DİKKAT HIRSIZ VAR...!

GÜNDEM 06.03.2023 - 13:54, Güncelleme: 06.03.2023 - 14:17 144242+ kez okundu.
 

DİKKAT HIRSIZ VAR...!

DİKKAT HIRSIZ VAR...!
TEMİZELLER yaşanılan deprem felaketi sonrası ara verdiği programlarına start veriyor. Usta Gazeteci Ahmet TÜBCEL yönetiminde uzun bir süredir kamu zararlarına sebep olan ve bizzat devleti soyan kişi ve kurumları belgeleriyle ortaya çıkarıp deşifre eden TEMİZELLER Haber Programı yine yılın habercilik olayına imza atmaya hazırlanıyor Devleti ve milleti soyanları belgeleriyle çok yakında deşifre edecek olan TEMİZELLER Haber Programı yine İzmir’in gündemini değiştireceğe benziyor. ‘’Artık hiçbir şey karanlıkta kalmayacak’’. Çünkü TEMİZELLER var Bizi izlemeye devam edin. Çevrenizde duyduğunuz ve bizzat şahit olduğunuz hukuksuzlukları, mağduriyetlerinizi kamu zararlarını lütfen Whatsapp iletişim hattımıza bildirin. Whatsapp iletişim hattı. 0 533 263 43 78  
DİKKAT HIRSIZ VAR...!

TEMİZELLER yaşanılan deprem felaketi sonrası ara verdiği programlarına start veriyor.

Usta Gazeteci Ahmet TÜBCEL yönetiminde uzun bir süredir kamu zararlarına sebep olan ve bizzat devleti soyan kişi ve kurumları belgeleriyle ortaya çıkarıp deşifre eden TEMİZELLER Haber Programı yine yılın habercilik olayına imza atmaya hazırlanıyor

Devleti ve milleti soyanları belgeleriyle çok yakında deşifre edecek olan TEMİZELLER Haber Programı yine İzmir’in gündemini değiştireceğe benziyor.

‘’Artık hiçbir şey karanlıkta kalmayacak’’. Çünkü TEMİZELLER var

Bizi izlemeye devam edin.

Çevrenizde duyduğunuz ve bizzat şahit olduğunuz hukuksuzlukları, mağduriyetlerinizi kamu zararlarını lütfen Whatsapp iletişim hattımıza bildirin.

Whatsapp iletişim hattı. 0 533 263 43 78

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve temizellergazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.