METİNER'DEN AK PARTİ BÜYÜKŞEHİR ADAYLARINA YAYLIM ATEŞİ!

SİYASET 04.04.2024 - 14:29, Güncelleme: 04.04.2024 - 14:29 98227 kez okundu.
 

METİNER'DEN AK PARTİ BÜYÜKŞEHİR ADAYLARINA YAYLIM ATEŞİ!

Mehmet Metiner’den bazı AK Parti Büyükşehir Belediye Başkan adaylarına ateş püskürdü
AK Partide 2 dönem milletvekilliği yapmış gazeteci Mehmet Metiner’den bazı AK Parti Büyükşehir Belediye Başkan adaylarına ateş püskürdü. Sosyal medyasından ak partide yaşanan aksaklıklara değinen Metiner, attığı twitter gündem olmaya devam olduğu gibi partili partisiz herkes tarafından desteklenen düşünceleri vatandaştan bir hayli ilgi görüyor.  İşte attığı o twitter; “Bazı büyükşehirlerimizde ve ilçelerimizde Cumhurbaşkanımızın ve partimizin adını anmaktan çekinen, Reis’in ve AK Parti’nin adını anarsak kaybederiz diye düşünen adaylar türedi. Aday olduğu partimin logosunu kullanmaktan utanan, Cumhurbaşkanımızın adını anmaktan kaçınan, daha ileri giderek uluorta “Ben AK Partili değilim, Cumhurbaşkanı çok ısrar etti kıramadım kabul ettim, yoksa ben de sizden biriyim!” diyen adaylar sorarım size kime kazandırdılar kime kaybettirdiler? Her şeyi yeniden düşünmenin vaktidir. Umarım bu tür kaybeden ve kaybettiren isimler baş tacı edilmezler. Madem AK Parti’nin adayı olmaktan utanıyorlar, o halde başka kapıya! Sahada Cumhurbaşkanının yetkisini kötüye kullanmaktan kaçınmadılar ama. Kendini devlet ve hükümet yerine koymaktan kaçınmadılar ama. Bu tafralardan parti arındırılmalı artık" dedi. Bazı büyükşehirlerimizde ve ilçelerimizde Cumhurbaşkanımızın ve partimizin adını anmaktan çekinen, Reis’in ve AK Parti’nin adını anarsak kaybederiz diye düşünen adaylar türedi. Aday olduğu partimin logosunu kullanmaktan utanan, Cumhurbaşkanımızın adını anmaktan kaçınan, daha… — Mehmet Metiner (@MetinerBasin) April 3, 2024
Mehmet Metiner’den bazı AK Parti Büyükşehir Belediye Başkan adaylarına ateş püskürdü

AK Partide 2 dönem milletvekilliği yapmış gazeteci Mehmet Metiner’den bazı AK Parti Büyükşehir Belediye Başkan adaylarına ateş püskürdü.
Sosyal medyasından ak partide yaşanan aksaklıklara değinen Metiner, attığı twitter gündem olmaya devam olduğu gibi partili partisiz herkes tarafından desteklenen düşünceleri vatandaştan bir hayli ilgi görüyor. 


İşte attığı o twitter;

“Bazı büyükşehirlerimizde ve ilçelerimizde Cumhurbaşkanımızın ve partimizin adını anmaktan çekinen, Reis’in ve AK Parti’nin adını anarsak kaybederiz diye düşünen adaylar türedi. Aday olduğu partimin logosunu kullanmaktan utanan, Cumhurbaşkanımızın adını anmaktan kaçınan, daha ileri giderek uluorta “Ben AK Partili değilim, Cumhurbaşkanı çok ısrar etti kıramadım kabul ettim, yoksa ben de sizden biriyim!” diyen adaylar sorarım size kime kazandırdılar kime kaybettirdiler? Her şeyi yeniden düşünmenin vaktidir. Umarım bu tür kaybeden ve kaybettiren isimler baş tacı edilmezler. Madem AK Parti’nin adayı olmaktan utanıyorlar, o halde başka kapıya! Sahada Cumhurbaşkanının yetkisini kötüye kullanmaktan kaçınmadılar ama. Kendini devlet ve hükümet yerine koymaktan kaçınmadılar ama. Bu tafralardan parti arındırılmalı artık" dedi.

Bazı büyükşehirlerimizde ve ilçelerimizde Cumhurbaşkanımızın ve partimizin adını anmaktan çekinen, Reis’in ve AK Parti’nin adını anarsak kaybederiz diye düşünen adaylar türedi. Aday olduğu partimin logosunu kullanmaktan utanan, Cumhurbaşkanımızın adını anmaktan kaçınan, daha…

Mehmet Metiner (@MetinerBasin) April 3, 2024
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (1 )

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve temizellergazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Can.
(09.04.2024 13:08 - #289)
İzmiri altın tepside kendi elleriyle chp'ye teslim ettiler yazık oldu izmirin en büyük ilçesi Bucayı kesinlikle alabilirdik yanlış aday yüzünden kaybettik...Ahmet Selik olsaydı Buca kesinlikle alınırdı bunca emeklere yazık ettiler...vesselam.
Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve temizellergazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
(0) (0)
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.