ÇİĞLİ'DE OKUL MÜDÜRÜNE SORUŞTURMA

EĞİTİM 05.10.2022 - 09:49, Güncelleme: 05.10.2022 - 09:52 37953+ kez okundu.
 

ÇİĞLİ'DE OKUL MÜDÜRÜNE SORUŞTURMA

İzmir İl Milli Eğitim Müdürlüğü, Çiğli Atatürk Organize Sanayi Bölgesi Özel Eğitim Uygulama Okulu Müdürü V.D. hakkında öne sürülen...
TEMİZELLER Haber Merkezine gelen bilgilere göre, İzmir İl Milli Eğitim Müdürlüğü, Çiğli Atatürk Organize Sanayi Bölgesi Özel Eğitim Uygulama Okulu Müdürü V.D. hakkında öne sürülen “usulsüzlük, zimmetine para geçirme ve mobbing” iddiaları üzerine soruşturma başlattı. Okul Müdürü V.D.’nin, okulda gelir getirici faaliyetler için makbuz kesmediği, paraları elden aldığı, girmediği derslerden ek ücret aldığı, okula ait aracı kendi işletmesinde kullandığı ve bir öğretmene mobbing yaptığı iddia edildi.  V.D.’nin ayrıca yaz döneminde okula bazen hiç gelmediği, geldiği zamanlarda da çok az kaldığı ifade edildi. Müdürün, ek ders ücretlerini ise tam olarak aldığı iddia edildi. Bugün itibariyle Çiğli Atatürk Organize Sanayi Bölgesi Özel Eğitim Uygulama Okulun sayfası internet sitesinden okul müdürü ile alakalı bütün görsellerin ve isminin kalktığı gözlerden kaçmadı. Soruşturma derinlemesine ve geniş çaplı sürdürüldüğü belirtildi.
İzmir İl Milli Eğitim Müdürlüğü, Çiğli Atatürk Organize Sanayi Bölgesi Özel Eğitim Uygulama Okulu Müdürü V.D. hakkında öne sürülen...

TEMİZELLER Haber Merkezine gelen bilgilere göre,

İzmir İl Milli Eğitim Müdürlüğü, Ç iğli Atatürk Organize Sanayi Bölgesi Özel Eğitim Uygulama Okulu Müdürü V.D. hakkında öne sürülen “usulsüzlük, zimmetine para geçirme ve mobbing” iddiaları üzerine soruşturma başlattı.

Okul Müdürü V.D.’nin, okulda gelir getirici faaliyetler için makbuz kesmediği, paraları elden aldığı, girmediği derslerden ek ücret aldığı, okula ait aracı kendi işletmesinde kullandığı ve bir öğretmene mobbing yaptığı iddia edildi.

 V.D.’nin ayrıca yaz döneminde okula bazen hiç gelmediği, geldiği zamanlarda da çok az kaldığı ifade edildi. Müdürün, ek ders ücretlerini ise tam olarak aldığı iddia edildi.

Bugün itibariyle Çiğli Atatürk Organize Sanayi Bölgesi Özel Eğitim Uygulama Okulun sayfası internet sitesinden okul müdürü ile alakalı bütün görsellerin ve isminin kalktığı gözlerden kaçmadı.

Soruşturma derinlemesine ve geniş çaplı sürdürüldüğü belirtildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve temizellergazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.