİLİĞİ: "İNCELEME VE SORUŞTURMA BAŞLATILDI"
Temizeller programı İzmir’de yaşanan yolsuzluk usulsüzlük ve yaşanan kamu zararlarını gündeme getirmeye devam ediyor. Temizeller programı ve Temizeller Gazetesi genel yayın yönetmeni araştırmacı usta gazeteci Ahmet Tübcel’ in ortaya çıkardığı ve gündeme getirdiği İzmir Valiliğine bağlı YİKOB birimde ‘’önce işi yaptırdılar, sonra ihale yaptılar ‘’ - “İzmir Yatırım İzleme Koordinasyon Başkanlığında Neler Oluyor?”  Manşetli haberimize İzmir Valiliği, Basın Halkla İlişkiler Müdürlüğü aracılığı ile açıklama yaparak inceleme ve soruşturma açıldığını duyurdu. İzmir Valiliğinin haber merkezimize gönderdiği açıklamada; "temizellergazetesi.com isimli internet haber sitesinde yayınlanan, “İzmir Yatırım İzleme Koordinasyon Başkanlığında Neler Oluyor?” başlıklı haber üzerine tarafınızı bilgilendirme ihtiyacı hasıl olmuştur. İnternet haber sitenizde yayınlanan yukarıda da bahsedilen haber ile ilgili olarak gerekli inceleme ve soruşturma başlatılmıştır. Bilgilerinize sunar, iyi çalışmalar dileriz." T.C. İZMİR VALİLİĞİ İl Basın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü   NE OLMUŞTU Temizeller programına gelen ihbarları değerlendiren Usta Gazeteci Ahmet Tübcel Milli Eğitim Müdürlüğüne bağlı 25 adet okulun binalarının da yer aldığı toplam 86 adet yıkım ihalesinin İzmir Valiliğine bağlı YİKOB tarafından yapılacağını öğrenmişti Yıkım ihale tarihi 14.12.2023 saat 10.00 olmasına rağmen Temizeller program yapımcısı Ahmet Tübcel ve haber ekibi Menderes ilçesine bağlı Görece Mustafa Kemal İlkokulu ve ortaokul binalarının ihale yapılmasına daha 4 gün olmasına rağmen 10.12.2023 de yıkımına başlandığı yani YİKOB başkanlığının önce işi yaptırıp sonra ihale yaptığını belgelemişti   BU NASIL İHALE DİYE SORMUŞTUK? TEMİZELLER ihale sürecinin 14.12.2023 tarihinde olmasına karşın yıkım işlemi yapılacak bazı okullarda yıkım işinin 4 gün önceden başladığını belirledi. Örneğin yerinde incelediğimiz ve yıkılacak okullar arasında olan ve ihale şartnamesinde 83. sırada bulunan Menderes Görece Mustafa Kemal İlkokulu ve Ortaokulunun yıkımına daha ihalenin yapılma tarihine 4 gün kala başladığını tespit etti.    ÖNCE YIKIM SONRA İHALE! Menderes Görece Mustafa Kemal İlkokulu ve Ortaokulunun bulunduğu adrese giden TEMİZELLER ekibi ihalesi bir gün sonra yapılacak okulun ana binasının kepçe ve dozerlerle yıkıldığını görüntüledi. Okulun içine görevlilerce alınmayan TEMİZELLER ekibine sahada bulunan görevliler yıkım işine 3-4 gün önce başladıklarını söyledi.  Söz konusu ihale ile ilgili Soruşturma ve inceleme başlatan İzmir valiliği konuyu derinlemesine inceleyerek sorumlular hakkında nasıl bir tavır alacağı merak konusu oldu. Gelişmeleri yakından takip eden Temizeller haber merkezi YİKOB ile yapılan yıkım işlerini takip etmeye devam ediyor.     https://www.temizellergazetesi.com/izmir-yatirim-izleme-koordinasyon-baskanliginda-neler-oluyor-5636-haberi   Whatsapp İhbar hattı : 0533 263 43 78 Mail: temizelleranaliz@gmail.com   
İZMİR VALİLİLİĞİ: "İNCELEME VE SORUŞTURMA BAŞLATILDI"

Temizeller programı İzmir’de yaşanan yolsuzluk usulsüzlük ve yaşanan kamu zararlarını gündeme getirmeye devam ediyor.

