İZMİR MİLLİ EĞİTİ'MDEN KIBRIS TATİLİ SKANDALI

EĞİTİM 21.10.2022 - 10:07, Güncelleme: 21.10.2022 - 10:32 38267+ kez okundu.
 

İZMİR MİLLİ EĞİTİ'MDEN KIBRIS TATİLİ SKANDALI

EĞİTİM BAHANE, KIBRIS ŞAHANE...
İzmir İl Milli Eğitim Müdürlüğü'nde skandalların ardı arkası kesilmiyor. Kamu zararlarının sıkı takipçisi TEMİZELLER Programı Yapımcısı Ahmet Tübcel ise skandalların peşini bırakmıyor.  Tübcel bu akşam saat 16.00'da İzmir İl Milli Eğitim Müdürlüğündeki bazı personellerin ballı, kaymaklı Kıbrıs seyahatini kamuoyu ile paylaşıyor. İzmir Milli Eğitim kadrolarındaki hangi isimler, kimlerle (yakınlık derecelerine göre) ne zaman Kıbrıs'a gittiler, masalarda ne kadar kaybettiler, kimler ikinci baharı yaşadılar hepsini ekrana taşıyor. İzmir İl Milli Eğitim Müdürlüğü'nün Kıbrıs seferi TEMİZELLER ‘de saat 16.00'da başlıyor. Sakın kaçırmayın. Ücretsiz tatil nasıl olur sizlerde öğrenin…! Temizeller programı iletişim ve ihbar whatsapp hattı: 0533 263 43 78   Bizi izleyebileceğiniz sosyal medya hesapları:   Temizeller Youtube https://www.youtube.com/TemizellerTv Temizeller Twitter https://twitter.com/gzttemizeller Temizeller Facebook https://www.facebook.com/temizellergazetesi
EĞİTİM BAHANE, KIBRIS ŞAHANE...

İzmir İl Milli Eğitim Müdürlüğü'nde skandalların ardı arkası kesilmiyor. Kamu zararlarının sıkı takipçisi TEMİZELLER Programı Yapımcısı Ahmet Tübcel ise skandalların peşini bırakmıyor.  Tübcel bu akşam saat 16.00'da İzmir İl Milli Eğitim Müdürlüğündeki bazı personellerin ballı, kaymaklı Kıbrıs seyahatini kamuoyu ile paylaşıyor. İzmir Milli Eğitim kadrolarındaki hangi isimler, kimlerle (yakınlık derecelerine göre) ne zaman Kıbrıs'a gittiler, masalarda ne kadar kaybettiler, kimler ikinci baharı yaşadılar hepsini ekrana taşıyor. İzmir İl Milli Eğitim Müdürlüğü'nün Kıbrıs seferi TEMİZELLER ‘de saat 16.00'da başlıyor. Sakın kaçırmayın.

Ücretsiz tatil nasıl olur sizlerde öğrenin…!

Temizeller programı iletişim ve ihbar whatsapp hattı: 0533 263 43 78

 

Bizi izleyebileceğiniz sosyal medya hesapları:

 

Temizeller Youtube

https://www.youtube.com/TemizellerTv

Temizeller Twitter

https://twitter.com/gzttemizeller

Temizeller Facebook

https://www.facebook.com/temizellergazetesi

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve temizellergazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.