KANAL AVRUPA YASTA

06.09.2022 - 16:33, Güncelleme: 06.09.2022 - 17:02 25056+ kez okundu.
 

KANAL AVRUPA YASTA

Almanya'dan yayım yapan, Avrupalı Türkler'in ilk ve tek Türk televizyonu olan "Kanal Avrupa TV" kurucusu ve saygın işinsanı Trabzonlu Ali Paşa Akbaş'ın muhterem ağabeyi Muammer Akbaş hakkın rahmetine kavuştu.
Yılların televizyonu, Avrupa ile Türkiye'nin iletişim köprüsü Kanal Avrupa yasta. Almanya'nın Duisburg şehrinden yayın yapan Kanal Avrupa TV'nin sahibi Ali Paşa Akbaş'ın ağabeyi Muammer Akbaş vefat etti. Muammer Akbaş yakalandığı amansız hastalık sonrası uzun süredir tedavi görüyordu. Üç gün önce akşam saatlerinde vefat eden merhum Muammer Akbaş, bir süredir de yoğun bakımda yaşam savaşı veriyordu. Acı haberi Ali Paşa Akbaş sosyal medya hesaplarından duyurdu.  Muammer Akbaş'ın ölümü başta ailesi ve sevenleri arasında üzüntü ile karşılandı. TEMİZELLER ailesi olarak üzere Akbaş Müzik’in sahibi ve yapımcı Muammer Akbaş'ın kederli ailesine başsağlığı, merhuma Allah'tan rahmet diliyoruz.. Ruhu şad olsun...   
Almanya'dan yayım yapan, Avrupalı Türkler'in ilk ve tek Türk televizyonu olan "Kanal Avrupa TV" kurucusu ve saygın işinsanı Trabzonlu Ali Paşa Akbaş'ın muhterem ağabeyi Muammer Akbaş hakkın rahmetine kavuştu.

Yılların televizyonu, Avrupa ile Türkiye'nin iletişim köprüsü Kanal Avrupa yasta. Almanya'nın Duisburg şehrinden yayın yapan Kanal Avrupa TV'nin sahibi Ali Paşa Akbaş'ın ağabeyi Muammer Akbaş vefat etti.

Muammer Akbaş yakalandığı amansız hastalık sonrası uzun süredir tedavi görüyordu.

Üç gün önce akşam saatlerinde vefat eden merhum Muammer Akbaş, bir süredir de yoğun bakımda yaşam savaşı veriyordu.

Acı haberi Ali Paşa Akbaş sosyal medya hesaplarından duyurdu. 

Muammer Akbaş'ın ölümü başta ailesi ve sevenleri arasında üzüntü ile karşılandı.

TEMİZELLER ailesi olarak üzere Akbaş Müzik’in sahibi ve yapımcı Muammer Akbaş'ın kederli ailesine başsağlığı, merhuma Allah'tan rahmet diliyoruz.. Ruhu şad olsun... 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve temizellergazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.