TAŞI KALDIR ALTINDAN O ÇIKSIN

EĞİTİM 03.03.2022 - 08:27, Güncelleme: 03.03.2022 - 09:35 30662+ kez okundu.
 

TAŞI KALDIR ALTINDAN O ÇIKSIN

MİLLİ EĞİTİM'DE ALİ MUSA BİNA SANCISI
Yılların haber programı TEMİZELLER, İzmir Milli Eğitim Müdürlüğü’nde yaşanan iddiaların peşini bırakmıyor. Usta Gazeteci Ahmet Tübcel ’in hazırlayıp sunduğu TEMİZELLER Programı geçen Cuma günü de İzmir Milli Eğitim'de gündemi belirleyip izlenme rekoru kırdı. Ahmet Tübcel son programda, belgeler ışığında kurumdaki yeni iddiaları kamuoyunun gündemine taşıdı.  Tübcel devletin müfettişlerini hazırladığı rapor ve elde ettiği belgeler ışığında müfettiş raporunda geçen isimlerin acilen görevden alınmaları gerektiğini vurguladı. HEM KAMUYA HİZMET EDEMEZ HEM İLÇE MÜDÜRÜ Usta Gazeteci Ahmet Tübcel programın önemli bölümünü Gaziemir İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü’ne ve onun vukuatlı İlçe Müdür Vekili Ali Musa Bina’ya ayırdı. Ali Musa Bina’nın Din ve Ahlak Kültürü öğretmeni olduğuna dikkat çeken Tübcel, Bina’nın halen ağır ceza mahkemesinde sanık olarak yargılandığına dikkat çekti. Devletin müfettişlerinin Ali Musa Bina hakkında hazırladığı raporu ekrana getiren Ahmet Tübcel, müfettişleri raporlarında Ali Musa Bina için ’’ KAMU YARARI VE HİZMET AÇISINDAN UYGUN OLMAYACAĞI ‘’ ‘BİLGİSİZ, KABİLİYETSİZ ve BECERİKSİZ’ yazdığını ve notunu düştüklerini  belirtti. Tübcel raporlarda Ali Musa Bina için ‘YÖNETİCİLİK YAPMAYA UYGUN DEĞİL’ diye yazıldığı halde Gaziemir’e ilçe müdür vekili olarak atanmasının ise tam bir skandal olduğuna dikkat çekti. Tübcel, Ali Musa Bina’ya seslenerek ‘ Musa bey İzmir 8'inci Ağır Ceza Mahkemesi’nde neden yargılanıyorsunuz?’  diye sordu. Tübcel, Ali Musa Bina hakkında müfettişlerce hazırlanan belgeleri de kamuoyu ile paylaştı İŞTE O BELGE…..     NEDİR DİN VE AHLAK BİLGİSİ Milli Eğitim Bakanlığını Din Öğretimi Genel Müdürlüğünün 2010 yılında yayınladığı kitapta Din kültürü ve ahlak bilgisi konusunda şu cümleleri kulanmış  DİN KÜLTÜRÜ VE AHLAK BİLGİSİ PROGRAMIN VİZYONU; Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi Dersi Öğretim Programı’nın vizyonu; 21. yüzyılın çağdaş, Atatürk ilke ve inkılaplarını benimsemiş, temel demokratik değerlerle donanmış, insan haklarına saygılı, yaşadığı çevreye duyarlı, bilgiyi deneyimlerine göre yorumlayıp sosyal ve kültürel bağlam içinde oluşturan, kullanan ve düzenleyen, sosyal katılım becerileri gelişmiş, ¾ İnsanlık tarihi boyunca birey ve toplum üzerinde etkili olan dini doğru anlayan ve yorumlayan; İslam dininin kültür, dil, sanat, örf ve âdetler üzerindeki etkisini dikkate alarak İslam dinini ve bundan kaynaklanan ahlak anlayışı ile örf ve âdetleri tanıyan; kendi dininden ve başka dinlerden olanlara karşı anlayışlı davranışlarda bulunan, diğer dinleri tanıyan, ¾ Millî, ahlaki, insani ve kültürel değerleri benimseyen, beden, zihin, ahlak, ruh, duygu bakımından dengeli ve sağlıklı gelişen; üretken, haklarını ve sorumluluklarını bilen, Türkiye Cumhuriyeti vatandaşları yetiştirmektir. Temizeller olarak şimdi bizde sormak istiyoruz. Sahi siz bunların hangi cümlesine uyuyorsunuz Ali Musa Bina bey,
MİLLİ EĞİTİM'DE ALİ MUSA BİNA SANCISI

