FATİH ATAY, KARDEŞKÖY PAZARINDAN KOVULDU!

SİYASET 06.03.2024 - 17:50, Güncelleme: 06.03.2024 - 17:50 82021+ kez okundu.
 

FATİH ATAY, KARDEŞKÖY PAZARINDAN KOVULDU!

NE UTANIYOR NE DE YÜZÜ KIZARIYOR
Seçim çalışmalarına Kardeşköy pazarı ile devam Efeler İYİ Parti Belediye Başkan Adayı Fatih Atay, gittiği kardeşköy pazarında özellikle kadınların hışmına uğradı. Kardeşköy pazarını ziyaret eden Fatih Atay, kardeşköylü kalabalık bir kadın topluluğunun; “sen hangi yüzle buraya geliyorsun? 5 senede hangi hizmetleri yaptın? Daha çocuk parkımızı bile yaptırmadınız, kazak kahvehanedeki parkın çatılarını söktünüz bir daha yapmadınız” tepkilerine maruz kaldı. Fatih Atay serzenişte bulunan kadınlara; “bunlar bilinçli gönderilmiş kişiler, sizleri kimin gönderdiğini biliyorum” diyerek daha fazla tepkilerle karşı karşıya kalan ve çok sinirlenen Fatih Atay; “sizlere bir şey yapmıyorum lan diyerek” pazar yerinin içerisine doğru ilerledi. Kardeşköy mahalle muhtar adayı Yalçın Bagaç ve Hüseyin Abacı ile tartıştı. Hüseyin Abacı’yı Fatih Atay’ın etrafında bulunan kişiler tartaklarken muhtar adayı Yalçın Bagaç’ın yumruklandığı iddia edildi.
NE UTANIYOR NE DE YÜZÜ KIZARIYOR

Seçim çalışmalarına Kardeşköy pazarı ile devam Efeler İYİ Parti Belediye Başkan Adayı Fatih Atay, gittiği kardeşköy pazarında özellikle kadınların hışmına uğradı.

Kardeşköy pazarını ziyaret eden Fatih Atay, kardeşköylü kalabalık bir kadın topluluğunun; “sen hangi yüzle buraya geliyorsun? 5 senede hangi hizmetleri yaptın? Daha çocuk parkımızı bile yaptırmadınız, kazak kahvehanedeki parkın çatılarını söktünüz bir daha yapmadınız” tepkilerine maruz kaldı. Fatih Atay serzenişte bulunan kadınlara; “bunlar bilinçli gönderilmiş kişiler, sizleri kimin gönderdiğini biliyorum” diyerek daha fazla tepkilerle karşı karşıya kalan ve çok sinirlenen Fatih Atay; “sizlere bir şey yapmıyorum lan diyerek” pazar yerinin içerisine doğru ilerledi.

Kardeşköy mahalle muhtar adayı Yalçın Bagaç ve Hüseyin Abacı ile tartıştı. Hüseyin Abacı’yı Fatih Atay’ın etrafında bulunan kişiler tartaklarken muhtar adayı Yalçın Bagaç’ın yumruklandığı iddia edildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve temizellergazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.