GAZETECİ AHMET TÜBCEL'DEN ÇİĞDEM ÖZEY'E HODRİ MEYDAN!

EĞİTİM 05.01.2024 - 15:56, Güncelleme: 10.01.2024 - 07:05 145790+ kez okundu.
 

GAZETECİ AHMET TÜBCEL'DEN ÇİĞDEM ÖZEY'E HODRİ MEYDAN!

BAŞKANI OLDUĞUNUZ DÖNEMDE, TEFTİŞ KURULUNDA DÖNEN DOLAPLARI HAK ETMEDİĞİNİZ HALDE CEBİNİZE ATTIĞINIZ ÜCRETLERİ GELİN CANLI YAYINDA TARTIŞALIM
Uzun bir zamandır Temizeller programının radarında olan kurumlardan bir tanesi olan İzmir Milli Eğitim Müdürlüğü Teftiş Kurulu ve önceki dönem başkanı Çiğdem Özey ve saz arkadaşları ile ilgili yaptığımız haberler eğitim camiasında ilgiyle izlenmişti. MTSK Uygulama Sınav görevine girmedikleri halde kendilerini göreve gitmiş gibi gösterip , düzenlemedikleri semineri devlete düzenlenmiş gibi gösteri yalan beyanla devletten aldıkları paraları ceplerine atanların başında Çiğdem Özey geliyordu. KİMDİR BUNLAR! Temizeller programı yapımcısı ve sunucusu usta gazeteci Ahmet TÜBCEL ’in gündeme getirdiği iddiaları Bakanlık Müfettişlerinin incelemesi ve soruşturması sonrasında kurumda görevli birçok müfettişin ve idari kadroda birçok görevlinin disiplin cezası almıştı. TÜBCEL’i defalarca İzmir Cumhuriyet Savcılığına şikâyette bulunan eski teftiş kurulu başkanı müfettiş Çiğdem Özey son olarak savcılığın KOVUŞTURMAYA YER YOKTUR kararından sonra sessizliğe büründü. Gazeteci Ahmet Tübcel savcılık kararından sonra yaptığı açıklamada TEMİZELLER programının yaptığı bütün haberlerin belgeli olduğu ve asla belgesiz haber yapmadıklarını yüce Türk milleti adına karar veren savcıların Temizelleri yine haklı gördüğünü ve hala sayın Çiğdem Özey kendini haklı görüyorsa ben bir gazeteci olarak kendisine hodri meydan diyor canlı yayına davet ediyorum dedi Öte yandan Tübcel sözlerini şöyle noktaladı; Temizeller programlarında gündeme getirdiğimiz Çiğdem Özey ile ilgili iddiaların bakanlık müfettişlerince titiz bir inceleme sonucunda doğrulanmıştır. Yani Temizeller programı altı boş olan hiçbir iddiayı gündeme getirmemiştir Çiğdem Özey ve saz arkadaşlarına ben buradan HODRİ MEYDAN diyor kendi başkanlık yaptığı dönemdeki teftiş kurulunda dönen dolapları , yapılmayan seminerde kendisini katılmış gibi göstermesi imza atması, gidilmeyen sınavlardan nasıl yevmiye aldıklarını ve buna benzer onlarca konuyu canlı yayında tartışmak için  kendilerini toplu olarak canlı yayına bekliyorum dedi. Whatsapp İhbar Hattı: 0533 263 43 78 Mail: temizelleranaliz@gmail.com
BAŞKANI OLDUĞUNUZ DÖNEMDE, TEFTİŞ KURULUNDA DÖNEN DOLAPLARI HAK ETMEDİĞİNİZ HALDE CEBİNİZE ATTIĞINIZ ÜCRETLERİ GELİN CANLI YAYINDA TARTIŞALIM

Uzun bir zamandır Temizeller programının radarında olan kurumlardan bir tanesi olan İzmir Milli Eğitim Müdürlüğü Teftiş Kurulu ve önceki dönem başkanı Çiğdem Özey ve saz arkadaşları ile ilgili yaptığımız haberler eğitim camiasında ilgiyle izlenmişti.

MTSK Uygulama Sınav görevine girmedikleri halde kendilerini göreve gitmiş gibi gösterip , düzenlemedikleri semineri devlete düzenlenmiş gibi gösteri yalan beyanla devletten aldıkları paraları ceplerine atanların başında Çiğdem Özey geliyordu.

KİMDİR BUNLAR!

Temizeller programı yapımcısı ve sunucusu usta gazeteci Ahmet TÜBCEL ’in gündeme getirdiği iddiaları Bakanlık Müfettişlerinin incelemesi ve soruşturması sonrasında kurumda görevli birçok müfettişin ve idari kadroda birçok görevlinin disiplin cezası almıştı.

TÜBCEL’i defalarca İzmir Cumhuriyet Savcılığına şikâyette bulunan eski teftiş kurulu başkanı müfettiş Çiğdem Özey son olarak savcılığın KOVUŞTURMAYA YER YOKTUR kararından sonra sessizliğe büründü.

Gazeteci Ahmet Tübcel savcılık kararından sonra yaptığı açıklamada TEMİZELLER programının yaptığı bütün haberlerin belgeli olduğu ve asla belgesiz haber yapmadıklarını yüce Türk milleti adına karar veren savcıların Temizelleri yine haklı gördüğünü ve hala sayın Çiğdem Özey kendini haklı görüyorsa ben bir gazeteci olarak kendisine hodri meydan diyor canlı yayına davet ediyorum dedi

Öte yandan Tübcel sözlerini şöyle noktaladı;

Temizeller programlarında gündeme getirdiğimiz Çiğdem Özey ile ilgili iddiaların bakanlık müfettişlerince titiz bir inceleme sonucunda doğrulanmıştır. Yani Temizeller programı altı boş olan hiçbir iddiayı gündeme getirmemiştir Çiğdem Özey ve saz arkadaşlarına ben buradan HODRİ MEYDAN diyor kendi başkanlık yaptığı dönemdeki teftiş kurulunda dönen dolapları , yapılmayan seminerde kendisini katılmış gibi göstermesi imza atması, gidilmeyen sınavlardan nasıl yevmiye aldıklarını ve buna benzer onlarca konuyu canlı yayında tartışmak için  kendilerini toplu olarak canlı yayına bekliyorum dedi.

Whatsapp İhbar Hattı: 0533 263 43 78

Mail: temizelleranaliz@gmail.com

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve temizellergazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.