KARAR ÇIKTI... MİLYONLARCA ÖĞRENCİYİ VE ÖĞRETMENİ İLGİLENDİRİYOR...

EĞİTİM 17.05.2022 - 08:35, Güncelleme: 18.05.2022 - 11:37 32441+ kez okundu.
 

KARAR ÇIKTI... MİLYONLARCA ÖĞRENCİYİ VE ÖĞRETMENİ İLGİLENDİRİYOR...

Bakan Özer İlk Kez Diyerek Duyurdu!
Milyonlarca Öğrenciyi Yakından İlgilendiriyor… Bakan Özer İlk Kez Diyerek Duyurdu!  MEB'den Tüm Öğrencilere Yaz Okulu Kararı   Milli Eğitim Bakanı Mahmut Özer yeni bir karara imza attıklarını duyurdu. İlk kez hayata geçirilecek olan bu karar ilkokul, ortaokul ve lise öğrencilerini yakından ilgilendiriyor. MEB’den yaz okul kararı geldi. Peki, MEB yaz okulu ne zaman başlayacak? Milli Eğitim Bakanı Prof.Dr Mahmut Özer İlkokul, Ortaokul, Lise Öğrencilerine İlk Kez yaz okulu başlayacağını diyerek Duyurdu! Pandeminin hayatımıza girişiyle okullarda yüz yüze eğitime son verilmişti. Pandemi sürecinde İlkokul, ortaokul ve lise öğrencileri uzaktan eğitime “merhaba” demişti. Bu süreç yaklaşık 2 yıl boyunca devam etti. Bir varmış bir yokmuş gibi ilerleyen uzaktan eğitim süreci 6 Eylül 2021 Pazartesi günü sona erdi. 18 milyon öğrenci hasret duydukları sıralarına yeniden oturdu. 2021-2022 eğitim öğretim yılı tam gaz devam ederken MEB’den flaş bir karar geldi. Bakanlık yaz okulu kararı aldı. 6 Eylül 2021 Pazartesi günü okullarda 1. Dönem resmen başladı. Pandemi gölgesinde 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12. sınıf öğrencileri eğitim gördü. Vaka sayılarının artışta olduğu bu süreçte veliler  tedirgin oldu. Okulların kapanıp kapanmayacağı sorusu hep gündemde yerini aldı. Milli Eğitim Bakanı Mahmut Özer de her fırsatta eğitimin yüz yüze devam edeceğini dile getirdi. Öyle de oldu. Şimdi de Bakan Özer yaz okulu kararını duyurdu. Peki, MEB yaz okulu ne zaman başlayacak? Milli Eğitim Bakanı Mahmut Özer, bu yaz itibarıyla bilim ve sanat merkezlerinde 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12. sınıf öğrencileri için Yaz Okulu açılacağını duyurdu. Özer, "İlk kez bu yaz itibariyle BİLSEM lerde, sadece BİLSEM lere seçilmiş öğrencilere değil, tüm öğrencilerimize yaz okulu açacağız" şeklinde konuştu.  
Bakan Özer İlk Kez Diyerek Duyurdu!

Milyonlarca Öğrenciyi Yakından İlgilendiriyor…

Bakan Özer İlk Kez Diyerek Duyurdu!

 MEB'den Tüm Öğrencilere Yaz Okulu Kararı

 

Milli Eğitim Bakanı Mahmut Özer yeni bir karara imza attıklarını duyurdu. İlk kez hayata geçirilecek olan bu karar ilkokul, ortaokul ve lise öğrencilerini yakından ilgilendiriyor. MEB’den yaz okul kararı geldi. Peki, MEB yaz okulu ne zaman başlayacak?

Milli Eğitim Bakanı Prof.Dr Mahmut Özer İlkokul, Ortaokul, Lise Öğrencilerine İlk Kez yaz okulu başlayacağını diyerek Duyurdu!

Pandeminin hayatımıza girişiyle okullarda yüz yüze eğitime son verilmişti.

Pandemi sürecinde İlkokul, ortaokul ve lise öğrencileri uzaktan eğitime “merhaba” demişti. Bu süreç yaklaşık 2 yıl boyunca devam etti. Bir varmış bir yokmuş gibi ilerleyen uzaktan eğitim süreci 6 Eylül 2021 Pazartesi günü sona erdi. 18 milyon öğrenci hasret duydukları sıralarına yeniden oturdu. 2021-2022 eğitim öğretim yılı tam gaz devam ederken MEB’den flaş bir karar geldi. Bakanlık yaz okulu kararı aldı.

6 Eylül 2021 Pazartesi günü okullarda 1. Dönem resmen başladı. Pandemi gölgesinde 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12. sınıf öğrencileri eğitim gördü. Vaka sayılarının artışta olduğu bu süreçte veliler  tedirgin oldu. Okulların kapanıp kapanmayacağı sorusu hep gündemde yerini aldı. Milli Eğitim Bakanı Mahmut Özer de her fırsatta eğitimin yüz yüze devam edeceğini dile getirdi. Öyle de oldu. Şimdi de Bakan Özer yaz okulu kararını duyurdu. Peki, MEB yaz okulu ne zaman başlayacak?

Milli Eğitim Bakanı Mahmut Özer, bu yaz itibarıyla bilim ve sanat merkezlerinde 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12. sınıf öğrencileri için Yaz Okulu açılacağını duyurdu. Özer, "İlk kez bu yaz itibariyle BİLSEM lerde, sadece BİLSEM lere seçilmiş öğrencilere değil, tüm öğrencilerimize yaz okulu açacağız" şeklinde konuştu.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve temizellergazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.