İYİ Parti İzmir İl Yönetimi görevden alındı!

SİYASET 11.01.2024 - 13:41, Güncelleme: 15.01.2024 - 15:30 66833+ kez okundu.
 

İYİ Parti İzmir İl Yönetimi görevden alındı!

İYİ Parti İzmir İl Başkanı Sinan Bezircilioğlu ve İl Yönetimi görevden alındı...
İYİ Parti İzmir’de genel seçimlerin ardından teşkilatlar içerisinde başlayan soğuk savaş sürüyor.   ÖZLALE ‘GÖREVDEN ALINSIN’ RESTİ ÇEKMİŞTİ İddiaya göre, İYİ Parti İzmir il teşkilatında görevli bir yönetici ile il başkan yardımcısı tartıştı. İddiaya göre, tartışmanın alevlenmesiyle söz konusu yönetici, il başkan yardımcısının üzerine yürüdü.  İYİ Parti İzmir İl Başkanı Sinan Bezircioğlu, konuya dahil olarak il yöneticisinin istifasını istedi. Bu noktada devreye İYİ Parti Büyükşehir Belediye Başkanı ve İzmir Milletvekili Ümit  Özlale girerek,  “Sen bana sormadan il yöneticisinin istifasını nasıl istersin, sen kimsin!” diye tepki gösterdi. Özlale’nin gerilimi Genel Merkez’e taşıdığı ve Bezircilioğlu’nun görevden alınmasını istediği ileri sürüldü.   GÖREVDEN ALINDIĞI İDDİALARINI YALANLAMIŞTI  Görevden alınacağı iddiaları dün kent gündemine bomba gibi düşerken, İYİ Parti İzmir İl Başkanı Sinan Bezircilioğlu görevden alındığı iddialarını yalanlamıştı.    GÖREVDEN ALINDI!       İYİ Parti İzmir Milletvekili ve Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Ümit Özlale ile İYİ Parti İzmir İl Başkanı Sinan Bezircilioğlu arasındaki yaşanan gerilimin ardından İYİ Parti Genel Merkezi Bezircilioğlu'nu görevden aldı.   
İYİ Parti İzmir İl Başkanı Sinan Bezircilioğlu ve İl Yönetimi görevden alındı...

İYİ Parti İzmir’de genel seçimlerin ardından teşkilatlar içerisinde başlayan soğuk savaş sürüyor.

 

ÖZLALE ‘GÖREVDEN ALINSIN’ RESTİ ÇEKMİŞTİ

İddiaya göre, İYİ Parti İzmir il teşkilatında görevli bir yönetici ile il başkan yardımcısı tartıştı. İddiaya göre, tartışmanın alevlenmesiyle söz konusu yönetici, il başkan yardımcısının üzerine yürüdü.  İYİ Parti İzmir İl Başkanı Sinan Bezircioğlu, konuya dahil olarak il yöneticisinin istifasını istedi. Bu noktada devreye İYİ Parti Büyükşehir Belediye Başkanı ve İzmir Milletvekili Ümit  Özlale girerek,  “Sen bana sormadan il yöneticisinin istifasını nasıl istersin, sen kimsin!” diye tepki gösterdi. Özlale’nin gerilimi Genel Merkez’e taşıdığı ve Bezircilioğlu’nun görevden alınmasını istediği ileri sürüldü.

 

GÖREVDEN ALINDIĞI İDDİALARINI YALANLAMIŞTI 

Görevden alınacağı iddiaları dün kent gündemine bomba gibi düşerken, İYİ Parti İzmir İl Başkanı Sinan Bezircilioğlu görevden alındığı iddialarını yalanlamıştı. 

 

GÖREVDEN ALINDI! 

 

 

  İYİ Parti İzmir Milletvekili ve Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Ümit Özlale ile İYİ Parti İzmir İl Başkanı Sinan Bezircilioğlu arasındaki yaşanan gerilimin ardından İYİ Parti Genel Merkezi Bezircilioğlu'nu görevden aldı. 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve temizellergazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.