TEMİZELLER'DEN KARABAĞLAR BELEDİYESİ'NE 10 MİLYON BAĞIŞ YAPACAK

SİYASET 13.07.2023 - 14:44, Güncelleme: 13.07.2023 - 15:00
 

TEMİZELLER'DEN KARABAĞLAR BELEDİYESİ'NE 10 MİLYON BAĞIŞ YAPACAK

VALLAHİ BUNU SİZE BABANIZ YAPMAZ
Karabağlar Belediyesi'nde cuma akşamı saat 16.00 da 9,5 şiddetinde deprem olacak. TEMİZELLER Haber Programı Yapımcısı ve Sunucusu Usta Gazeteci Ahmet TÜBCEL, Karabağlar Belediyesi'nde başta Belediye Başkanı Muhittin Selviyopu olmak üzere tüm yöneticilerinin ihmali ve görevlerini yapmaması sonucu belediyenin yaklaşık 10.000.000 TL zarara gireceğini ancak bir Karabağlarlı olarak buna vicdanının el vermediğini, oluşacak bu kamu zararının Karabağlar halkının cebinden çıkacağı bu konunun kendisini çok fazla rahatsız edip bu zararın oluşmaması için belediye başkanına bağış yapacağını söyledi. Evet yanlış duymadınız, TEMİZELLER ‘in yapımcısı ve sunucusu Ahmet TÜBCEL, 14 Temmuz Cuma günü saat 16.00'da, Karabağlar Belediyesi’ne canlı yayında 10 milyon lira bağışta bulunacak ! Sakın ama sakın kaçırmayın Duyduklarınıza ve gördüklerinize inanamayacaksınız Whatsapp İhbar Hattı : 0 533 263 43 78 mail: temizelleranaliz@gmail.com
VALLAHİ BUNU SİZE BABANIZ YAPMAZ

Karabağlar Belediyesi'nde cuma akşamı saat 16.00 da 9,5 şiddetinde deprem olacak. TEMİZELLER Haber Programı Yapımcısı ve Sunucusu Usta Gazeteci Ahmet TÜBCEL, Karabağlar Belediyesi'nde başta Belediye Başkanı Muhittin Selviyopu olmak üzere tüm yöneticilerinin ihmali ve görevlerini yapmaması sonucu belediyenin yaklaşık 10.000.000 TL zarara gireceğini ancak bir Karabağlarlı olarak buna vicdanının el vermediğini, oluşacak bu kamu zararının Karabağlar halkının cebinden çıkacağı bu konunun kendisini çok fazla rahatsız edip bu zararın oluşmaması için belediye başkanına bağış yapacağını söyledi.


Evet yanlış duymadınız, TEMİZELLER ‘in yapımcısı ve sunucusu Ahmet TÜBCEL, 14 Temmuz Cuma günü saat 16.00'da, Karabağlar Belediyesi’ne canlı yayında 10 milyon lira bağışta bulunacak !

Sakın ama sakın kaçırmayın

Duyduklarınıza ve gördüklerinize inanamayacaksınız

Whatsapp İhbar Hattı : 0 533 263 43 78

mail: temizelleranaliz@gmail.com

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve temizellergazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.