CHP'Lİ MUTLU:" KILIÇDAROĞLU VE BATUR'UN EKİBİNİ TEMİZLEYECEĞİM"

SİYASET 28.03.2024 - 10:39, Güncelleme: 28.03.2024 - 10:39 52510 kez okundu.
 

CHP'Lİ MUTLU:" KILIÇDAROĞLU VE BATUR'UN EKİBİNİ TEMİZLEYECEĞİM"

KONAK ADAYI NİLÜFER ÇINARLI MUTLU'NUN YAPTIĞI GİZLİ TOPLANTI DIŞARIYA SIZDI!
CHP Konak adayı Nilüfer Çınarlı Mutlu, seçim çalışmalarını ilçede sürdürürken vatandaşlar ile sürekli tartışması İzmir’in gündemine oturdu. DEM partili bir seçmen ile yaşadığı diyalog sosyal medyada TT olunca kulis bilgilerine göre kendisine yakın ekiple sürekli toplantılar yapan Mutlu, sosyal medyada yayınlanan videonun kendi parti örgütü içerisinden çekildiği, bu videoyu yayınlayan ve yorumlarda bulunanların kendi parti örgütü içerisinden olduğu kanaatini vararak mutlak suretle seçimi kazanması halinde hem Konak Parti örgütünü hem de Belediyeyi, Kılıçdaroğlu ve Batur’ un adamlarını temizleyeceği sözünü verdiği öğrenildi. Öte yandan Konak Belediyesinin içinde personeller arasındaki görev yerlerinin değiştirileceği ve işten uzaklaştırmalar konusunda yaşadıkları huzursuzluk ve tedirginlik had safhaya ulaştığı belirtildi.  
KONAK ADAYI NİLÜFER ÇINARLI MUTLU'NUN YAPTIĞI GİZLİ TOPLANTI DIŞARIYA SIZDI!

CHP Konak adayı Nilüfer Çınarlı Mutlu, seçim çalışmalarını ilçede sürdürürken vatandaşlar ile sürekli tartışması İzmir’in gündemine oturdu.


DEM partili bir seçmen ile yaşadığı diyalog sosyal medyada TT olunca kulis bilgilerine göre kendisine yakın ekiple sürekli toplantılar yapan Mutlu, sosyal medyada yayınlanan videonun kendi parti örgütü içerisinden çekildiği, bu videoyu yayınlayan ve yorumlarda bulunanların kendi parti örgütü içerisinden olduğu kanaatini vararak mutlak suretle seçimi kazanması halinde hem Konak Parti örgütünü hem de Belediyeyi, Kılıçdaroğlu ve Batur’ un adamlarını temizleyeceği sözünü verdiği öğrenildi.


Öte yandan Konak Belediyesinin içinde personeller arasındaki görev yerlerinin değiştirileceği ve işten uzaklaştırmalar konusunda yaşadıkları huzursuzluk ve tedirginlik had safhaya ulaştığı belirtildi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve temizellergazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.