TİŞÖRTLÜ MÜDÜR GİTTİ…

EĞİTİM 12.11.2022 - 13:28, Güncelleme: 12.11.2022 - 13:34 36318+ kez okundu.
 

TİŞÖRTLÜ MÜDÜR GİTTİ…

Temizeller program yapımcısı usta gazeteci ahmet Tübcel in gündeme taşıdığı Buca milli eğitim müdürlüğü içeresinde neler oluyor adlı dosya sonrası yaprak dökümü başladı...
TİŞÖRTLÜ MÜDÜR GİTTİ… Temizeller program yapımcısı usta gazeteci ahmet Tübcel in gündeme taşıdığı Buca milli eğitim müdürlüğü içeresinde neler oluyor adlı dosya sonrası yaprak dökümü başladı. Gazeteci ahmet Tübcel 11 Kasım tarihli Temizeller programında devletin makamında tişört giyip resim çektirip o resmide milli eğitim müdürlüğünün resmi internet sitesine koyan Mustafa Aslanı sert dille eleştirdi. Tübcel programda şube müdürlüğü makamının bir temsil makamı olduğu bu temsil makamın milli eğitim bakanlığını temsil ettiği böyle fotoğrafların temsil makamına uymadığı devlet memurunun vakur duruşuna aykırı olduğu gerekçesi ile tişörtlü müdürü sert bir dille eleştirmişti. Tübcel kısa bir zaman önce Afyonkarahisar ilini ziyareti sırasında kavatsız yanına gelen il müdür yardımcısını yanından kovarak Ankara dönüşünde Afyonkarahisar milli eğitim il müdürünü ve bahse konu il müdür yardımcısını görevden alındığı örneğini vererek devlet memurunun vakur duruşuna ve temsil makamına uygun olamayan kıyafetlerin eleştiri konusu olabileceğini söyledi. Tübcel ’in haftalardır gündeme getirdiği tişörtlü müdürün yaptıkları bardağı taşıran son damla oldu. Buca milli eğitim müdürlüğü bünyesindeki yazışmalarda ilçe müdürünün izinli olduğu tarihlerde ilçe müdürlüğüne vekalet eden şube müdürü Mustafa Aslan görevlendirme konusunda hem teklif eden hem de yazıya olur veren kısmına imza atmaktan kaçınmamıştı. İşte o belge Temizeller programında gündeme getirilen evrak sonrası haber merkezimizi arayan hukukçular bu evrakın tam bir skandal olduğu ve hukuken geçersiz olduğu görevlendirme yapılan kişinin attığı imzaların bugüne kadar attığı imzaların bir geçerliliği hukuk önünde olmadığını söylediler. Bu kadar skandala imza atan tişörtlü müdür Mustafa Aslan geçtiğimiz günlerde altı ay (6) ücretsiz izin alarak yurtdışına gitti.  
Temizeller program yapımcısı usta gazeteci ahmet Tübcel in gündeme taşıdığı Buca milli eğitim müdürlüğü içeresinde neler oluyor adlı dosya sonrası yaprak dökümü başladı...

TİŞÖRTLÜ MÜDÜR GİTTİ…

Temizeller program yapımcısı usta gazeteci ahmet Tübcel in gündeme taşıdığı Buca milli eğitim müdürlüğü içeresinde neler oluyor adlı dosya sonrası yaprak dökümü başladı.

Gazeteci ahmet Tübcel 11 Kasım tarihli Temizeller programında devletin makamında tişört giyip resim çektirip o resmide milli eğitim müdürlüğünün resmi internet sitesine koyan Mustafa Aslanı sert dille eleştirdi.

Tübcel programda şube müdürlüğü makamının bir temsil makamı olduğu bu temsil makamın milli eğitim bakanlığını temsil ettiği böyle fotoğrafların temsil makamına uymadığı devlet memurunun vakur duruşuna aykırı olduğu gerekçesi ile tişörtlü müdürü sert bir dille eleştirmişti.

Tübcel kısa bir zaman önce Afyonkarahisar ilini ziyareti sırasında kavatsız yanına gelen il müdür yardımcısını yanından kovarak Ankara dönüşünde Afyonkarahisar milli eğitim il müdürünü ve bahse konu il müdür yardımcısını görevden alındığı örneğini vererek devlet memurunun vakur duruşuna ve temsil makamına uygun olamayan kıyafetlerin eleştiri konusu olabileceğini söyledi.

Tübcel ’in haftalardır gündeme getirdiği tişörtlü müdürün yaptıkları bardağı taşıran son damla oldu.

Buca milli eğitim müdürlüğü bünyesindeki yazışmalarda ilçe müdürünün izinli olduğu tarihlerde ilçe müdürlüğüne vekalet eden şube müdürü Mustafa Aslan görevlendirme konusunda hem teklif eden hem de yazıya olur veren kısmına imza atmaktan kaçınmamıştı.

İşte o belge

Temizeller programında gündeme getirilen evrak sonrası haber merkezimizi arayan hukukçular bu evrakın tam bir skandal olduğu ve hukuken geçersiz olduğu görevlendirme yapılan kişinin attığı imzaların bugüne kadar attığı imzaların bir geçerliliği hukuk önünde olmadığını söylediler.

Bu kadar skandala imza atan tişörtlü müdür Mustafa Aslan geçtiğimiz günlerde altı ay (6) ücretsiz izin alarak yurtdışına gitti.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve temizellergazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.