MENEMEN’DE BAŞTAN ÇIKANLARA GELSİN…

SİYASET 13.06.2023 - 10:57, Güncelleme: 13.06.2023 - 12:15 24495+ kez okundu.
 

MENEMEN’DE BAŞTAN ÇIKANLARA GELSİN…

YA DEVLET BAŞA YA KUZGUN LEŞE
  Kısa süre önce ‘Menemen’in yolları taştan o isimler çıktı baştan’ diye bir tanıtım JPG’i, fotoğrafı yayınladım. Hani yayınlamasına yayınladım da gelin siz bir de bana sorun. Fotoğrafı yayınlamamla birlikte Alexander Graham Bell’in insanlık adına müthiş buluşu telefonum hiç susmadı. Hani bir iki değil sabaha kadar okul zili gibi çaldı. Kimi ‘hayırdır’ diyordu, kimi ‘ağabey bu ne’ adeta Ankara, İzmir. Menemen hattı Türk Telekom şubesi gibi durmadık. Öncelikle şunu belirtmeliyim ki, aslında bilen bilir, TEMİZELLER bir işi yapmadan önce 40 sefer eline aldığı belgeleri teyit eder. Ancak ve ancak doğruluğuna inandıktan sonra önünü arkasını düşünmeden, siyasi dengeleri düşünmeden, kimden nasıl bir baskı, tehdit geleceğini düşünmeden kamu yararına haberini yapar ve geçer. ÖLÜYÜ YIKAR GERİSİNE KARIŞMAYIZ… Bu satırları yazarken aklıma gazetecilikle ilgili bir değim geldi. Değim aynen şöyle:  ‘’Gazeteci ölüyü yıkar, sonrasında cennete mi gider cehenneme mi gider ona karışmaz’’ Tam da oturdu galiba yoldan çıkanlara bu değim. Ama şimdi asıl konumuza gelelim. Ey sabaha kadar telefonumu arayarak el aman ne oluyor ne yapıyorsun diyen beyler paşalar şimdi size sormak istiyorum. TEMİZELLER Menemen’de yolsuzluk haberlerini yaparken bu haberleri yaptık diye gerçekleri konuşuyoruz diye kamuoyuna deşifre ediyoruz diye bizler linç edilirken siz neredeydiniz? Bizim üzerimize yerel iktidar tüm gücüyle topuyla tüfeğiyle geliyorken, bizi maddi ve manevi çökertmek ve bitirmek için yemin etmişlerken sahi siz neredeydiniz? Biz bu savaşı ekmeğini gazetecilikten kazanan medya mensubu olarak tek başımıza verirken sahi, sahi siz neredeydiniz? Yerel iktidar bize adice ve aşağılık iftiralar atarken Allah aşkına, Muhammet aşkına siz neredeydiniz? ''Hani haksızlık karşısında susan dilsiz şeytandı'' ÇOK MU KORKTUNUZ ESKİ BELEDİYE BAŞKANINDAN NEDEN DELİKANLICA ÇIKIP İKİ LAF ETMEDİNİZ GAZETECİLER HAKKINDA İŞLERİNİ YAPANLARA İFTİRA ATMAYIN DİYE YERE BATSIN SİZİN ADALETİNİZ...... Bitti mi yok maalesef bitmedi. Daha yayınlayacağımız o kadar çok JPG o kadar çok haber, o kadar çok bilgi ve belge fotoğraflar var ki inanamazsınız. Hani diyeceğim şu hangi birinizin üzüntüden ve sıkıntıdan kalbine PİL takıldı söyleyin hadi cevap verin bana …. Siz oralarda rahat yaşayın çorbalar kemik suyu olsun rahat rahat film fırıldak çeviresiniz diye mi kalbimize PİL taktık …. Birilerini değil hepinizi yani kamu zararına sebebiyet veren kim varsa Acele etmeyin yavaş yavaş Başlasın uykusuz geceler…. Menemen’de baştan çıkanlara, alayınıza HODRİ MEYDAN….   İHBAR HATTI.0 533 263 43 78 e-mail: temizelleranaliz@gmail.com     
YA DEVLET BAŞA YA KUZGUN LEŞE

