TEMİZELLER ‘’KALFAKÖY VURGUNU ’’ DOSYASINI AÇIYOR

SİYASET 19.09.2023 - 13:27, Güncelleme: 19.09.2023 - 13:27 25189+ kez okundu.
 

TEMİZELLER ‘’KALFAKÖY VURGUNU ’’ DOSYASINI AÇIYOR

PARTİSİNİ ARKADAN HANÇERLEDİ
TEMİZELLER ‘’KALFAKÖY VURGUNU ’’ DOSYASINI AÇIYOR AYDIN KALFAKÖY’DE ORGANİZE İŞLER KOKUSU GELİYOR! TEMİZELLER Haber Programı’nın yaptığı yolsuzluk ve usulsüzlük haberlerinin ardından partisinden istifa eden Efeler Belediye Başkanı Mehmet Fatih Atay’ı zor günler bekliyor. PARTİSİNİ ARKADAN HANÇERLEDİ Partisinin kendisini CHP Aydın İl Başkanı yaptığı, ardından 3 dönem milletvekilliği görevini verdiği, en sonunda da 2019 yerel seçimlerinde Aydın ilinin merkez ilçesi Efeler ’de belediye başkan adayı olarak gösterdiği ancak tüm bu siyasi rütbelere karşın, partisi CHP’yi arkadan hançerleyerek istifa edip, CHP’ye ihanet ederek partisine adeta tekme atan Efeler Belediye Başkanı Mehmet Fatih ATAY’ın istifa nedeninin perde arkasını TEMİZELLER araştırdı. VAY SENİ KURNAZ VAY KALFAKÖYDE İNANILMAZ İMAR VURGUNU İDDİALARI Yaptığı büyük milyonluk işlerde pis kokular çıkan Belediye Başkanı Mehmet  Fatih Atay’ın en son imar oyunu TEMİZELLER’e takıldı.  Hepsi ve daha fazlası belge ve görüntüleriyle 22 Eylül Cuma saat 16.00’da TEMİZELLER ’de  SAKIN KAÇIRMAYIN… İHBARLARINIZ İÇİN Whatsapp . 0533 263 43 78 email: temizelleranaliz@gmail.com
PARTİSİNİ ARKADAN HANÇERLEDİ

TEMİZELLER ‘’KALFAKÖY VURGUNU ’’ DOSYASINI AÇIYOR

AYDIN KALFAKÖY’DE ORGANİZE İŞLER KOKUSU GELİYOR!

TEMİZELLER Haber Programı’nın yaptığı yolsuzluk ve usulsüzlük haberlerinin ardından partisinden istifa eden Efeler Belediye Başkanı Mehmet Fatih Atay’ı zor günler bekliyor.

PARTİSİNİ ARKADAN HANÇERLEDİ

Partisinin kendisini CHP Aydın İl Başkanı yaptığı, ardından 3 dönem milletvekilliği görevini verdiği, en sonunda da 2019 yerel seçimlerinde Aydın ilinin merkez ilçesi Efeler ’de belediye başkan adayı olarak gösterdiği ancak tüm bu siyasi rütbelere karşın, partisi CHP’yi arkadan hançerleyerek istifa edip, CHP’ye ihanet ederek partisine adeta tekme atan Efeler Belediye Başkanı Mehmet Fatih ATAY’ın istifa nedeninin perde arkasını TEMİZELLER araştırdı.

VAY SENİ KURNAZ VAY
KALFAKÖYDE İNANILMAZ İMAR VURGUNU İDDİALARI

Yaptığı büyük milyonluk işlerde pis kokular çıkan Belediye Başkanı Mehmet  Fatih Atay’ın en son imar oyunu TEMİZELLER’e takıldı. 

Hepsi ve daha fazlası belge ve görüntüleriyle 22 Eylül Cuma saat 16.00’da TEMİZELLER ’de 

SAKIN KAÇIRMAYIN…

İHBARLARINIZ İÇİN
Whatsapp . 0533 263 43 78

email: temizelleranaliz@gmail.com

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve temizellergazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.