TEMİZELLER GÜZELBAHÇE DOSYASININ PEŞİNİ BIRAKMIYOR

SİYASET 03.10.2022 - 15:56, Güncelleme: 03.10.2022 - 16:46 38960+ kez okundu.
 

TEMİZELLER GÜZELBAHÇE DOSYASININ PEŞİNİ BIRAKMIYOR

GÜZELBAHÇE'DE İDDİALARIN ARDI ARKASI KESİLMİYOR
GÜZELBAHÇE'DE İDDİALARIN ARDI ARKASI KESİLMİYOR TEMİZELLER GÜZELBAHÇE DOSYASININ PEŞİNİ BIRAKMIYOR...   TEMİZELLER Haber Programı haftalardır gündeme getirdiği Güzelbahçe Belediyesi ile ilgili çok önemli iddiaları tekrar gündeme getirmeye ve ısrarla fikri takip yapmaya kararlı.   HERKES DİKEN ÜZERİNDE   Güzelbahçe Belediyesinde haklarında birçok yolsuzluk, usulsüzlük, bağış adı altında rüşvet alma, kamu malına çökme, imar vurgunu gibi iddialar bulunan Mustafa İnce, Mustafa Günay, Aras Kaynarca, Kazım Çam başta olmak üzere belediye içerisinde kritik noktalarda görev yapan müdürler dahil herkes diken üstünde.   AĞIR İDDİALAR CEVAP BEKLİYOR   Belediye yaşananlarla ilgili uzman kişilerin aktardığı bilgiye göre usulsüz evrak işlemleri ve hülle yoluyla onlarca işçiyi memur yapan sorumlular hakkında ve işçiler hakkında ciddi yaptırımlar bekleniyor.  Ağır iddialar karşısında belediyeden ve CHP Güzelbahçe ilçe başkanlığının suskunluğu kamuoyunun dikkatlerinden kaçmıyor. TEMİZELLER Haber Programı bu hafta cuma günü açıklayacağı yeni belgeler ve bilgilerle yine Güzelbahçe’de gündem olmaya devam edeceğe benziyor.
GÜZELBAHÇE'DE İDDİALARIN ARDI ARKASI KESİLMİYOR

GÜZELBAHÇE'DE İDDİALARIN ARDI ARKASI KESİLMİYOR

TEMİZELLER GÜZELBAHÇE DOSYASININ PEŞİNİ BIRAKMIYOR...

 

TEMİZELLER Haber Programı haftalardır gündeme getirdiği Güzelbahçe Belediyesi ile ilgili çok önemli iddiaları tekrar gündeme getirmeye ve ısrarla fikri takip yapmaya kararlı.

 

HERKES DİKEN ÜZERİNDE

 

Güzelbahçe Belediyesinde haklarında birçok yolsuzluk, usulsüzlük, bağış adı altında rüşvet alma, kamu malına çökme, imar vurgunu gibi iddialar bulunan Mustafa İnce, Mustafa Günay, Aras Kaynarca, Kazım Çam başta olmak üzere belediye içerisinde kritik noktalarda görev yapan müdürler dahil herkes diken üstünde.

 

AĞIR İDDİALAR CEVAP BEKLİYOR

 

Belediye yaşananlarla ilgili uzman kişilerin aktardığı bilgiye göre usulsüz evrak işlemleri ve hülle yoluyla onlarca işçiyi memur yapan sorumlular hakkında ve işçiler hakkında ciddi yaptırımlar bekleniyor.  Ağır iddialar karşısında belediyeden ve CHP Güzelbahçe ilçe başkanlığının suskunluğu kamuoyunun dikkatlerinden kaçmıyor. TEMİZELLER Haber Programı bu hafta cuma günü açıklayacağı yeni belgeler ve bilgilerle yine Güzelbahçe’de gündem olmaya devam edeceğe benziyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve temizellergazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.