TEMİZELLER'DEN ADÜ YÖNETİMİNE SON ÇAĞRI

EĞİTİM 21.09.2023 - 13:04, Güncelleme: 21.09.2023 - 13:08 24515+ kez okundu.
 

TEMİZELLER'DEN ADÜ YÖNETİMİNE SON ÇAĞRI

SİZLERİ SON KEZ UYARIYORUZ!
Evet sizleri son kez uyarıyoruz Adnan Menderes Üniversitesi'nin yönetimi ! Uyarıyoruz çünkü bizler aynı sizin gibi kamu görevi yapıyoruz. Uyarıyoruz çünkü Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün gazetecilere söylediği gibi;   ‘’Gazeteciler, gördüklerini, düşündüklerini, bildiklerini samimiyetle yazmalıdır. Basın, milletin müşterek sesidir. Bir milleti aydınlatma ve irşatta, bir millete muhtaç olduğu fikrî gıdayı vermekte, hulâsa bir milletin hedefi saadet olan müşterek bir istikamette yürümesini teminde, basın başlı başına bir kuvvet, bir mektep, bir rehberdir.’' ilkesiyle görevimizi yapıyoruz.   Sizleri NACİZANE  son kez uyarıyor ve göreve davet ediyoruz. ADÜ'de yabancı dil sınavı ve yolsuzluk iddialarının gereğini yapmaz iseniz ;  Görevinizi ihmal ve suiistimal ettiğinizi  sizlere gazeteciler olarak hatırlatmak istedik. Tüm ayrıntılı detaylar Cuma saat 16.00 da temizeller canlı yayında  Whatsapp ihbar hattı: 0533 263 43 78 Mail. temizelleranaliz@gmail.com
SİZLERİ SON KEZ UYARIYORUZ!

Evet sizleri son kez uyarıyoruz Adnan Menderes Üniversitesi'nin yönetimi !

Uyarıyoruz çünkü bizler aynı sizin gibi kamu görevi yapıyoruz.

Uyarıyoruz çünkü Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün gazetecilere söylediği gibi;

 
‘’Gazeteciler, gördüklerini, düşündüklerini, bildiklerini samimiyetle yazmalıdır. Basın, milletin müşterek sesidir. Bir milleti aydınlatma ve irşatta, bir millete muhtaç olduğu fikrî gıdayı vermekte, hulâsa bir milletin hedefi saadet olan müşterek bir istikamette yürümesini teminde, basın başlı başına bir kuvvet, bir mektep, bir rehberdir.’' ilkesiyle görevimizi yapıyoruz.  


Sizleri NACİZANE  son kez uyarıyor ve göreve davet ediyoruz.

ADÜ'de yabancı dil sınavı ve yolsuzluk iddialarının gereğini yapmaz iseniz ; 

Görevinizi ihmal ve suiistimal ettiğinizi  sizlere gazeteciler olarak hatırlatmak istedik.

Tüm ayrıntılı detaylar Cuma saat 16.00 da temizeller canlı yayında 

Whatsapp ihbar hattı: 0533 263 43 78

Mail. temizelleranaliz@gmail.com

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve temizellergazetesi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.