İZMİR KANTİNCİLER ODASI BAŞKANI ÖZGÜR YAVUZ, ESNAFI SOYUP SOĞANA ÇEVİRMİŞ!

EĞİTİM 08.02.2024 - 14:06, Güncelleme: 08.02.2024 - 15:13 34334+ kez okundu.
 

İZMİR KANTİNCİLER ODASI BAŞKANI ÖZGÜR YAVUZ, ESNAFI SOYUP SOĞANA ÇEVİRMİŞ!

ODA BAŞKANI ÖZGÜR YAVUZ, YAŞANAN USULSÜZLÜKLERE BİR YENİSİNİ DAHA EKLEDİ
Temizeller programını haftalardır gündeme getirdiği ve ısrarla takip ettiği İzmir Kantinciler Odasında yaşanan usulsüzlüklere bir yenisi daha eklendi. Bu kadar da olmaz diyeceğiniz haber ve belgeleri izlemek için Cuma saat 16.00 da Temizeller programını sakın ama sakın kaçırmayın... Canlı yayınımızı Cuma saat 16.00 da www.temizellergazetesi.com adresinden izleyebilirsiniz.   HABER İHBAR İLETİŞİM ADRESLERİMİZ: Whatsapp: 0 533 263 43 78 temizelleranaliz@gmail.com
ODA BAŞKANI ÖZGÜR YAVUZ, YAŞANAN USULSÜZLÜKLERE BİR YENİSİNİ DAHA EKLEDİ

Temizeller programını haftalardır gündeme getirdiği ve ısrarla takip ettiği İzmir Kantinciler Odasında yaşanan usulsüzlüklere bir yenisi daha eklendi.

Bu kadar da olmaz diyeceğiniz haber ve belgeleri izlemek için Cuma saat 16.00 da Temizeller programını sakın ama sakın kaçırmayın...

Canlı yayınımızı Cuma saat 16.00 da

www.temizellergazetesi.com adresinden izleyebilirsiniz.

 

HABER İHBAR İLETİŞİM ADRESLERİMİZ:

Whatsapp: 0 533 263 43 78

temizelleranaliz@gmail.com

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve temizellergazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.