DEVLETİN MAKİNELERİNİ KİM ÇALDI?

EĞİTİM 13.12.2022 - 12:09, Güncelleme: 13.12.2022 - 12:09
 

DEVLETİN MAKİNELERİNİ KİM ÇALDI?

TEMİZELLER İZMİR MİLLİ EĞİTİM'DE ÇALINAN MAKİNELERİN PEŞİNE DÜŞTÜ
DEVLETİN MAKİNELERİNİ KİM ÇALDI?   TEMİZELLER İZMİR MİLLİ EĞİTİM'DE ÇALINAN MAKİNELERİN PEŞİNE DÜŞTÜ   TEMİZELLER Haber Programı ilkeli haberciliğin, dürüst haberciliğin yanı sıra devletin ve kamunun zararlarını ve bu zarara neden olanların peşini bırakmıyor. Usta Gazeteci Ahmet TÜBCEL'in hazırladığı TEMİZELLER Haber Programı 16 Aralık Cuma Saat 16.00 da milletini, yurdunu seven herkesi ekran başına çağırıyor. Ahmet TÜBCEL, bir süredir gündeme getirdiği İzmir Milli Eğitim Müdürlüğü hakkındaki iddialara oldukça önemli bir konuyu daha ekrana getirmeye hazırlanıyor. Cuma akşamı yayınlanacak programda TÜBCEL, devletin mesleki okulunun milyonlarca liralık iş makinelerinin sahte ve düzmece belgelerle üçüncü şahıslara nasıl satıldığını kamuoyu ile paylaşmaya hazırlanıyor. Ve Ahmet TÜBCEL yetkililere yüksek sesle soruyor:   DEVLETİN MAKİNELERİNİ KİM ÇALDI?   DEVLETE HESAP VERECEKSİNİZ BEYLER!   Belgelerle, fotoğraflarla, düzmece evraklarla...   Sakın ama sakın kaçırmayın...
TEMİZELLER İZMİR MİLLİ EĞİTİM'DE ÇALINAN MAKİNELERİN PEŞİNE DÜŞTÜ
DEVLETİN MAKİNELERİNİ KİM ÇALDI?
 
TEMİZELLER İZMİR MİLLİ EĞİTİM'DE ÇALINAN MAKİNELERİN PEŞİNE DÜŞTÜ
 
TEMİZELLER Haber Programı ilkeli haberciliğin, dürüst haberciliğin yanı sıra devletin ve kamunun zararlarını ve bu zarara neden olanların peşini bırakmıyor. Usta Gazeteci Ahmet TÜBCEL'in hazırladığı TEMİZELLER Haber Programı 16 Aralık Cuma Saat 16.00 da milletini, yurdunu seven herkesi ekran başına çağırıyor. Ahmet TÜBCEL, bir süredir gündeme getirdiği İzmir Milli Eğitim Müdürlüğü hakkındaki iddialara oldukça önemli bir konuyu daha ekrana getirmeye hazırlanıyor. Cuma akşamı yayınlanacak programda TÜBCEL, devletin mesleki okulunun milyonlarca liralık iş makinelerinin sahte ve düzmece belgelerle üçüncü şahıslara nasıl satıldığını kamuoyu ile paylaşmaya hazırlanıyor. Ve Ahmet TÜBCEL yetkililere yüksek sesle soruyor:
 
DEVLETİN MAKİNELERİNİ KİM ÇALDI?
 
DEVLETE HESAP VERECEKSİNİZ BEYLER!
 
Belgelerle, fotoğraflarla, düzmece evraklarla...
 
Sakın ama sakın kaçırmayın...
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve temizellergazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.