AK PARTİ'DE O İSİMLER SERBEST BIRAKILDI

SİYASET 24.01.2022 - 08:52, Güncelleme: 24.01.2022 - 09:00 11413+ kez okundu.
 

AK PARTİ'DE O İSİMLER SERBEST BIRAKILDI

DENETİMLİ SERBESTLİK
Ankara merkezli operasyonda flaş karar. Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından geçen hafta başlatılan 'nitelikli dolandırıcılık' soruşturmasında adliyenin kararı belli oldu. Geçtiğimiz günlerde Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı “Gizli bir oluşum” kurarak dolandırıcılık yaptıkları iddia edilen bir suç örgütü için harekete geçmiş ve çeşitli illerden birçok kişi gözaltına alınmıştı. Soruşturma kapsamında İzmir’den AK Parti İzmir İl Yönetim Kurulu Üyesi Erkan Taş, eski İzmir İl Başkan Yardımcısı Mustafa Gedikoğlu ile eski Yönetim Kurulu üyeleri İbrahim Ölmez ve Cüneyt Güven, savcılığın talimatıyla gözaltına alınarak, Ankara’ya götürülmüştü. DENETİMLİ SERBESTLİK Gedikoğlu, Taş, Ölmez ve Güven Savcıya verdikleri ifadenin ardından Nöbetçi Sulh Ceza Mahkemesi'nde hakim karşısına çıktı. 4 isim denetimli serbestlik kararıyla serbest kaldı. Operasyon kapsamında 64 kişi gözaltına alınmıştı.
DENETİMLİ SERBESTLİK

Ankara merkezli operasyonda flaş karar. Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından geçen hafta başlatılan 'nitelikli dolandırıcılık' soruşturmasında adliyenin kararı belli oldu. Geçtiğimiz günlerde Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı “Gizli bir oluşum” kurarak dolandırıcılık yaptıkları iddia edilen bir suç örgütü için harekete geçmiş ve çeşitli illerden birçok kişi gözaltına alınmıştı. Soruşturma kapsamında İzmir’den AK Parti İzmir İl Yönetim Kurulu Üyesi Erkan Taş, eski İzmir İl Başkan Yardımcısı Mustafa Gedikoğlu ile eski Yönetim Kurulu üyeleri İbrahim Ölmez ve Cüneyt Güven, savcılığın talimatıyla gözaltına alınarak, Ankaraya götürülmüştü.

DENETİMLİ SERBESTLİK

Gedikoğlu, Taş, Ölmez ve Güven Savcıya verdikleri ifadenin ardından Nöbetçi Sulh Ceza Mahkemesi'nde hakim karşısına çıktı. 4 isim denetimli serbestlik kararıyla serbest kaldı. Operasyon kapsamında 64 kişi gözaltına alınmıştı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve temizellergazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.