İZMİR KIZ LİSESİ'NDE ŞOK GÖRÜNTÜLER..MÜDÜR YENTÜR'DEN JET SORUŞTURMA

EĞİTİM 05.06.2023 - 09:08, Güncelleme: 17.08.2023 - 10:19
 

İZMİR KIZ LİSESİ'NDE ŞOK GÖRÜNTÜLER..MÜDÜR YENTÜR'DEN JET SORUŞTURMA

İzmir'in köklü eğitim kurumlarından olan İzmir Kız Lisesi'nde benzeri görülmemiş bir rezalet yaşandı.
Yaşanılan rezaleti İzmir İl Milli Eğitim Müdürü Murat Mücahit Yentür jet soruşturma başlattı. İzmir Kız Lisesi'nde Cumhurbaşkanlığı seçiminin 2. turu öncesinde, 18 Mayıs'ta skandal bir etkinlik yapıldı. Etkinlikte öğrenciler, güncel siyasete alet edildi. Okul Müdüresi Suna Yoldaş Özdemirçelik gözetiminde yapıldığı belirtilen etkinlikte Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a yönelik, siyasi ve tehdit içerikli pankart ve afişli gösteriler gerçekleştirildiği belirtildi. Okul Bahçesi'ne "Baharlar gelecek", "Sizi de yıkarız tabuları da", "Edison da pişman (AK Parti Logosu'nu kastederek) şeklinde afişlerin okulun bahçe duvarlarına asıldığı görüldü. Ayrıca öğrenciler tarafından "İkinci tur malum kişi kazanırsa, uygulayacağımız tarife" alt yazısıyla etkinlikte kurukafa maskeli bir öğrenci ve arkadaşları tarafından bir kız öğrencinin başına tabanca doğrultulduğunu gösteren görsel de sosyal medyada paylaşıldı. Lise öğrencilerinin seçim dönemi günlük siyasete alet edildiği etkinlik, tepki topladı. İzmir İl Milli Eğitim Müdürlüğü skandal etkinlik için harekete geçti. İzmir İl Milli Eğitim Müdürü Murat Mücahit Yentür yaşanılanlara sessiz kalmadı. Yentür hemen okul yönetimi ve etkinliği gerçekleştirenlerle ilgili jet soruşturma başlattı.
İzmir'in köklü eğitim kurumlarından olan İzmir Kız Lisesi'nde benzeri görülmemiş bir rezalet yaşandı.

Yaşanılan rezaleti İzmir İl Milli Eğitim Müdürü Murat Mücahit Yentür jet soruşturma başlattı. İzmir Kız Lisesi'nde Cumhurbaşkanlığı seçiminin 2. turu öncesinde, 18 Mayıs'ta skandal bir etkinlik yapıldı.

Etkinlikte öğrenciler, güncel siyasete alet edildi. Okul Müdüresi Suna Yoldaş Özdemirçelik gözetiminde yapıldığı belirtilen etkinlikte Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a yönelik, siyasi ve tehdit içerikli pankart ve afişli gösteriler gerçekleştirildiği belirtildi.

Okul Bahçesi'ne "Baharlar gelecek", "Sizi de yıkarız tabuları da", "Edison da pişman ( AK Parti Logosu'nu kastederek) şeklinde afişlerin okulun bahçe duvarlarına asıldığı görüldü. Ayrıca öğrenciler tarafından "İkinci tur malum kişi kazanırsa, uygulayacağımız tarife" alt yazısıyla etkinlikte kurukafa maskeli bir öğrenci ve arkadaşları tarafından bir kız öğrencinin başına tabanca doğrultulduğunu gösteren görsel de sosyal medyada paylaşıldı. Lise öğrencilerinin seçim dönemi günlük siyasete alet edildiği etkinlik, tepki topladı. İzmir İl Milli Eğitim Müdürlüğü skandal etkinlik için harekete geçti. İzmir İl Milli Eğitim Müdürü Murat Mücahit Yentür yaşanılanlara sessiz kalmadı. Yentür hemen okul yönetimi ve etkinliği gerçekleştirenlerle ilgili jet soruşturma başlattı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve temizellergazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.