TEMİZELLER KLASİĞİ..MUSTAFA GÜNAY GÖREVDEN UZAKLAŞTIRILDI...

SİYASET 24.08.2022 - 10:33, Güncelleme: 24.08.2022 - 12:03 46660+ kez okundu.
 

TEMİZELLER KLASİĞİ..MUSTAFA GÜNAY GÖREVDEN UZAKLAŞTIRILDI...

Bir TEMİZELLER klasiği daha, İzmir'in gündemine yaptığı dosya araştırma haberleri ile damga vuran TEMİZELLER Haber Programı...
Bir TEMİZELLER klasiği daha...İzmir'in gündemine yaptığı dosya araştırma haberleri ile damga vuran TEMİZELLER Haber Programı bir ilke daha imza attı. TEMİZELLER Haber Programı Yapımcısı Ahmet TÜBCEL'in 5 programdır gündeme getirdiği Güzelbahçe Belediyesi'ndeki yolsuzluk, rüşvet, resmî belgede sahtecilik ve usulsüz imar haberleri sonucu ilçeye önceki gün İçişleri Bakanlığı'ndan iki mülkiye başmüfettişi geldi. Müfettişlerin gelmesiyle birlikte belediyede ve ilçede hareketlilik başladı. TEMİZELLER Haber Merkezi'ne gelen bilgilere göre Güzelbahçe Belediyesi'nde yaşanan skandal iddialar ile ilgili ayrıca 18 kişilik bilirkişi kadrosu da soruşturmaya dahil oldu, FLAŞ HABER TEMİZELLER'DEN Güzelbahçe Belediyesi'nde yaşananları adım adım izleyen TEMİZELLER Haber Programı Yapımcısı Ahmet TÜBCEL'e gelen son bilgi ise İzmir'in gündemine bomba gibi düştü. TÜBCEL'e belediye kaynaklarından gelen bilgiye göre bir çok iddiaya hedef olan ve her taşın altından çıkan Güzelbahçe Belediye Başkan Yardımcısı Mustafa Günay, mülkiye başmüfettişlerince görevden alındı.  Ayrıca Mustafa Günay'ın makam odasından şahsi eşyaları dahil diğer belgeleri alması engellendi. Ayrıca Mustafa Günay'ın trafik polisi memurluğundan başkan yardımcılığına uzayan süreç içerisinde edindiği mal varlığının da mercek altına alındığı öğrenildi. Mustafa Günay'ın yanı sıra bazı akrabalarının da mal varlıklarının inceleneceği kaydedildi. Haber merkezimizin uzmanları gelişmeyi ‘’ Güzelbahçe Belediye Başkanı Mustafa ince ve başkan yardımcısı Mustafa Günay için sonun başlangıcı ‘’olarak değerlendirildi.
Bir TEMİZELLER klasiği daha, İzmir'in gündemine yaptığı dosya araştırma haberleri ile damga vuran TEMİZELLER Haber Programı...

Bir TEMİZELLER klasiği daha...İzmir'in gündemine yaptığı dosya araştırma haberleri ile damga vuran TEMİZELLER Haber Programı bir ilke daha imza attı. TEMİZELLER Haber Programı Yapımcısı Ahmet TÜBCEL'in 5 programdır gündeme getirdiği Güzelbahçe Belediyesi'ndeki yolsuzluk, rüşvet, resmî belgede sahtecilik ve usulsüz imar haberleri sonucu ilçeye önceki gün İçişleri Bakanlığı'ndan iki mülkiye başmüfettişi geldi. Müfettişlerin gelmesiyle birlikte belediyede ve ilçede hareketlilik başladı.

TEMİZELLER Haber Merkezi'ne gelen bilgilere göre Güzelbahçe Belediyesi'nde yaşanan skandal iddialar ile ilgili ayrıca 18 kişilik bilirkişi kadrosu da soruşturmaya dahil oldu,

FLAŞ HABER TEMİZELLER'DEN

Güzelbahçe Belediyesi'nde yaşananları adım adım izleyen TEMİZELLER Haber Programı Yapımcısı Ahmet TÜBCEL'e gelen son bilgi ise İzmir'in gündemine bomba gibi düştü. TÜBCEL'e belediye kaynaklarından gelen bilgiye göre bir çok iddiaya hedef olan ve her taşın altından çıkan Güzelbahçe Belediye Başkan Yardımcısı Mustafa Günay, mülkiye başmüfettişlerince görevden alındı.

 Ayrıca Mustafa Günay'ın makam odasından şahsi eşyaları dahil diğer belgeleri alması engellendi. Ayrıca Mustafa Günay'ın trafik polisi memurluğundan başkan yardımcılığına uzayan süreç içerisinde edindiği mal varlığının da mercek altına alındığı öğrenildi. Mustafa Günay'ın yanı sıra bazı akrabalarının da mal varlıklarının inceleneceği kaydedildi. Haber merkezimizin uzmanları gelişmeyi ‘’ Güzelbahçe Belediye Başkanı Mustafa ince ve başkan yardımcısı Mustafa Günay için sonun başlangıcı ‘’olarak değerlendirildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve temizellergazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.