AK PARTİ İZMİR İL BAŞKANI SÜREKLİ'YE SALDIRI

SİYASET 05.10.2022 - 11:20, Güncelleme: 06.10.2022 - 09:04 40312+ kez okundu.
 

AK PARTİ İZMİR İL BAŞKANI SÜREKLİ'YE SALDIRI

Sürekli ile İBB korumaları arasında arbede yaşandı.
AK Parti İzmir İl Başkanı Kerem Ali Sürekli ve ekibine çirkin davranış. Ak Parti İzmir İl Başkanı Kerem Ali Sürekli bugün beraberindeki heyet ve basın mensupları ile Çiğli Kuş Cennetindeki atık su iddialarını yerinde incelemek için bölgeye gitti.       Ancak, Kerem Ali Sürekli'yi burada kötü bir sürpriz bekliyordu. Sürekli ve beraberindeki heyet,Kuş Cennetine güvenlik görevlileri tarafından alınmadı.   Başkan Sürekli ve ekibi ile güvenlik görevlileri arasında arbede yaşandı. Sürekli'yi güvenlik görevlilerinin ittiği görüldü. Sürekli yaşanan olayla ilgili İzmir Cumhuriyet Başsavcılığı'na gerekli suç duyurusunda bulunacaklarını açıkladı          
Sürekli ile İBB korumaları arasında arbede yaşandı.

AK Parti İzmir İl Başkanı Kerem Ali Sürekli ve ekibine çirkin davranış. Ak Parti İzmir İl Başkanı Kerem Ali Sürekli bugün beraberindeki heyet ve basın mensupları ile Çiğli Kuş Cennetindeki atık su iddialarını yerinde incelemek için bölgeye gitti.

 

 

 

Ancak, Kerem Ali Sürekli'yi burada kötü bir sürpriz bekliyordu. Sürekli ve beraberindeki heyet,Kuş Cennetine güvenlik görevlileri tarafından alınmadı.

 

Başkan Sürekli ve ekibi ile güvenlik görevlileri arasında arbede yaşandı. Sürekli'yi güvenlik görevlilerinin ittiği görüldü. Sürekli yaşanan olayla ilgili İzmir Cumhuriyet Başsavcılığı'na gerekli suç duyurusunda bulunacaklarını açıkladı

 

 


 

 

 

Habere ifade bırak !
Habere Ek Video
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve temizellergazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.