İZMİR GAZETECİLER FEDERASYONU'NDAN ALÇAK SALDIRIYI KINAMA

GÜNDEM 14.11.2022 - 09:59, Güncelleme: 14.11.2022 - 10:02 146820+ kez okundu.
 

İZMİR GAZETECİLER FEDERASYONU'NDAN ALÇAK SALDIRIYI KINAMA

'LANETLİYORUZ
İzmir Gazeteciler Federasyonu dün İstanbul'da 6 kişinin yaşamını yitirdiği 81 kişinin yaralandığı terör saldırısını yayınladığı mesajla kınadı. İzmir Gazeteciler Federasyonu yazılı kınama mesajında şu önemli satırlara yer verdi: “İzmir Gazeteciler Federasyonu olarak dün İstiklal Caddesi’nde bir vatan haini tarafından gerçekleştirilen bombalı saldırıyı şiddetle ve nefretle kınıyoruz. Aralarında çocuklarında bulunduğu alçakça düzenlenen terör saldırısında hayatlarını kaybeden vatandaşlarımıza Allah'tan rahmet yaralılarımıza acil şifalar diliyoruz. Arkalarında kimlerin olduğu malum bu bebek katilleri asla ve asla şehit kanıyla sulanmış bu toprakları parçalayamayacaklardır. Vatan toprakları üzerinde kardeşçe yaşayan halkımızı bölemeyeceklerdir.  Milletimizin başı sağ olsun” dedi.
'LANETLİYORUZ

İzmir Gazeteciler Federasyonu dün İstanbul'da 6 kişinin yaşamını yitirdiği 81 kişinin yaralandığı terör saldırısını yayınladığı mesajla kınadı. İzmir Gazeteciler Federasyonu yazılı kınama mesajında şu önemli satırlara yer verdi:

“İzmir Gazeteciler Federasyonu olarak dün İstiklal Caddesi’nde bir vatan haini tarafından gerçekleştirilen bombalı saldırıyı şiddetle ve nefretle kınıyoruz. Aralarında çocuklarında bulunduğu alçakça düzenlenen terör saldırısında hayatlarını kaybeden vatandaşlarımıza Allah'tan rahmet yaralılarımıza acil şifalar diliyoruz. Arkalarında kimlerin olduğu malum bu bebek katilleri asla ve asla şehit kanıyla sulanmış bu toprakları parçalayamayacaklardır. Vatan toprakları üzerinde kardeşçe yaşayan halkımızı bölemeyeceklerdir.  Milletimizin başı sağ olsun” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve temizellergazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.