KEMALPAŞA DOSYASINDAN CİVCİV ÇIKACAK, KUŞ ÇIKACAK...

SİYASET 23.03.2022 - 11:52, Güncelleme: 25.03.2022 - 14:53 37458+ kez okundu.
 

KEMALPAŞA DOSYASINDAN CİVCİV ÇIKACAK, KUŞ ÇIKACAK...

Yılların program ve yapımcısı usta gazeteci Ahmet TÜBCEL “Özel Haber” dosyalarına bir yenisini ekleyerek Türkiye’nin gündemini değiştirmeye hazırlanıyor.
Geçtiğimiz 9 Kasım’da, İzmir İl Jandarma Komutanlığı ekiplerince, Kemalpaşa Belediyesi'nde rüşvet alıp verme iddiaları nedeniyle 6'sı belediye çalışanı 11 kişi gözaltına alınmış ve adliyeye sevk edilmişti. Adliyeye sevk edilen şüphelilerden 3’ü tutuklanmıştı. Rüşvet ve yolsuzluk operasyonunun ilk dalgasında gözaltına alınan, serbest bırakılan, aralarında tutuklanan kişilerin savcılık ve jandarma ifadelerinde neler söylediği ilçede merak konusu oldu. Belediye içerisinden dönen dönme dolapların aşk, para rüşvet ve kamu zararlarının ayyuka çıktığını belirten haber kaynaklarımız gelecek günlerde Temizeller Haber Programının gündemi değiştireceğine belediye başkanı Rıdvan Karakayalı’nın istifa edeceğini ifade ettiler. Temizeller programı Kemalpaşa dosyası çok yakında yayına gireceğini söyleyen usta gazeteci Ahmet TÜBCEL haber dosyasının tamamlanmak üzere olduğunu belirtti.   Temizeller Programı WhatsApp İhbar : 0 533 263 43 78
Yılların program ve yapımcısı usta gazeteci Ahmet TÜBCEL “Özel Haber” dosyalarına bir yenisini ekleyerek Türkiye’nin gündemini değiştirmeye hazırlanıyor.

Geçtiğimiz 9 Kasım’da, İzmir İl Jandarma Komutanlığı ekiplerince, Kemalpaşa Belediyesi'nde rüşvet alıp verme iddiaları nedeniyle 6'sı belediye çalışanı 11 kişi gözaltına alınmış ve adliyeye sevk edilmişti. Adliyeye sevk edilen şüphelilerden 3’ü tutuklanmıştı.

Rüşvet ve yolsuzluk operasyonunun ilk dalgasında gözaltına alınan, serbest bırakılan, aralarında tutuklanan kişilerin savcılık ve jandarma ifadelerinde neler söylediği ilçede merak konusu oldu.

Belediye içerisinden dönen dönme dolapların aşk, para rüşvet ve kamu zararlarının ayyuka çıktığını belirten haber kaynaklarımız gelecek günlerde Temizeller Haber Programının gündemi değiştireceğine belediye başkanı Rıdvan Karakayalı’nın istifa edeceğini ifade ettiler.

Temizeller programı Kemalpaşa dosyası çok yakında yayına gireceğini söyleyen usta gazeteci Ahmet TÜBCEL haber dosyasının tamamlanmak üzere olduğunu belirtti.

 

Temizeller Programı WhatsApp İhbar : 0 533 263 43 78

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve temizellergazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.