İZMİR'DE ŞOK OPERASYON... İŞTE O İSİMLER

ASAYİŞ 19.01.2022 - 08:41, Güncelleme: 20.01.2022 - 11:52 19472+ kez okundu.
 

İZMİR'DE ŞOK OPERASYON... İŞTE O İSİMLER

İŞTE O SİYASETÇİLER
Ankara merkezli şok operasyonda gözaltına alınan Ak Parti İzmir İl Başkanlığı eski yöneticilerinin adlarına TEMİZELLER ulaştı. TEMİZELLER'e gelen bilgiye göre halen İzmir Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlar Şube Müdürlüğü'nde gözaltına bulunan eski siyasetçilerin isimleri şöyle: M.G H.İ.Ö E.T C.G Öte yandan gözaltına alınanlar arasında ünlü avukatlar ve işadamlarının da bulunduğu biligisine yine TEMİZELLER ulaştı.    
İŞTE O SİYASETÇİLER

Ankara merkezli şok operasyonda gözaltına alınan Ak Parti İzmir İl Başkanlığı eski yöneticilerinin adlarına TEMİZELLER ulaştı. TEMİZELLER'e gelen bilgiye göre halen İzmir Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlar Şube Müdürlüğü'nde gözaltına bulunan eski siyasetçilerin isimleri şöyle:

M.G

H.İ.Ö

E.T

C.G

Öte yandan gözaltına alınanlar arasında ünlü avukatlar ve işadamlarının da bulunduğu biligisine yine TEMİZELLER ulaştı.

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve temizellergazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.