Temizeller programı ve Temizeller Gazetesi genel yayın yönetmeni araştırmacı usta gazeteci Ahmet Tübcel’ in ortaya çıkardığı ve gündeme getirdiği İzmir Valiliğine bağlı YİKOB birimde ‘’önce işi yaptırdılar, sonra ihale yaptılar ‘’ - “İzmir Yatırım İzleme Koordinasyon Başkanlığında Neler Oluyor?”  Manşetli haberimize İzmir Valiliği, Basın Halkla İlişkiler Müdürlüğü aracılığı ile açıklama yaparak inceleme ve soruşturma açıldığını duyurdu.

İzmir Valiliğinin haber merkezimize gönderdiği açıklamada;

"temizellergazetesi.com isimli internet haber sitesinde yayınlanan, “İzmir Yatırım İzleme Koordinasyon Başkanlığında Neler Oluyor?” başlıklı haber üzerine tarafınızı bilgilendirme ihtiyacı hasıl olmuştur.

İnternet haber sitenizde yayınlanan yukarıda da bahsedilen haber ile ilgili olarak gerekli inceleme ve soruşturma başlatılmıştır.

Bilgilerinize sunar, iyi çalışmalar dileriz."

T.C.

İZMİR VALİLİĞİ

İl Basın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü

 

NE OLMUŞTU

Temizeller programına gelen ihbarları değerlendiren Usta Gazeteci Ahmet Tübcel Milli Eğitim Müdürlüğüne bağlı 25 adet okulun binalarının da yer aldığı toplam 86 adet yıkım ihalesinin İzmir Valiliğine bağlı YİKOB tarafından yapılacağını öğrenmişti

Yıkım ihale tarihi 14.12.2023 saat 10.00 olmasına rağmen  Temizeller program yapımcısı Ahmet Tübcel ve haber ekibi Menderes ilçesine bağlı Görece Mustafa Kemal İlkokulu ve ortaokul binalarının ihale yapılmasına daha 4 gün olmasına rağmen 10.12.2023 de yıkımına başlandığı yani YİKOB başkanlığının önce işi yaptırıp sonra ihale yaptığını belgelemişti

 

BU NASIL İHALE DİYE SORMUŞTUK?

TEMİZELLER ihale sürecinin 14.12.2023 tarihinde olmasına karşın yıkım işlemi yapılacak bazı okullarda yıkım işinin 4 gün önceden başladığını belirledi. Örneğin yerinde incelediğimiz ve yıkılacak okullar arasında olan ve ihale şartnamesinde 83. sırada bulunan Menderes Görece Mustafa Kemal İlkokulu ve Ortaokulunun yıkımına daha ihalenin yapılma tarihine 4 gün kala başladığını tespit etti.

 

 ÖNCE YIKIM SONRA İHALE!

Menderes Görece Mustafa Kemal İlkokulu ve Ortaokulunun bulunduğu adrese giden TEMİZELLER ekibi ihalesi bir gün sonra yapılacak okulun ana binasının kepçe ve dozerlerle yıkıldığını görüntüledi. Okulun içine görevlilerce alınmayan TEMİZELLER ekibine sahada bulunan görevliler yıkım işine 3-4 gün önce başladıklarını söyledi. 

Söz konusu ihale ile ilgili Soruşturma ve inceleme başlatan İzmir valiliği konuyu derinlemesine inceleyerek sorumlular hakkında nasıl bir tavır alacağı merak konusu oldu.

Gelişmeleri yakından takip eden Temizeller haber merkezi YİKOB ile yapılan yıkım işlerini takip etmeye devam ediyor.

 

 

https://www.temizellergazetesi.com/izmir-yatirim-izleme-koordinasyon-baskanliginda-neler-oluyor-5636-haberi

 

Whatsapp İhbar hattı : 0533 263 43 78

Mail: temizelleranaliz@gmail.com 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve temizellergazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.