ÇAĞLAYAN BİLGEN; ŞAMAR OĞLANINA DÖNDÜ...

SİYASET 24.07.2023 - 10:19, Güncelleme: 24.07.2023 - 10:56 34094+ kez okundu.
 

ÇAĞLAYAN BİLGEN; ŞAMAR OĞLANINA DÖNDÜ...

ÇAĞLAYAN BİLGEN'E TORBALI VE ÇEŞME MAHKEMESİNDEN TOKAT!
7 Temmuz Temizeller programı Güzelbahçe canlı yayını ve www.temizellergazetesi.com haber sitesinde yayınlanan CHP ilçe başkanı Çağlayan Bilgen haberleri Güzelbahçe siyasetini ve CHP’nin beceriksiz ilçe başkanı çağlayan bilgeni oldukça rahatsız etmiş.   "SESSİZLİĞE BÜRÜNDÜ" CHP’nin beceriksiz ilçe başkanı Çağlayan Bilgen Temizeller program yapımcısı ve sunucusu usta gazeteci Ahmet Tübcel in gösterdiği ve yayınladığı belgelere cevap verememiş adeta sessizliğe bürünmüştü. CHP’nin beceriksiz ilçe başkanı Güzelbahçe’de bir iş insanında ilçe başkanlığı emrine 141.662 TL’lik kasko değeri olan aracı sadece KDV dahil 10.000 TL ye alınması akıllara ilk bakışta vergi kaçakçılığı soruları gelmişti.   "MAHKEME MAHKEME GEZMEYE BAŞLADI" Kendisinden hariç partisini ve özellikle hesap uzmanı olan genel başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ’nu zora sokacak iş ve işlemler yapan denetleme görevini yerine getirmeyen Çağlayan Bilgen bu belgeyi açıklamak ve partisini savunmak yerine mahkeme, mahkeme gezmeye başladı.   "MAHKEME TALEBİN REDDİNE KARAR VERDİ" Önce Torbalı sulh ceza mahkemesine müracaat ederek yaptığımız haberlere erişim engeli getirmek isteyen beceriksiz ilçe başkanı Çağlayan Bilgen mahkemeden talebin reddine cevabı aldı. Bununla yetinmeyen bilgen Bir sonraki durağı çeşme sulh ceza mahkemesi oldu.   "MAHKEMEDEN TOKAT GİBİ CEVAP" Çeşme sulh ceza mahkemesine yaptığımız belgeli haberlere tekrar erişim engellemesi isteyen çağlayan bilgen bu mahkemeden de tokat gibi cevap aldı ve mahkeme Çağlayan Bilgen’ in talebini reddetti. Mahkemelerden tokat üstüne tokat yiyen çağlayan bilgen adeta şamar oğlanına döndü. Bu mahkeme kararları karşısında ne yapacağını şaşıran bilgen bir sonraki durağı neresi olacak diye merakla bekliyoruz.   "TEMİZELLER MUSTAFA İNCE'NİN BELGELERİNİ YAYINLAYACAK" Temizeller programında önümüzdeki günlerde Çağlayan Bilgen ve Belediye Başkanı Mustafa İncenin yeni ortaya çıkan belgelerini yayınlamaya hazırlanan Temizeller programı herkesi şok edecek belgeler ile yine Güzelbahçe siyasetin gündemini belirleyeceğe benziyor. Şimdilik şu basit soruları soralım; 141.662 TL lik aracı nasıl oluyor da KDV dahil 10.000 TL ye alıyorsunuz? Bu rüşvet gibi satışı nasıl işinize sindiriyorsunuz? Peki bunu karşılığında iş insanına ne verdiniz veya nelerine göz yumdunuz? BU ZAMANDA KİM KİME 141.662 TL LİK ARACI KDV DAHİL 10.000 TL YE VERİR BU BELGEYİ BU MİLLETE AÇIKLA ÇAĞLAYAN BİLGEN!
ÇAĞLAYAN BİLGEN'E TORBALI VE ÇEŞME MAHKEMESİNDEN TOKAT!

7 Temmuz Temizeller programı Güzelbahçe canlı yayını ve www.temizellergazetesi.com haber sitesinde yayınlanan CHP ilçe başkanı Çağlayan Bilgen haberleri Güzelbahçe siyasetini ve CHP’nin beceriksiz ilçe başkanı çağlayan bilgeni oldukça rahatsız etmiş.

 

"SESSİZLİĞE BÜRÜNDÜ"

CHP’nin beceriksiz ilçe başkanı Çağlayan Bilgen Temizeller program yapımcısı ve sunucusu usta gazeteci Ahmet Tübcel in gösterdiği ve yayınladığı belgelere cevap verememiş adeta sessizliğe bürünmüştü.

CHP’nin beceriksiz ilçe başkanı Güzelbahçe’de bir iş insanında ilçe başkanlığı emrine 141.662 TL’lik kasko değeri olan aracı sadece KDV dahil 10.000 TL ye alınması akıllara ilk bakışta vergi kaçakçılığı soruları gelmişti.

 

" MAHKEME MAHKEME GEZMEYE BAŞLADI"

Kendisinden hariç partisini ve özellikle hesap uzmanı olan genel başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ’nu zora sokacak iş ve işlemler yapan denetleme görevini yerine getirmeyen Çağlayan Bilgen bu belgeyi açıklamak ve partisini savunmak yerine mahkeme, mahkeme gezmeye başladı.

 

" MAHKEME TALEBİN REDDİNE KARAR VERDİ"

Önce Torbalı sulh ceza mahkemesine müracaat ederek yaptığımız haberlere erişim engeli getirmek isteyen beceriksiz ilçe başkanı Çağlayan Bilgen mahkemeden talebin reddine cevabı aldı.

Bununla yetinmeyen bilgen Bir sonraki durağı çeşme sulh ceza mahkemesi oldu.

 

"MAHKEMEDEN TOKAT GİBİ CEVAP"

Çeşme sulh ceza mahkemesine yaptığımız belgeli haberlere tekrar erişim engellemesi isteyen çağlayan bilgen bu mahkemeden de tokat gibi cevap aldı ve mahkeme Çağlayan Bilgen’ in talebini reddetti.

Mahkemelerden tokat üstüne tokat yiyen çağlayan bilgen adeta şamar oğlanına döndü.

Bu mahkeme kararları karşısında ne yapacağını şaşıran bilgen bir sonraki durağı neresi olacak diye merakla bekliyoruz.

 

"TEMİZELLER MUSTAFA İNCE'NİN BELGELERİNİ YAYINLAYACAK"

Temizeller programında önümüzdeki günlerde Çağlayan Bilgen ve Belediye Başkanı Mustafa İncenin yeni ortaya çıkan belgelerini yayınlamaya hazırlanan Temizeller programı herkesi şok edecek belgeler ile yine Güzelbahçe siyasetin gündemini belirleyeceğe benziyor.

Şimdilik şu basit soruları soralım;

141.662 TL lik aracı nasıl oluyor da KDV dahil 10.000 TL ye alıyorsunuz?

Bu rüşvet gibi satışı nasıl işinize sindiriyorsunuz?

Peki bunu karşılığında iş insanına ne verdiniz veya nelerine göz yumdunuz?

BU ZAMANDA KİM KİME 141.662 TL LİK ARACI KDV DAHİL 10.000 TL YE VERİR

BU BELGEYİ BU MİLLETE AÇIKLA ÇAĞLAYAN BİLGEN!

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve temizellergazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.