Yılların haber programı TEMİZELLER, İzmir Milli Eğitim Müdürlüğü’nde yaşanan iddiaların peşini bırakmıyor. Usta Gazeteci Ahmet Tübcel ’in hazırlayıp sunduğu TEMİZELLER Programı geçen Cuma günü de İzmir Milli Eğitim'de gündemi belirleyip izlenme rekoru kırdı. Ahmet Tübcel son programda, belgeler ışığında kurumdaki yeni iddiaları kamuoyunun gündemine taşıdı. 
Tübcel devletin müfettişlerini hazırladığı rapor ve elde ettiği belgeler ışığında müfettiş raporunda geçen isimlerin acilen görevden alınmaları gerektiğini vurguladı.

HEM KAMUYA HİZMET EDEMEZ HEM İLÇE MÜDÜRÜ

Usta Gazeteci Ahmet Tübcel programın önemli bölümünü Gaziemir İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü’ne ve onun vukuatlı İlçe Müdür Vekili Ali Musa Bina’ya ayırdı. Ali Musa Bina’nın Din ve Ahlak Kültürü öğretmeni olduğuna dikkat çeken Tübcel, Bina’nın halen ağır ceza mahkemesinde sanık olarak yargılandığına dikkat çekti. Devletin müfettişlerinin Ali Musa Bina hakkında hazırladığı raporu ekrana getiren Ahmet Tübcel, müfettişleri raporlarında Ali Musa Bina için ’’ KAMU YARARI VE HİZMET AÇISINDAN UYGUN OLMAYACAĞI ‘’ ‘BİLGİSİZ, KABİLİYETSİZ ve BECERİKSİZ’ yazdığını ve notunu düştüklerini  belirtti. Tübcel raporlarda Ali Musa Bina için ‘YÖNETİCİLİK YAPMAYA UYGUN DEĞİL’ diye yazıldığı halde Gaziemir’e ilçe müdür vekili olarak atanmasının ise tam bir skandal olduğuna dikkat çekti. Tübcel, Ali Musa Bina’ya seslenerek ‘ Musa bey İzmir 8'inci Ağır Ceza Mahkemesi’nde neden yargılanıyorsunuz?’  diye sordu. Tübcel, Ali Musa Bina hakkında müfettişlerce hazırlanan belgeleri de kamuoyu ile paylaştı

İŞTE O BELGE…..

 

 

NEDİR DİN VE AHLAK BİLGİSİ

Milli Eğitim Bakanlığını Din Öğretimi Genel Müdürlüğünün 2010 yılında yayınladığı kitapta Din kültürü ve ahlak bilgisi konusunda şu cümleleri kulanmış 

DİN KÜLTÜRÜ VE AHLAK BİLGİSİ PROGRAMIN VİZYONU;

Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi Dersi Öğretim Programı’nın vizyonu; 21. yüzyılın çağdaş, Atatürk ilke ve inkılaplarını benimsemiş, temel demokratik değerlerle donanmış, insan haklarına saygılı, yaşadığı çevreye duyarlı, bilgiyi deneyimlerine göre yorumlayıp sosyal ve kültürel bağlam içinde oluşturan, kullanan ve düzenleyen, sosyal katılım becerileri gelişmiş, ¾ İnsanlık tarihi boyunca birey ve toplum üzerinde etkili olan dini doğru anlayan ve yorumlayan; İslam dininin kültür, dil, sanat, örf ve âdetler üzerindeki etkisini dikkate alarak İslam dinini ve bundan kaynaklanan ahlak anlayışı ile örf ve âdetleri tanıyan; kendi dininden ve başka dinlerden olanlara karşı anlayışlı davranışlarda bulunan, diğer dinleri tanıyan, ¾ Millî, ahlaki, insani ve kültürel değerleri benimseyen, beden, zihin, ahlak, ruh, duygu bakımından dengeli ve sağlıklı gelişen; üretken, haklarını ve sorumluluklarını bilen, Türkiye Cumhuriyeti vatandaşları yetiştirmektir.

Temizeller olarak şimdi bizde sormak istiyoruz.

Sahi siz bunların hangi cümlesine uyuyorsunuz Ali Musa Bina bey,

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve temizellergazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.