CHP KONAK ADAYI MUTLU PARTİ ÖRGÜTÜ İÇERİSİNDE MUTSUZLUK YARATTI!

SİYASET 28.02.2024 - 10:52, Güncelleme: 28.02.2024 - 10:52 29670+ kez okundu.
 

CHP KONAK ADAYI MUTLU PARTİ ÖRGÜTÜ İÇERİSİNDE MUTSUZLUK YARATTI!

Nilüfer Çınarlı Mutlu seçim çalışmalarında kendi partisinin içinde derin çatlaklar oluşturdu.
31 Mart yerel seçimlerinde Cumhuriyet Halk Partisinin Konak Belediye Başkan adayı olan Nilüfer Çınarlı Mutlu seçim çalışmalarında kendi partisinin içinde derin çatlaklar oluşturdu. Adaylığı açıklandığı günden itibaren vefasızlık ’ta tavan yapan Nilüfer Çınarlı Mutlu vefasızlığı parti içerisinde derin yara bırakacak işlere imza atıyor. Ömrünü örgüte vermiş CHP örgütünün hemen hemen her kademesinde çalışmış tüm partililer tarafından sevilen sayılan kişi eski ilçe başkanı Akın Küçükoğluları'ndan yerel seçimlerde Başkan adayı Mutlu tarafından listelerde söz verilmesine rağmen kendini meclis listesinde görememesi ve Mutlu tarafından yok sayılması hayal kırıklığı yarattı. Başkan adayı Mutlu Konak ilçesinde yaptığı seçim çalışmalarında ilçe yöneticilerinin umursamaz halleri dikkat çekiyor. CHP Konak örgütü içerisinde yer alan haber kaynaklarımız ; “Başkan Adayı Nilüfer Çınarlı Mutlu zaten kendine paralel Konak İlçe Örgütü kurmuş gibi çalışıyor bizlere ihtiyacının olmadığını söylüyor rakip aday ile kendisin arasında ki puan farkının kapanamayacak kadar açık olduğunu ve kendisinin kimseye ihtiyacı olmadığını bir önceki dönem yüzde 63 oy alan ekibi dağıttığını ve sürekli partiye gönül vermiş emekçileri  insanları yanından dışlayarak kendi ekibiyle çalışmaları sürdürdüğünü belirten haber kaynağımız zaten Nilüfer Hanım kendisinin vefasız olduğunu  ilk önce söz verip sonrasında inanılmaz vefasızlık gösterdiği İlçe Başkanımız Akın Küçükoğlularından ve çalışma arkadaşlarına gösterdiği kırmızı karttan ve partiye yıllarca emek vermiş insanları elinin tersiyle itmesinden  belli olmuyor mu” dedi. Seçimi çantada keklik olarak gören Başkan adayı Mutlu parti içinde mutsuzluk yaratarak partililerin tepkisini bir hayli fazla çekmiş görünüyor.
Nilüfer Çınarlı Mutlu seçim çalışmalarında kendi partisinin içinde derin çatlaklar oluşturdu.

31 Mart yerel seçimlerinde Cumhuriyet Halk Partisinin Konak Belediye Başkan adayı olan Nilüfer Çınarlı Mutlu seçim çalışmalarında kendi partisinin içinde derin çatlaklar oluşturdu.

Adaylığı açıklandığı günden itibaren vefasızlık ’ta tavan yapan Nilüfer Çınarlı Mutlu vefasızlığı parti içerisinde derin yara bırakacak işlere imza atıyor.

Ömrünü örgüte vermiş CHP örgütünün hemen hemen her kademesinde çalışmış tüm partililer tarafından sevilen sayılan kişi eski ilçe başkanı Akın Küçükoğluları'ndan yerel seçimlerde Başkan adayı Mutlu tarafından listelerde söz verilmesine rağmen kendini meclis listesinde görememesi ve Mutlu tarafından yok sayılması hayal kırıklığı yarattı.

Başkan adayı Mutlu Konak ilçesinde yaptığı seçim çalışmalarında ilçe yöneticilerinin umursamaz halleri dikkat çekiyor.

CHP Konak örgütü içerisinde yer alan haber kaynaklarımız ; Başkan Adayı Nilüfer Çınarlı Mutlu zaten kendine paralel Konak İlçe Örgütü kurmuş gibi çalışıyor bizlere ihtiyacının olmadığını söylüyor rakip aday ile kendisin arasında ki puan farkının kapanamayacak kadar açık olduğunu ve kendisinin kimseye ihtiyacı olmadığını bir önceki dönem yüzde 63 oy alan ekibi dağıttığını ve sürekli partiye gönül vermiş emekçileri  insanları yanından dışlayarak kendi ekibiyle çalışmaları sürdürdüğünü belirten haber kaynağımız zaten Nilüfer Hanım kendisinin vefasız olduğunu  ilk önce söz verip sonrasında inanılmaz vefasızlık gösterdiği İlçe Başkanımız Akın Küçükoğlularından ve çalışma arkadaşlarına gösterdiği kırmızı karttan ve partiye yıllarca emek vermiş insanları elinin tersiyle itmesinden  belli olmuyor mu” dedi.

Seçimi çantada keklik olarak gören Başkan adayı Mutlu parti içinde mutsuzluk yaratarak partililerin tepkisini bir hayli fazla çekmiş görünüyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (1 )

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve temizellergazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Vatandaş
(19.04.2024 20:44 - #321)
Bu türlü davranışlarıyla o koltuğunda beş yıl zor oturur,alırlar görevden.
Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve temizellergazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
(0) (0)
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.