BORNOVA BELEDİYESİ YANGIN YERİ

SİYASET 29.12.2021 - 12:02, Güncelleme: 29.12.2021 - 12:02
 

BORNOVA BELEDİYESİ YANGIN YERİ

NE ARARSAN BORNOVA BELEDİYESİ'NDE VAR
Yeni yayın dönemine hazırlanan Ahmet TÜBCEL'in hazırlayıp sunduğu TEMİZELLER Programı her zaman ki gibi dopdolu olacak. TEMİZELLER'in yeni yayın döneminde ise Bornova Belediyesi'ne önemli bir yer ayıracak. Çünkü Bornova Belediyesi adeta bir suç mahalline dönüşmüş durumda. Belediyede yaşananlar hem CHP içerisinde hem de Bornova'da tepki ile karşılanıyor. Peki..! Yeni yayın döneminde TEMİZELLER Programı'nda Bornova Belediyesi ile ilgili hangi konular kamuoyuyla paylaşılacak. İşte onlardan bazıları: 1-Başkan İduğ'dan devlete ballı faturalar 2-Taciz skandalı 3-Depremzedelerin mallarına çökme 4-Kıyak atamalar Not: Hepsi belgeli üstelik hepsi görüntülü Görüşmek üzere  
NE ARARSAN BORNOVA BELEDİYESİ'NDE VAR

Yeni yayın dönemine hazırlanan Ahmet TÜBCEL'in hazırlayıp sunduğu TEMİZELLER Programı her zaman ki gibi dopdolu olacak. TEMİZELLER'in yeni yayın döneminde ise Bornova Belediyesi'ne önemli bir yer ayıracak. Çünkü Bornova Belediyesi adeta bir suç mahalline dönüşmüş durumda. Belediyede yaşananlar hem CHP içerisinde hem de Bornova'da tepki ile karşılanıyor. Peki..! Yeni yayın döneminde TEMİZELLER Programı'nda Bornova Belediyesi ile ilgili hangi konular kamuoyuyla paylaşılacak. İşte onlardan bazıları:

1-Başkan İduğ'dan devlete ballı faturalar
2-Taciz skandalı
3-Depremzedelerin mallarına çökme
4-Kıyak atamalar

Not: Hepsi belgeli üstelik hepsi görüntülü

Görüşmek üzere
 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve temizellergazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.