YÜZME HAVUZU DEĞİL FUTBOL SAHASI..BORNOVA'DA REZALET..

13.12.2021 - 12:13, Güncelleme: 13.12.2021 - 12:13 3666+ kez okundu.
 

YÜZME HAVUZU DEĞİL FUTBOL SAHASI..BORNOVA'DA REZALET..

Su topu değil futbol oynayacaklar
Bornova'da spor yapmaya çalışan gençlere belediyeden büyük engel. Bornova Pınarbaşı Sahası'nda U16 Ligi'nde yağış esnasında sahada su birikmesinden dolayı maçlar iptal ediliyor. Yaşları 16 olan çocuklar belediyenin ilgisizliği nedeniyle adeta betona dönüşmüş sahada spor yapmaya çalışıyor. Zımpara taşına dönen Bornova Şehir Stadı-Yusuf Tırpancı Stadı 2 No'lu Saha-Tatlı Mustafa Stadı ve Doğanlar Sahası'nda yere düşen genç futbolcular ciddi sakatlıklar geçiriyor. Pınarbaşı Sahası'nda soyunma odalarının 12 'şer kişilik olması da pandemi ve varyantlarının yaşandığı bu günlerde sağlık açısından büyük risk oluşturuyor VATANDAŞ İDUĞ'A SORUYOR İlgisizlik nedeniyle Bornova Belediye Başkanı'na tepki gösteren futbolcu çocukların velileri ve eğitmenler 'Sormak istiyoruz. Mustafa İduğ böylesi bir ortamda kendi çocuklarına burada spor yaptırır mı' sorusunu soruyor. Belediyeden defalarca yardım talep ettiklerini belirten veli ve eğitmenler kendilerine hep olumsuz cevap verildiğinin altını çiziyor.   
Su topu değil futbol oynayacaklar


Bornova'da spor yapmaya çalışan gençlere belediyeden büyük engel. Bornova Pınarbaşı Sahası'nda U16 Ligi'nde yağış esnasında sahada su birikmesinden dolayı maçlar iptal ediliyor. Yaşları 16 olan çocuklar belediyenin ilgisizliği nedeniyle adeta betona dönüşmüş sahada spor yapmaya çalışıyor. Zımpara taşına dönen Bornova Şehir Stadı-Yusuf Tırpancı Stadı 2 No'lu Saha-Tatlı Mustafa Stadı ve Doğanlar Sahası'nda yere düşen genç futbolcular ciddi sakatlıklar geçiriyor. Pınarbaşı Sahası'nda soyunma odalarının 12 'şer kişilik olması da pandemi ve varyantlarının yaşandığı bu günlerde sağlık açısından büyük risk oluşturuyor

VATANDAŞ İDUĞ'A SORUYOR

İlgisizlik nedeniyle Bornova Belediye Başkanı'na tepki gösteren futbolcu çocukların velileri ve eğitmenler 'Sormak istiyoruz. Mustafa İduğ böylesi bir ortamda kendi çocuklarına burada spor yaptırır mı' sorusunu soruyor. Belediyeden defalarca yardım talep ettiklerini belirten veli ve eğitmenler kendilerine hep olumsuz cevap verildiğinin altını çiziyor. 
 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve temizellergazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.