 

Kısa süre önce ‘Menemen’in yolları taştan o isimler çıktı baştan’ diye bir tanıtım JPG’i, fotoğrafı yayınladım. Hani yayınlamasına yayınladım da gelin siz bir de bana sorun. Fotoğrafı yayınlamamla birlikte Alexander Graham Bell’in insanlık adına müthiş buluşu telefonum hiç susmadı. Hani bir iki değil sabaha kadar okul zili gibi çaldı. Kimi ‘hayırdır’ diyordu, kimi ‘ağabey bu ne’ adeta Ankara, İzmir. Menemen hattı Türk Telekom şubesi gibi durmadık.

Öncelikle şunu belirtmeliyim ki, aslında bilen bilir, TEMİZELLER bir işi yapmadan önce 40 sefer eline aldığı belgeleri teyit eder. Ancak ve ancak doğruluğuna inandıktan sonra önünü arkasını düşünmeden, siyasi dengeleri düşünmeden, kimden nasıl bir baskı, tehdit geleceğini düşünmeden kamu yararına haberini yapar ve geçer.

ÖLÜYÜ YIKAR GERİSİNE KARIŞMAYIZ…

Bu satırları yazarken aklıma gazetecilikle ilgili bir değim geldi. Değim aynen şöyle:

 ‘’Gazeteci ölüyü yıkar, sonrasında cennete mi gider cehenneme mi gider ona karışmaz’’ Tam da oturdu galiba yoldan çıkanlara bu değim. Ama şimdi asıl konumuza gelelim. Ey sabaha kadar telefonumu arayarak el aman ne oluyor ne yapıyorsun diyen beyler paşalar şimdi size sormak istiyorum.

  • TEMİZELLER Menemen’de yolsuzluk haberlerini yaparken bu haberleri yaptık diye gerçekleri konuşuyoruz diye kamuoyuna deşifre ediyoruz diye bizler linç edilirken siz neredeydiniz?
  • Bizim üzerimize yerel iktidar tüm gücüyle topuyla tüfeğiyle geliyorken, bizi maddi ve manevi çökertmek ve bitirmek için yemin etmişlerken sahi siz neredeydiniz?
  • Biz bu savaşı ekmeğini gazetecilikten kazanan medya mensubu olarak tek başımıza verirken sahi, sahi siz neredeydiniz?
  • Yerel iktidar bize adice ve aşağılık iftiralar atarken Allah aşkına, Muhammet aşkına siz neredeydiniz?
  • ''Hani haksızlık karşısında susan dilsiz şeytandı''
  • ÇOK MU KORKTUNUZ ESKİ BELEDİYE BAŞKANINDAN
  • NEDEN DELİKANLICA ÇIKIP İKİ LAF ETMEDİNİZ GAZETECİLER HAKKINDA İŞLERİNİ YAPANLARA İFTİRA ATMAYIN DİYE
  • YERE BATSIN SİZİN ADALETİNİZ......

Bitti mi yok maalesef bitmedi. Daha yayınlayacağımız o kadar çok JPG o kadar çok haber, o kadar çok bilgi ve belge fotoğraflar var ki inanamazsınız. Hani diyeceğim şu hangi birinizin üzüntüden ve sıkıntıdan kalbine PİL takıldı söyleyin hadi cevap verin bana ….

Siz oralarda rahat yaşayın çorbalar kemik suyu olsun rahat rahat film fırıldak çeviresiniz diye mi kalbimize PİL taktık ….

Birilerini değil hepinizi yani kamu zararına sebebiyet veren kim varsa

Acele etmeyin yavaş yavaş

Başlasın uykusuz geceler….

Menemen’de baştan çıkanlara, alayınıza HODRİ MEYDAN….

 

İHBAR HATTI.0 533 263 43 78

e-mail: temizelleranaliz@gmail.com

 

  

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve temizellergazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.