EFELER BELEDİYE MECLİSİNDE BU İŞE DUR DİYECEK YÜREKLİ MECLİS ÜYELERİ ARANIYOR

SİYASET 02.10.2023 - 20:27, Güncelleme: 02.10.2023 - 20:35
 

EFELER BELEDİYE MECLİSİNDE BU İŞE DUR DİYECEK YÜREKLİ MECLİS ÜYELERİ ARANIYOR

HARAÇ MEZAT SATIYORLAR
AYDIN EFELER BELEDİYESİ'NİN SATIŞLARINA KİLİTLENDİ   HAYIRDIR SAYIN ATAY GİDERAYAK Aydın Efeler Belediye Başkanının giderayak Efeler'deki çok değerli arazi satışlarına kilitlendi. Efeler Belediye Başkanı Fatih Atay'ın yapacağı taşınmaz ihalesi kafalarda soru işaretleri oluşturdu.   PLAN BÜTÇE KOMİSYONUNA HAVALE EDİLDİ.  Efeler belediyesinin şaibe iddialarıyla gündeme gelen ve muhammen bedelin düşürüldüğü de iddia edilen 2195 ada bir parsel de bulunan, Arabacıoğlu İnşaat tarafından yapılan, konut yapılması imkansız olan ve mevzuata aykırı olmasına rağmen kanunsuz Bir biçimde ticaret imarlı yerde konut yaptıkları, binadaki hisselerini bugünkü belediye meclis toplantısında satış kararı almak üzere plan bütçe Komisyonu da havale edildi.   10. MADDEDE SATIŞ VAR Meclis gündeminin onuncu maddesinde bulunan teklifle efeler belediyesi şaibeli binadaki hisselerini apar topar satıyor .Yarın Plan Bütçe Komisyonu’nda görüşülecek olan teklif eğer onaylanırsa çarşamba günü mecliste nihai onay için oylanacak. Gelecek günlerde vatandaşların mağdur olacağı iddiaları ile gündeme gelen yapıda hisselerini ilk satan bizzat efeler belediyesinin kendisi oldu.   KİM HALKTAN KİM HUKUKSUZLUKTAN YANA OLACAK Belediye meclisinde Efeler halkının hakkını koruyacak halktan taraf tavrını koyacak yürekli babayiğit meclis üyeleri aranıyor. AK Partili, MHP’li , İYİ Partili ve CHP’li komisyon üyelerinin yarın bu hukuksuzluğa dur mu diyeceği yoksa evet mi oyu kullanacağı plan bütçe Komisyonu’nda ortaya çıkacak . İşte Efeler halkı için kritik kararda oy kullanacak üyelerinin isimleri...   İŞTE O KOMİSYON ÜYELERİ    CHP  Ahmet Mithat Taşdan   Oktay Toros   İYİ PARTİ Turgay Akgüller    MHP İsmail Hakkı Gül   AK PARTİ Abdülhamit Burak Aykut
HARAÇ MEZAT SATIYORLAR

AYDIN EFELER BELEDİYESİ'NİN SATIŞLARINA KİLİTLENDİ

 

HAYIRDIR SAYIN ATAY GİDERAYAK

Aydın Efeler Belediye Başkanının giderayak Efeler'deki çok değerli arazi satışlarına kilitlendi. Efeler Belediye Başkanı Fatih Atay'ın yapacağı taşınmaz ihalesi kafalarda soru işaretleri oluşturdu.

 

PLAN BÜTÇE KOMİSYONUNA HAVALE EDİLDİ. 

Efeler belediyesinin şaibe iddialarıyla gündeme gelen ve muhammen bedelin düşürüldüğü de iddia edilen 2195 ada bir parsel de bulunan, Arabacıoğlu İnşaat tarafından yapılan, konut yapılması imkansız olan ve mevzuata aykırı olmasına rağmen kanunsuz Bir biçimde ticaret imarlı yerde konut yaptıkları, binadaki hisselerini bugünkü belediye meclis toplantısında satış kararı almak üzere plan bütçe Komisyonu da havale edildi.

 

10. MADDEDE SATIŞ VAR

Meclis gündeminin onuncu maddesinde bulunan teklifle efeler belediyesi şaibeli binadaki hisselerini apar topar satıyor .Yarın Plan Bütçe Komisyonu’nda görüşülecek olan teklif eğer onaylanırsa çarşamba günü mecliste nihai onay için oylanacak. Gelecek günlerde vatandaşların mağdur olacağı iddiaları ile gündeme gelen yapıda hisselerini ilk satan bizzat efeler belediyesinin kendisi oldu.

 

KİM HALKTAN KİM HUKUKSUZLUKTAN YANA OLACAK

Belediye meclisinde Efeler halkının hakkını koruyacak halktan taraf tavrını koyacak yürekli babayiğit meclis üyeleri aranıyor. AK Partili, MHP’li , İYİ Partili ve CHP’li komisyon üyelerinin yarın bu hukuksuzluğa dur mu diyeceği yoksa evet mi oyu kullanacağı plan bütçe Komisyonu’nda ortaya çıkacak . İşte Efeler halkı için kritik kararda oy kullanacak üyelerinin isimleri...

 

İŞTE O KOMİSYON ÜYELERİ 

 

CHP 

Ahmet Mithat Taşdan

 

Oktay Toros

 

İYİ PARTİ

Turgay Akgüller 

 

MHP

İsmail Hakkı Gül

 

AK PARTİ

Abdülhamit Burak Aykut

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve temizellergazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.