ÇİĞLİ İLÇE MİLLİ EĞİTİM PERSONELİNE MÜJDE!

EĞİTİM 13.02.2024 - 14:55, Güncelleme: 14.02.2024 - 19:43
 

ÇİĞLİ İLÇE MİLLİ EĞİTİM PERSONELİNE MÜJDE!

MESAİYE GİTMEDEN DEVLET'TEN MAAŞ VE EL DERS ÜCRETİ NASIL ALINIR?
Gazeteci Ahmet Tübcel’ in hazırlayıp sunduğu TEMİZELLER programında ‘’Çiğli İlçe Milli Eğitim Müdürlüğünde Neler Oluyor?’’ başlıkla haberimiz ses getirdi. Çiğli İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü bünyesinde özel büroda görevli öğretmen Ebru Dünyagüzeli Yılmaz'ın proje yürütücülüğünü eşi Ramazan Yılmaz’ın ise şube müdürlüğünü yaptığı 250.000 Euro'luk Erasmus Projesi kapsamında iddiaları araştıran TEMİZELLER haber merkezine ihbar yağıyor. İngilizce Öğretmeni Ebru Dünyagüzeli Yılmaz’ın projenin yürütücülük görevini yaptığı eşi Ramazan Yılmaz’ında denetleyici görevinde bulunması iddiaları beraberinde getirdi. Özel büroda görevli devlet memuru öğretmen Ebru Dünyagüzeli Yılmaz’ın çoğu zaman işe gelmediği işe gelmediği vakitlerde bile eksizsiz maaş aldığı, ek ders aldığı, izin aldığı süreler içerisinde Cumartesi – Pazar günlerini izinden saydırmadığı pazartesi günü ise iznine devam ettirdiği ve yürütücüsü olduğu 250.000 Euro'luk projede harcama kalemlerinin usulüne göre harcanmadığı iddiaları , özel büroda görevli İngilizce öğretmeni Ebru Dünyagüzeli Yılmaz ve Şube Müdürü olan eşi Ramazan Yılmaz'ın sürekli yurtdışı tatilleri ve seyahatleri Çiğli Milli Eğitim Müdürlüğü'nde günün konusu olmaya devam ediyor. Öte yandan Erasmus projelerinden şikayetlerin çoğalması üzerine Dışişleri Bakanlığına Bağlı Ulusal Ajans Milli Eğitim Bakanlığı yetkililerini bir yazıyla uyarıp projelerde daha hassas ve dikkatli olunması gerektiğini bildirmişti. Tüm ayrıntılar belgeleriyle Cuma saat 16.00 da www.temizellergazetesi.com'da.   Haber İhbarlarınız için: Whatsapp 0 533 263 43 78 temizelleranaliz@gmail.com  
MESAİYE GİTMEDEN DEVLET'TEN MAAŞ VE EL DERS ÜCRETİ NASIL ALINIR?

Gazeteci Ahmet Tübcel’ in hazırlayıp sunduğu TEMİZELLER programında ‘’Çiğli İlçe Milli Eğitim Müdürlüğünde Neler Oluyor?’’ başlıkla haberimiz ses getirdi.

Çiğli İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü bünyesinde özel büroda görevli öğretmen Ebru Dünyagüzeli Yılmaz'ın proje yürütücülüğünü eşi Ramazan Yılmaz’ın ise şube müdürlüğünü yaptığı 250.000 Euro'luk Erasmus Projesi kapsamında iddiaları araştıran TEMİZELLER haber merkezine ihbar yağıyor.

İngilizce Öğretmeni Ebru Dünyagüzeli Yılmaz’ın projenin yürütücülük görevini yaptığı eşi Ramazan Yılmaz’ında denetleyici görevinde bulunması iddiaları beraberinde getirdi.

Özel büroda görevli devlet memuru öğretmen Ebru Dünyagüzeli Yılmaz’ın çoğu zaman işe gelmediği işe gelmediği vakitlerde bile eksizsiz maaş aldığı, ek ders aldığı, izin aldığı süreler içerisinde Cumartesi – Pazar günlerini izinden saydırmadığı pazartesi günü ise iznine devam ettirdiği ve yürütücüsü olduğu 250.000 Euro'luk projede harcama kalemlerinin usulüne göre harcanmadığı iddiaları , özel büroda görevli İngilizce öğretmeni Ebru Dünyagüzeli Yılmaz ve Şube Müdürü olan eşi Ramazan Yılmaz'ın sürekli yurtdışı tatilleri ve seyahatleri Çiğli Milli Eğitim Müdürlüğü'nde günün konusu olmaya devam ediyor.

Öte yandan Erasmus projelerinden şikayetlerin çoğalması üzerine Dışişleri Bakanlığına Bağlı Ulusal Ajans Milli Eğitim Bakanlığı yetkililerini bir yazıyla uyarıp projelerde daha hassas ve dikkatli olunması gerektiğini bildirmişti.

Tüm ayrıntılar belgeleriyle Cuma saat 16.00 da www.temizellergazetesi.com'da.

 

Haber İhbarlarınız için:

Whatsapp 0 533 263 43 78

temizelleranaliz@gmail.com  

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve temizellergazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.