BUCA SEYFİ DEMİRSOY HASTANESİ'NDE RÜŞVET SORUŞTURMASI

ASAYİŞ 24.10.2022 - 12:58, Güncelleme: 01.11.2022 - 09:34 35021+ kez okundu.
 

BUCA SEYFİ DEMİRSOY HASTANESİ'NDE RÜŞVET SORUŞTURMASI

İzmir İl Sağlık Müdürlüğü açıklama yaptı.
İzmir İl Sağlık Müdürlüğü, Buca Seyfi Demirsoy Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde görev yapan bir hekimin istirahat raporu için para istediği iddia edilen görüntülerin sosyal medyada yer alması üzerine hekim hakkında inceleme başlatıldığı ve açığa alındığını belirtt.  İl Sağlık Müdürlüğü’nden yapılan yazılı açıklamada, şöyle denildi: “Buca Seyfi Demirsoy Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde görev yapan bir hekimin istirahat raporu için para istediği görüntülerin sosyal medyada yer alması üzerine adı geçen hekim hakkında İl Sağlık Müdürlüğümüzce inceleme başlatılmış olup, ilgili açığa alınmış ve eş zamanlı adli makamlara da konu hakkında bilgi verilmiştir. Sağlık camiası içerisinde etik olmayan, suç unsuru teşkil edecek her türlü davranışa ve olası eyleme karşı yaptırımlarımızın ve disiplin sürecinin işletileceği bilinmelidir. Kamuoyunun bilgilerine sunulur.”  
İzmir İl Sağlık Müdürlüğü açıklama yaptı.


İzmir İl Sağlık Müdürlüğü, Buca Seyfi Demirsoy Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde görev yapan bir hekimin istirahat raporu için para istediği iddia edilen görüntülerin sosyal medyada yer alması üzerine hekim hakkında inceleme başlatıldığı ve açığa alındığını belirtt. 

İl Sağlık Müdürlüğü’nden yapılan yazılı açıklamada, şöyle denildi: “Buca Seyfi Demirsoy Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde görev yapan bir hekimin istirahat raporu için para istediği görüntülerin sosyal medyada yer alması üzerine adı geçen hekim hakkında İl Sağlık Müdürlüğümüzce inceleme başlatılmış olup, ilgili açığa alınmış ve eş zamanlı adli makamlara da konu hakkında bilgi verilmiştir. Sağlık camiası içerisinde etik olmayan, suç unsuru teşkil edecek her türlü davranışa ve olası eyleme karşı yaptırımlarımızın ve disiplin sürecinin işletileceği bilinmelidir. Kamuoyunun bilgilerine sunulur.”

 
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve temizellergazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.