İŞTE AK PARTİ'NİN İZMİR'DEKİ İLÇE BELEDİYE BAŞKANI ADAYLARI!

SİYASET 26.01.2024 - 12:32, Güncelleme: 26.01.2024 - 13:03 27097+ kez okundu.
 

İŞTE AK PARTİ'NİN İZMİR'DEKİ İLÇE BELEDİYE BAŞKANI ADAYLARI!

TEMİZELLER HABER MERKEZİ AK PARTİ'NİN KULİS BİLGİLERİNE ULAŞTI
Hamza Dağ'ın Büyükşehir adayı olarak isminin netleşmesinin ardından gözler Dağ'ın lokomotif olacağı AK Parti listesinin diğer adayları kim olacak sorusuna çevrildi. Cumhur İttifakı çerçevesinde MHP’ye bırakılan 5 ilçenin haricinde kalan 25 ilçede AK Parti kendi adaylarıyla yarışa katılacak. 27 Ocak Cumartesi günü Halkapınar Spor Salonu’nda Cumhurbaşkanı Erdoğan tarafından açıklanacak liste için Salı gününden beri Ankara’da yoğun bir çalışma yürütülüyor. Bayraklı için ismi konuşulan Kerem Ali Sürekli’nin kendisi istemediği için, Bornova için konuşulan Nesrin Ulema’nın şimdilik beklemeye alınsın dendiği için yerlerine başka isim yazıldığı konuşuluyor. Gaziemir için ismi açıklanması beklenen Deniz Doğan’ın listeye yazılmasında başlarda yaşanan sıkıntılı sürecin geride bırakıldığı ve listede yeniden yer aldığı dile getiriliyor. Konak’ta Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın kendisinin arayarak görevi tebliğ ettiği Ceyda Bölünmez Çankırı’yla Kınık yerine Bergama’da aday gösterilmesi kesinleşen Sadık Doğruer dışında kesinleşmiş isim şu an için yok. İşte Başkent kulislerinden ilçeler için adı önde olan isimler şöyle:   Aliağa: SERKAN ACAR - MHP ADAYI   Balçova: EROL EROĞLU   Bayındır: UĞUR DEMİREZEN Bayraklı: BİLAL KIRKPINAR  Bergama: SADIK DOĞRUER Beydağ: OGÜN ASİL AYDOĞDU Bornova: CEVDET ÇAYIR Buca: ADNAN ÖZTEKİN Çeşme:  ESAT TANIK - MHP ADAYI Çiğli: MURAT GÖKÇEKAYA Dikili: SEMA AKINCI - MHP ADAYI Foça: TANER ACAR - MHP ADAYI Gaziemir: DENİZ DOĞAN  Güzelbahçe: ALİ EŞREF DEMİR Karabağlar: MEHMET SADIK TUNÇ Karaburun: EYÜP KAYKAÇ Karşıyaka: İSMAİL ÇİFTÇİOĞLU  Kemalpaşa: GALİP ATAR Kınık: SAMİ MOLLA AHMET Kiraz: SALİHA ÖZÇINAR Konak: CEYDA BÖLÜNMEZ ÇANKIRI Menderes : SİNAN AKDENİZ  Menemen: AYDIN PEHLİVAN   Ödemiş: MURAT ÖNCEL Seferihisar: AHMET AYDIN Selçuk: HAKAN BAYRAKLI Tire: ARİF DEMİRKAN - MHP ADAYI  Torbalı: ÖZGÜR ERMAN ÇAĞLAR  Urla: SİBEL UYAR
TEMİZELLER HABER MERKEZİ AK PARTİ'NİN KULİS BİLGİLERİNE ULAŞTI

Hamza Dağ'ın Büyükşehir adayı olarak isminin netleşmesinin ardından gözler Dağ'ın lokomotif olacağı AK Parti listesinin diğer adayları kim olacak sorusuna çevrildi.

Cumhur İttifakı çerçevesinde MHP’ye bırakılan 5 ilçenin haricinde kalan 25 ilçede AK Parti kendi adaylarıyla yarışa katılacak. 27 Ocak Cumartesi günü Halkapınar Spor Salonu’nda Cumhurbaşkanı Erdoğan tarafından açıklanacak liste için Salı gününden beri Ankara’da yoğun bir çalışma yürütülüyor.

Bayraklı için ismi konuşulan Kerem Ali Sürekli’nin kendisi istemediği için, Bornova için konuşulan Nesrin Ulema’nın şimdilik beklemeye alınsın dendiği için yerlerine başka isim yazıldığı konuşuluyor.

Gaziemir için ismi açıklanması beklenen Deniz Doğan’ın listeye yazılmasında başlarda yaşanan sıkıntılı sürecin geride bırakıldığı ve listede yeniden yer aldığı dile getiriliyor.

Konak’ta Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın kendisinin arayarak görevi tebliğ ettiği Ceyda Bölünmez Çankırı’yla Kınık yerine Bergama’da aday gösterilmesi kesinleşen Sadık Doğruer dışında kesinleşmiş isim şu an için yok.

İşte Başkent kulislerinden ilçeler için adı önde olan isimler şöyle:

 

Aliağa: SERKAN ACAR - MHP ADAYI

 

Balçova: EROL EROĞLU

 

Bayındır: UĞUR DEMİREZEN


Bayraklı: BİLAL KIRKPINAR 


Bergama: SADIK DOĞRUER


Beydağ: OGÜN ASİL AYDOĞDU


Bornova: CEVDET ÇAYIR


Buca: ADNAN ÖZTEKİN


Çeşme:  ESAT TANIK - MHP ADAYI


Çiğli: MURAT GÖKÇEKAYA


Dikili: SEMA AKINCI - MHP ADAYI


Foça: TANER ACAR - MHP ADAYI


Gaziemir: DENİZ DOĞAN 


Güzelbahçe: ALİ EŞREF DEMİR


Karabağlar: MEHMET SADIK TUNÇ


Karaburun: EYÜP KAYKAÇ


Karşıyaka: İSMAİL ÇİFTÇİOĞLU 


Kemalpaşa: GALİP ATAR


Kınık: SAMİ MOLLA AHMET


Kiraz: SALİHA ÖZÇINAR


Konak: CEYDA BÖLÜNMEZ ÇANKIRI


Menderes : SİNAN AKDENİZ 


Menemen: AYDIN PEHLİVAN

 

Ödemiş: MURAT ÖNCEL


Seferihisar: AHMET AYDIN


Selçuk: HAKAN BAYRAKLI


Tire: ARİF DEMİRKAN - MHP ADAYI 


Torbalı: ÖZGÜR ERMAN ÇAĞLAR 


Urla: SİBEL UYAR

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve temizellergazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.