SEN NEYMİŞSİN BE BAŞKAN...!

SİYASET 16.08.2023 - 14:08, Güncelleme: 16.08.2023 - 14:08 28785+ kez okundu.
 

SEN NEYMİŞSİN BE BAŞKAN...!

ON PARMAĞINDA ON MARİFET VAR
TEMİZELLER EFELER BELEDİYESİ'Nİ MERCEK ALTINA ALDI Aydın'ın önemli ilçe belediyelerinden olan Efeler Belediyesi, TEMİZELLER ‘in radarına girdi. Kendi emekçisinin alın terini ödemeyen ancak satış konusu olduğunda 21 arsayı aynı kişiye satan Fatih Atay kendi partisi içerisinde de rahatsızlığa neden oldu. Nereye gittiği tartışılan belediyenin parası kalmayınca on parmağında on marifet olan Efeler Belediye Başkanı Fatih Atay Mimar Sinan bölgesindeki Aydınoğlu Gazi Umur Bey, Joker Allame ve Prof. Taner Tolga Tarlacı parklarını da satışa çıkarmıştı. HERŞEYİ SATIYOR Parkları bile satışa çıkaran Efeler Belediye Başkanı Fatih Atay'ın belediyeye yani Aydın halkına ait arsaları da babasının malı gibi satması Aydın'da günün konusu oldu. Üstelik Atay'ın 21 adet paha biçilmez arsayı Yalçın Pekgüzel ve eşi Seval Pekgüzel' e satışı Atay'ın kendi partisi içinde de tartışma yarattı. Satılan çok kıymetli 21 arazinin alıcısı olan Yalçın Pekgüzel’ in Çine’li olması belediye başkanı Fatih Atay’ında Çine’li olması akıllara belediye başkanı bu arazileri Yalçın Pekgüzel üzerinden kendisi mi aldı acaba soru işaretlerini beraberinde getirdi. Diyeceksiniz ki sadece bunlar mı var? Yok daha neler var neler... TEMİZELLER Efeler Belediyesi'ni mercek altına aldı. Cuma saat 16.00'da üstelik canlı yayında TEMİZELLER'de 
ON PARMAĞINDA ON MARİFET VAR

TEMİZELLER EFELER BELEDİYESİ'Nİ MERCEK ALTINA ALDI

Aydın'ın önemli ilçe belediyelerinden olan Efeler Belediyesi, TEMİZELLER ‘in radarına girdi. Kendi emekçisinin alın terini ödemeyen ancak satış konusu olduğunda 21 arsayı aynı kişiye satan Fatih Atay kendi partisi içerisinde de rahatsızlığa neden oldu. Nereye gittiği tartışılan belediyenin parası kalmayınca on parmağında on marifet olan Efeler Belediye Başkanı Fatih Atay Mimar Sinan bölgesindeki Aydınoğlu Gazi Umur Bey, Joker Allame ve Prof. Taner Tolga Tarlacı parklarını da satışa çıkarmıştı.

HERŞEYİ SATIYOR

Parkları bile satışa çıkaran Efeler Belediye Başkanı Fatih Atay'ın belediyeye yani Aydın halkına ait arsaları da babasının malı gibi satması Aydın'da günün konusu oldu. Üstelik Atay'ın 21 adet paha biçilmez arsayı Yalçın Pekgüzel ve eşi Seval Pekgüzel' e satışı Atay'ın kendi partisi içinde de tartışma yarattı.
Satılan çok kıymetli 21 arazinin alıcısı olan Yalçın Pekgüzel’ in Çine’li olması belediye başkanı Fatih Atay’ında Çine’li olması akıllara belediye başkanı bu arazileri Yalçın Pekgüzel üzerinden kendisi mi aldı acaba soru işaretlerini beraberinde getirdi. Diyeceksiniz ki sadece bunlar mı var? Yok daha neler var neler...

TEMİZELLER Efeler Belediyesi'ni mercek altına aldı.

Cuma saat 16.00'da üstelik canlı yayında TEMİZELLER'de 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve temizellergazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.