YAZIKLAR OLSUN SANA BAŞKAN!

SİYASET 22.08.2023 - 17:11, Güncelleme: 22.08.2023 - 18:09 26875+ kez okundu.
 

YAZIKLAR OLSUN SANA BAŞKAN!

İŞÇİNİN HAKKINI NEDEN VERMİYORSUN?
TEMİZELLER sesleniyor… Bak Efeler Belediye Başkanı Fatih Atay...!  Meydanı boş buldun mu işçinin, emekçinin alın terinden, hakkından hukukundan bahsediyorsun. Ama iş icraata geldiğinde işçinin ekmeği ile oynamayı çok iyi biliyorsun. Sözüm ona parti yöneticileri için gezsin diye aylığı 150-200 bin liraya Mercedes son model kiraladığın ultra lüks  Mercedes Maybach'e de binmeyi ihmal etmiyorsun. Kardeşini Belediye’de müdür, oğlunu kulüp başkanı, ilçenin arsalarını satmayı gayet iyi biliyorsun ama belediye emekçisinin , işçinin maaşını vermiyorsun, Bak Efeler Belediye Başkanı Fatih Atay...! TEMİZELLER olarak sana şunu söylemeyi bir gazeteci olarak borç biliyoruz. Birincisi seni o arabadan indireceğiz.  İkincisi ise alın teriyle evlerine ekmek götürmek için çabalayan Efeler Belediyesi emekçilerinin maaşlarını sana gasp ettirmeyeceğiz.  Meydanı boş buldum zannetme. Hele şunu sakın unutma ki, arkandakilere sakın ama sakın güvenme. Bak Efeler Belediye Başkanı Fatih Atay...! Çok yakında TEMİZELLER' i izlemeyi sakın ama sakın unutma...
İŞÇİNİN HAKKINI NEDEN VERMİYORSUN?

TEMİZELLER sesleniyor…

Bak Efeler Belediye Başkanı Fatih Atay...! 

Meydanı boş buldun mu işçinin, emekçinin alın terinden, hakkından hukukundan bahsediyorsun. Ama iş icraata geldiğinde işçinin ekmeği ile oynamayı çok iyi biliyorsun. Sözüm ona parti yöneticileri için gezsin diye aylığı 150-200 bin liraya Mercedes son model kiraladığın ultra lüks  Mercedes Maybach'e de binmeyi ihmal etmiyorsun. Kardeşini Belediye’de müdür, oğlunu kulüp başkanı, ilçenin arsalarını satmayı gayet iyi biliyorsun ama belediye emekçisinin , işçinin maaşını vermiyorsun,

Bak Efeler Belediye Başkanı Fatih Atay...!

TEMİZELLER olarak sana şunu söylemeyi bir gazeteci olarak borç biliyoruz. Birincisi seni o arabadan indireceğiz. 
İkincisi ise alın teriyle evlerine ekmek götürmek için çabalayan Efeler Belediyesi emekçilerinin maaşlarını sana gasp ettirmeyeceğiz. 
Meydanı boş buldum zannetme. Hele şunu sakın unutma ki, arkandakilere sakın ama sakın güvenme.

Bak Efeler Belediye Başkanı Fatih Atay...!

Çok yakında TEMİZELLER' i izlemeyi sakın ama sakın unutma...

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve temizellergazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.